Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Őszi Animecon, Death Note film a mozikban
Kapcsolódó tartalom: Őszi Animecon, Death Note film a mozikban
igen!!!
Akkor a válasz:
mert akkor nem lenne kinek szembeszállnia Kirával
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Egyébként megnéztem a DN filmet! nem erre számítottam de:
Miért nem El (meg)hal meg elsőnek? Egyébként jó volt! Nagyon tetszett meg minden! Szóval a végét eltérően (nem spoilerezek többet)jó volt....... sőt!
El = L ?
igen!!! tudom kicsit furcsa de akkor javítom
L
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-10-19 10:57:41
Egyébként megnéztem a DN filmet! nem erre számítottam de:
Miért nem El (meg)hal meg elsőnek? Egyébként jó volt! Nagyon tetszett meg minden! Szóval a végét eltérően (nem spoilerezek többet)jó volt....... sőt!
El = L ?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-10-18 21:43:36
(#207) Egyébként megnéztem a DN filmet! nem erre számítottam de:
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-10-18 21:44:28
Hát abból az 1-2 jó képből 17 rossz kép lett.
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link]
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link]
akik az első képen vannak őket ismerem
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-10-12 17:24:23
(#205) "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-10-07 18:52:56
(#204) Hát abból az 1-2 jó képből 17 rossz kép lett.
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link]
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link] [Link]
[Link]
Szerk: Sakamoto Riku 2008-10-07 18:54:44
Nem kérek a lelkiismeret-furdalásodból, köszönöm. Jól tetted, hogy elmentél, bevettél egy gyógyszert minél előbb, minthogy velem maradtál volna.
sztem nem..mert 2órát vártam a barátnőmre (pontosan)...(ezt Bence tudja ), és utána sem lett jobb
Csak miután megnéztem a DN moviet...megláttam Tatsuyát, és máris jobban lettem XD
Am. ez sokszor előfordult már...mindig fáj a fejem, tehát semmi bajom nem lett volna ha ott maradok a DN kezdetéig
következő conon ott maradok a vetítésekig
Igen...a képeket én is látni szeretném
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-10-07 15:28:02
Rikum, édesem... mikor láthatjuk azt az "1-2 jó képet"???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Nem kérek a lelkiismeret-furdalásodból, köszönöm. Jól tetted, hogy elmentél, bevettél egy gyógyszert minél előbb, minthogy velem maradtál volna.
Utána elköszöntem Kaminagától is.
még mai napig lelkiismeret furdalásom van, ha arra gondolok, hogy otthagytalak a saját fejfájásommal törődve inkább gomenne
Mert vasárnap meg nem voltatok ott...szerencsére Bence ott volt, tehát nem voltam egyedül
Azt a kutyaütő formámat, nem ismertem fel Trisát. Pedig tudtam, hogy valahol már láttam. Bocsi.
Én bezzeg felismertem. És ugyanolyan, sőt még szebb mint Tavasszal volt.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Azt a kutyaütő formámat, nem ismertem fel Trisát. Pedig tudtam, hogy valahol már láttam. Bocsi.
Rövid élménybeszámoló a szombati napról (kissé elkésve):
6:15-kor keltem, kb. 7:15-kor indultunk el. 8:45 körül oda is értünk, hamar beálltam a sorba. Kb. egy óra múlva jegyem is lett. Utána csatlakoztam Bernihez, várakoztunk a hatalmas sor végén. Újabb ismerős arcok: Chika és Rudymester megtalálása előttünk kb. 50 emberrel. Utána visszaballagtam, majd jöttek a bácsik-néni és meginterjúvoltak. Pont jókor, úgyis kócos volt a séróm. Elindultunk fórumtalira. Jó volt találkozni ismerős/kevésbé ismerős emberekkel. Bejutás: segítségünkre volt a gyakorlott Daimoon a harci kaszanyéllel együtt. Egyszerűbben: kellemesen bepofátlankodtunk. Sok ember még be se jutott, így rögtön elvesztettük egymást. 2-3 emberkét sikerült magam mellett tartanom. Vettem mangákat a MangaFan-nál, eredményeképpen Lanwellt sem láttam többé. Körbenéztünk mindent, amit láttunk. Tehát a dolgok felét.
Rajzok: mindig megnézem és le is fényképezem őket. Ismét csak ámultam rajtuk. Gratulálok, Daimoon.
Cosplay: nagy fejlődést vettem észre, voltak nagyon jó kosztümök. Volt egy pár gyengébb is, de az nem lényeges. A hellyel viszont nem voltunk kibékülve. Daimoonék nem is bírták, vagy csak túlnőtt rajtuk a shopping-vágy. Én előreküszködtem, amikor 2 személy elment a színpad elől. Legalább tudtam csinálni 1-2 jó képet.
