Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Őszi Animecon, Death Note film a mozikban
Kapcsolódó tartalom: Őszi Animecon, Death Note film a mozikban
beküldve: 2008-09-30 21:30:25
(#180) énmeg megesküdnék rá h láttalak conon
v volt több szakállas emberke is?
v volt több szakállas emberke is?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Hát én letagadom hogy valaha is beszéltünk a zárójeles mondatszakaszodra utalva. XD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-09-30 21:16:40
(#178) np, végre legalább megjegyezte vki, thx necro( nem hittem volna h valaha ijet modnok xD )
am örülök h egyetértesz
am örülök h egyetértesz
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
gege már leírta párszor a fórumon, miért ír j-vel mindent. és megnyugtatlak,.nem azért mert nem tudj hogy kell ínri...
Erről nem tudtam, akkor viszont Mea culpa
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-09-30 20:51:53
[QUOTE][QUOTE]Hm, nem tudom jól írtam-e, de ez a beszámolóm.
[L]
Másik fontos dolog, hogy nagyon nem szokásom a nyelvtanzsenit játszani mivel én sem voltam soha "hejesiro balynok" ,de az "olyan" és a "szabály" az bizony elipszilonos jé
Tényleg bocsi
[L]
Másik fontos dolog, hogy nagyon nem szokásom a nyelvtanzsenit játszani mivel én sem voltam soha "hejesiro balynok" ,de az "olyan" és a "szabály" az bizony elipszilonos jé
Tényleg bocsi
gege már leírta párszor a fórumon, miért ír j-vel mindent. és megnyugtatlak,.nem azért mert nem tudj hogy kell ínri...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hm, nem tudom jól írtam-e, de ez a beszámolóm.
[Link]
[Link]
hmm, tényleg kérlek hidd el h ez a mondat nem ellened fog szólni hanem ugy általánosan.szóval...rengeteg ojan véleményt olvastam h igy volt szar, ugy volt szar, meg kint volt a szabadba...könyörgöm...ha ennyire szar akko ne mennyen el, a jegyet pedig haggya ojanoknak akiknek teccik a con és ott szeretnének lenni nagyon, mert mongyuk 200 km-t utaznak h ottlehessenek de nem mert ojan korán nincs se vonat se busz nemtud ottlenni időben a sorban, nincs jegy, go haza...(ez lehettem volna énis de szerencsére nekem már jóval előtte volt jegyem)
más: én bírom Pata szövegét, cpjét felismertem, és 1500 ember előtt nem ojan könnyű azért minden megilletődöttség nélkül beszélni.
Yuriko cpje meg sztem über volt (bár elismerem ez szubjektív vélemény)
nah uff, ha eszembe jut még vmi majd szerkesztek
jah annyit még a MAThoz h rengeteg hüje szabájuk van
Előre bocsájtom, hogy kérlek ne haragudj, kedves Gege, igazán nem tudok rólad semmi rosszat elmondani azok alapján, amennyire itt, a fórumon megismertelek és teljesen egyetértek a fenti véleményeddel.
Tényleg bocsi
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-09-30 20:44:03
Hm, nem tudom jól írtam-e, de ez a beszámolóm.
[Link]
[Link]
hmm, tényleg kérlek hidd el h ez a mondat nem ellened fog szólni hanem ugy általánosan.szóval...rengeteg ojan véleményt olvastam h igy volt szar, ugy volt szar, meg kint volt a szabadba...könyörgöm...ha ennyire szar akko ne mennyen el, a jegyet pedig haggya ojanoknak akiknek teccik a con és ott szeretnének lenni nagyon, mert mongyuk 200 km-t utaznak h ottlehessenek de nem mert ojan korán nincs se vonat se busz nemtud ottlenni időben a sorban, nincs jegy, go haza...(ez lehettem volna énis de szerencsére nekem már jóval előtte volt jegyem)
más: én bírom Pata szövegét, cpjét felismertem, és 1500 ember előtt nem ojan könnyű azért minden megilletődöttség nélkül beszélni.
Yuriko cpje meg sztem über volt (bár elismerem ez szubjektív vélemény)
nah uff, ha eszembe jut még vmi majd szerkesztek
jah annyit még a MAThoz h rengeteg hüje szabájuk van
Ami van linkelve videó a sorról, ott látszódik, hogy 6. vagyok Csak az nem látszik, hogy én vagyok az
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-30 19:37:32
(#172) Hm, nem tudom jól írtam-e, de ez a beszámolóm.
[Link]
[Link]
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2008-09-30 15:39:11
(#171) Valaki lenne olyan jó, hogy felvesz msn-re és küld nekem képeket a conról? Nem tudtam fényképezni, mert tönkre ment a gépem utazás közben. xP Előre is köszi.
Msn-em: syoko@freemail.hu
Msn-em: syoko@freemail.hu
"Háborúzni a békéért olyan, mint baszni a szüzességért."
beküldve: 2008-09-30 02:53:14
(#170) "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ezt én fotóztam, úgy nézzétek
Ez nagyon pro kép^^
Most tört el a kisujjam XD Csak én lehetek ekkora...xD
teccik, mi? XD
megyek aludni, jójt! XD..pusziih
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Ezt én fotóztam, úgy nézzétek
Ez nagyon pro kép^^
Most tört el a kisujjam XD Csak én lehetek ekkora...xD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Jájj, ezt nem azért mondtam
tudom én azt
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."