Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Őszi Animecon, Death Note film a mozikban
Kapcsolódó tartalom: Őszi Animecon, Death Note film a mozikban
A helyben jegyvásárlós sor videón:
[Link]
[Link]
Mi is végigjártuk. Amikor már megvolt a jegyünk, Kaminagával otthagytuk anyuékat a sorban, mi pedig elindultunk a jegyvevők felé, hogy egy kicsit felvidítsuk őket. Ingyenöleléseket osztottunk, sok emberrel csináltunk közös képet, és támasztottuk bennük a lelket, hogy már hamarosan lesz jegyük.
Azért rengetegen voltunk most is, én nem számítottam ennyi emberre. Persze mi későn jöttünk, de bepofátlankodtunk a sorba, bevetettük a titkos fegyvert és azt hiszem 10. nek vettük át a jegyet^^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Ki kicsoda? Balról jobbra.
Elöl balról jobbra:
Kaminaga, Daimoon, Berni, クイックシルバー, Trisa, Picilány (két barátnője között, akik nem Mangafanosok), Én, Necrokid, Sakamoto Riku
Hátul balról jobbra:
Syan, Alister, Lanwell, Rudymester, Shadow

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
A helyben jegyvásárlós sor videón:
[Link]
[Link]
Igen, ez nagyon durva...
Mikor mi érkeztünk, fél9kor már a troli megállójáig állt a sor...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-09-29 09:05:15
(#132) Az én voltam

Komolyan????

Elnézést, én veled még nem beszéltem/találkoztam így nem ismerhettelek fel! *pirulós smiley*
KÖSZÖNJÜK!!!

Ha már itt vagyok megkérdezem, mert érdekel:
Igazából 2 kérdés.
1.) Egy ilyen Conra hány db ilyen "válltasit" csináltattok?
2.) Hány darab volt a Death Note 2 manga, h így elfogyott?

MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-09-29 09:05:48
Erre előszedett nekünk 2 db jegyet amit magánál tartott és azt mondta miközben átnyújtotta:
"Mi vagyunk a film forgalmazói, tessék 2jegy, jó szórakozást!"
Ha netalán olvassa e sorokat a "megmentőnk" itt is nagyon szépen köszönjük a 2jegyet^^

Ha netalán olvassa e sorokat a "megmentőnk" itt is nagyon szépen köszönjük a 2jegyet^^

Az én voltam

A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Talán már sokak által várt képek a fórumtaliról:
[Link]
[Link]
[Link]
Fáradságos munka és húgelüldözés folytán sikerült belinkelni a képeket. Köszönöm a türelmet.
[Link]
[Link]
[Link]
Fáradságos munka és húgelüldözés folytán sikerült belinkelni a képeket. Köszönöm a türelmet.

Jájj de jó képek

Kösziike^_^
We are the best team XD
Szerk.: Azért a fogamat kivehettem volna XD
Jelenleg is itthon lábadozom, enyhe arcüreggyulladással, megfűszerezve egy kis hangszálbajjal.
Kaminagának volt még hangja szombaton, ott kiabálta h Mangafan fórultali!!! És csak a Mang-ig jutottam XD
( Volt már izomláz a szátokban? Mert nekem most az van. Egész nap mosolyogtam, szájamat tátottam. És ijesztgettem a jónépet. Meg is érdemlem XD)
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Szerk: Daimoon 2008-09-29 08:22:29
beküldve: 2008-09-29 08:04:01
(#128) Minket nagyon nagy szerencse ért ezzel kapcsolatban.
fél10-re(!!!!) tehát mikor kezdődött elvileg a 21:30as előadás, akkor értem oda bnőmmel a Corvinba.
A bejárat melletti bal oldali kasszánál nem tudta a fiatal csaj mi volt amit oda szerettem volna neki adni, Mangfanos mozi kupon...
Gyorsan át a másikhoz, ott a nő közölte: elfogyott a jegy...
Csalódottan megfordultam, h mondjam bnőmnek, h mi a helyzet, mikor egy férfi megszólított, azt kérdezte, h nem kaptunk jegyet?
Mondtam, h hát nem....
Erre előszedett nekünk 2 db jegyet amit magánál tartott és azt mondta miközben átnyújtotta:
A film meg jó volt, és tudtam, h plakát lesz ajándékba
fél10-re(!!!!) tehát mikor kezdődött elvileg a 21:30as előadás, akkor értem oda bnőmmel a Corvinba.
A bejárat melletti bal oldali kasszánál nem tudta a fiatal csaj mi volt amit oda szerettem volna neki adni, Mangfanos mozi kupon...
Gyorsan át a másikhoz, ott a nő közölte: elfogyott a jegy...
Csalódottan megfordultam, h mondjam bnőmnek, h mi a helyzet, mikor egy férfi megszólított, azt kérdezte, h nem kaptunk jegyet?
Mondtam, h hát nem....

A film meg jó volt, és tudtam, h plakát lesz ajándékba

MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-09-29 08:05:03
beküldve: 2008-09-29 07:13:51
(#127) Ez tök szuper!!! Én is szerettem volna menni, de a szüleim nem hagytak:'( És most ez a sok minden!!! Én is akarok váltasit:'(:'(
Rurucska
Engem csak az boszantott, hogy megkaptam az ingyen jegyet, de nem tudtam felhasználni, mert már elfogyott a jegy a n8-as vetítésre!

Én is jól meglepődtem. Délután négykor már csak 21:30-as előadásra kaptunk jegyet. És az is csontra tele volt.
Ami tök jó hír, ha szeretnénk második részt is.

Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2008-09-29 01:26:48
Ki kicsoda? Balról jobbra.
Én csak pár embert tudok, azokat elmondom:
Kaminaga, Daimoon, xy, jómagam, xy, xy, xy, alister (hátul a piros sállal), Lanwell a tüsihajú alister előtt, legelöl Picilány, mellette Usagi-chan, Chika, hátul Rudymester, előtte Necrokid, SHADOW, Sakamoto Riku.
Bocs, mindenki egymás hegyén hátán van

beküldve: 2008-09-28 22:14:15
(#124) Talán már sokak által várt képek a fórumtaliról:
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]

Köszi a képeket.

Talán már sokak által várt képek a fórumtaliról:
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]

Én sajnos teljesen elkeveredtem így erre a talira sem mentem és másikra sem.

Vki oda írhatná a nicknevekez az emberkékhez, köszii :)

MIANEVED?!