Utána kimentem a padokhoz, megkerestem Kaminagáékat. Szomorúan láttam, hogy Daimoon eltűnt. Aztán rá fél órára Berni is.
Utána visszamentem Wii-zni. Jól elvertem bowlingban egy csapatot. Utána elköszöntem Kaminagától is. Utána még PS3-n is nyomtam egy kis Rachet Future-t (itthon sem elég a PS3-ból). Közben összehaverkodtam a Kingdom Heats-s cosplayerrel. Elvitték a konzolokat, aztán beültem a Final Fantasy mozi utolsó 5 percére. Megvan DVD-n, nem tetszett.
Eredményhirdetés: két csúcspontja volt. 1. a körte-tombola; 2. felhívtam Daimoon-t az 1. és a 2. rajz helyezése miatt.
Zsákmány:
Naruto 6.
NANA 2.
Hellsing 2.
Death Note 2. (*örül neki*)
Appleseed DVD
Pom Poko - A tanukik birodalma DVD
evőpálcák
Pocky
Szerettem volna venni FF VII Advent Children DVD-t meg Death Note-s karórát, nem sikerült.
Nem is lett ez olyan kevés.
Rövid élménybeszámoló a szombati napról (kissé elkésve):
6:15-kor keltem, kb. 7:15-kor indultunk el. 8:45 körül oda is értünk, hamar beálltam a sorba. Kb. egy óra múlva jegyem is lett. Utána csatlakoztam Bernihez, várakoztunk a hatalmas sor végén. Újabb ismerős arcok: Chika és Rudymester megtalálása előttünk kb. 50 emberrel. Utána visszaballagtam, majd jöttek a bácsik-néni és meginterjúvoltak. Pont jókor, úgyis kócos volt a séróm. Elindultunk fórumtalira. Jó volt találkozni ismerős/kevésbé ismerős emberekkel. Bejutás: segítségünkre volt a gyakorlott Daimoon a harci kaszanyéllel együtt. Egyszerűbben: kellemesen bepofátlankodtunk. Sok ember még be se jutott, így rögtön elvesztettük egymást. 2-3 emberkét sikerült magam mellett tartanom. Vettem mangákat a MangaFan-nál, eredményeképpen Lanwellt sem láttam többé. Körbenéztünk mindent, amit láttunk. Tehát a dolgok felét.
Rajzok: mindig megnézem és le is fényképezem őket. Ismét csak ámultam rajtuk. Gratulálok, Daimoon.
Cosplay: nagy fejlődést vettem észre, voltak nagyon jó kosztümök. Volt egy pár gyengébb is, de az nem lényeges. A hellyel viszont nem voltunk kibékülve. Daimoonék nem is bírták, vagy csak túlnőtt rajtuk a shopping-vágy. Én előreküszködtem, amikor 2 személy elment a színpad elől. Legalább tudtam csinálni 1-2 jó képet.
Utána kimentem a padokhoz, megkerestem Kaminagáékat. Szomorúan láttam, hogy Daimoon eltűnt. Aztán rá fél órára Berni is.
Utána visszamentem Wii-zni. Jól elvertem bowlingban egy csapatot. Utána elköszöntem Kaminagától is. Utána még PS3-n is nyomtam egy kis Rachet Future-t (itthon sem elég a PS3-ból). Közben összehaverkodtam a Kingdom Heats-s cosplayerrel. Elvitték a konzolokat, aztán beültem a Final Fantasy mozi utolsó 5 percére. Megvan DVD-n, nem tetszett.
Eredményhirdetés: két csúcspontja volt. 1. a körte-tombola; 2. felhívtam Daimoon-t az 1. és a 2. rajz helyezése miatt.
Perfect Blue: gonosz módon nem hallgattam Tonyára, nem mentem ki a teremből. De megérte. Tetszett a film, kellően idegtépő volt.
Zsákmány:
Naruto 6.
NANA 2.
Hellsing 2.
Death Note 2. (*örül neki*)
Appleseed DVD
Pom Poko - A tanukik birodalma DVD
evőpálcák
Pocky
Szerettem volna venni FF VII Advent Children DVD-t meg Death Note-s karórát, nem sikerült.
Nem is lett ez olyan kevés.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-10-05 21:05:07
beküldve: 2008-10-03 20:36:24
(#197) Nincs benne az elkövetkezendő 2 hét programjában a Death Note a Békéscsabai Center Moziban. Remélem, nem kényszerülök kimaradni belőle! T_T
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Az enyém is pont ilyen volt XD
Ugyeee Kaminaga?
naná XD