Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Őszi Animecon, Death Note film a mozikban
Kapcsolódó tartalom: Őszi Animecon, Death Note film a mozikban
A helyben jegyvásárlós sor videón:
[Link]
[Link]
Mi is végigjártuk. Amikor már megvolt a jegyünk, Kaminagával otthagytuk anyuékat a sorban, mi pedig elindultunk a jegyvevők felé, hogy egy kicsit felvidítsuk őket. Ingyenöleléseket osztottunk, sok emberrel csináltunk közös képet, és támasztottuk bennük a lelket, hogy már hamarosan lesz jegyük.
Azért rengetegen voltunk most is, én nem számítottam ennyi emberre. Persze mi későn jöttünk, de bepofátlankodtunk a sorba, bevetettük a titkos fegyvert és azt hiszem 10. nek vettük át a jegyet^^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Ki kicsoda? Balról jobbra.
Elöl balról jobbra:
Kaminaga, Daimoon, Berni, クイックシルバー, Trisa, Picilány (két barátnője között, akik nem Mangafanosok), Én, Necrokid, Sakamoto Riku
Hátul balról jobbra:
Syan, Alister, Lanwell, Rudymester, Shadow
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
A helyben jegyvásárlós sor videón:
[Link]
[Link]
Igen, ez nagyon durva...
Mikor mi érkeztünk, fél9kor már a troli megállójáig állt a sor...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-09-29 09:05:15
(#132) Az én voltam Túl sok tiszteletjegyet kaptunk, gondoltam segítek a rászorulókon. Örülök, hogy tetszett
Komolyan????
Elnézést, én veled még nem beszéltem/találkoztam így nem ismerhettelek fel! *pirulós smiley*
KÖSZÖNJÜK!!!
Ha már itt vagyok megkérdezem, mert érdekel:
Igazából 2 kérdés.
1.) Egy ilyen Conra hány db ilyen "válltasit" csináltattok?
2.) Hány darab volt a Death Note 2 manga, h így elfogyott?
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-09-29 09:05:48
Erre előszedett nekünk 2 db jegyet amit magánál tartott és azt mondta miközben átnyújtotta:
"Mi vagyunk a film forgalmazói, tessék 2jegy, jó szórakozást!"
Ha netalán olvassa e sorokat a "megmentőnk" itt is nagyon szépen köszönjük a 2jegyet^^
Ha netalán olvassa e sorokat a "megmentőnk" itt is nagyon szépen köszönjük a 2jegyet^^
Az én voltam Túl sok tiszteletjegyet kaptunk, gondoltam segítek a rászorulókon. Örülök, hogy tetszett
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Talán már sokak által várt képek a fórumtaliról:
[Link]
[Link]
[Link]
Fáradságos munka és húgelüldözés folytán sikerült belinkelni a képeket. Köszönöm a türelmet.
[Link]
[Link]
[Link]
Fáradságos munka és húgelüldözés folytán sikerült belinkelni a képeket. Köszönöm a türelmet.
Jájj de jó képek
Kösziike^_^
We are the best team XD
Szerk.: Azért a fogamat kivehettem volna XD
Jelenleg is itthon lábadozom, enyhe arcüreggyulladással, megfűszerezve egy kis hangszálbajjal.
Kaminagának volt még hangja szombaton, ott kiabálta h Mangafan fórultali!!! És csak a Mang-ig jutottam XD
( Volt már izomláz a szátokban? Mert nekem most az van. Egész nap mosolyogtam, szájamat tátottam. És ijesztgettem a jónépet. Meg is érdemlem XD)
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Szerk: Daimoon 2008-09-29 08:22:29
beküldve: 2008-09-29 08:04:01
(#128) Minket nagyon nagy szerencse ért ezzel kapcsolatban.
fél10-re(!!!!) tehát mikor kezdődött elvileg a 21:30as előadás, akkor értem oda bnőmmel a Corvinba.
A bejárat melletti bal oldali kasszánál nem tudta a fiatal csaj mi volt amit oda szerettem volna neki adni, Mangfanos mozi kupon...
Gyorsan át a másikhoz, ott a nő közölte: elfogyott a jegy...
Csalódottan megfordultam, h mondjam bnőmnek, h mi a helyzet, mikor egy férfi megszólított, azt kérdezte, h nem kaptunk jegyet?
Mondtam, h hát nem....
Erre előszedett nekünk 2 db jegyet amit magánál tartott és azt mondta miközben átnyújtotta:
A film meg jó volt, és tudtam, h plakát lesz ajándékba
fél10-re(!!!!) tehát mikor kezdődött elvileg a 21:30as előadás, akkor értem oda bnőmmel a Corvinba.
A bejárat melletti bal oldali kasszánál nem tudta a fiatal csaj mi volt amit oda szerettem volna neki adni, Mangfanos mozi kupon...
Gyorsan át a másikhoz, ott a nő közölte: elfogyott a jegy...
Csalódottan megfordultam, h mondjam bnőmnek, h mi a helyzet, mikor egy férfi megszólított, azt kérdezte, h nem kaptunk jegyet?
Mondtam, h hát nem....
A film meg jó volt, és tudtam, h plakát lesz ajándékba
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-09-29 08:05:03
beküldve: 2008-09-29 07:13:51
(#127) Ez tök szuper!!! Én is szerettem volna menni, de a szüleim nem hagytak:'( És most ez a sok minden!!! Én is akarok váltasit:'(:'(
Rurucska
Engem csak az boszantott, hogy megkaptam az ingyen jegyet, de nem tudtam felhasználni, mert már elfogyott a jegy a n8-as vetítésre!
Én is jól meglepődtem. Délután négykor már csak 21:30-as előadásra kaptunk jegyet. És az is csontra tele volt.
Ami tök jó hír, ha szeretnénk második részt is. Ajándék posztert viszont nem adtak. Úgy tűnt, hogy elfogyhatott, mert az előző előadás vendégeinek volt a kezében kifelé jövet.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2008-09-29 01:26:48
Ki kicsoda? Balról jobbra.
Én csak pár embert tudok, azokat elmondom:
Kaminaga, Daimoon, xy, jómagam, xy, xy, xy, alister (hátul a piros sállal), Lanwell a tüsihajú alister előtt, legelöl Picilány, mellette Usagi-chan, Chika, hátul Rudymester, előtte Necrokid, SHADOW, Sakamoto Riku.
Bocs, mindenki egymás hegyén hátán van
beküldve: 2008-09-28 22:14:15
(#124) Talán már sokak által várt képek a fórumtaliról:
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Köszi a képeket. Nagyon jók lettek, csak nekem mindhármon olyan érdekes fejem van. :S Az a kisgyerekes rész nagyon poén volt.
Talán már sokak által várt képek a fórumtaliról:
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Én sajnos teljesen elkeveredtem így erre a talira sem mentem és másikra sem.
Vki oda írhatná a nicknevekez az emberkékhez, köszii :)
MIANEVED?!