Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Őszi Animecon, Death Note film a mozikban
Kapcsolódó tartalom: Őszi Animecon, Death Note film a mozikban
beküldve: 2013-03-26 20:27:25
(#225) Kár hogy csak Pesten játszották a DN-t,szivesen megnéztem volna a moziban.
at the end,we all die alone
beküldve: 2009-05-05 15:12:45
(#224) beküldve: 2009-04-09 16:49:14
(#223) Ja azt jó lenne tudni, én is megköszönném ha valaki elárulná,
ugyanis általában 1 héttel a con előtt tudom meg az időpontot és akkor probáljon meg az ember jegyet szerezni
ugyanis általában 1 héttel a con előtt tudom meg az időpontot és akkor probáljon meg az ember jegyet szerezni
Nagy vágyam,hogy egyszer fotocellás ajtónyitogató lehessek :P
beküldve: 2009-01-28 15:26:40
(#222) Csumi nem tudja valaki hogy mikor lessz a tavaszi anime con?
Ha tudja valaki létszi szoljon!!
Ja és elöre is köcce
[/OFF] [Link]
Ha tudja valaki létszi szoljon!!
Ja és elöre is köcce
[/OFF] [Link]
Helloka
"Imádom", hogy csak Budapesten van a mozikban a Death Note XD Hülye pécsiek nehogy láthassák... mondjuk nekem mind1, mert én már 100x láttam és imádom. De el akartam vinni a tudatlan barátaimat a moziba és megmutatni nekik h milyen cool dolog is ez a DN.
"Imádom", hogy csak Budapesten van a mozikban a Death Note XD Hülye pécsiek nehogy láthassák... mondjuk nekem mind1, mert én már 100x láttam és imádom. De el akartam vinni a tudatlan barátaimat a moziba és megmutatni nekik h milyen cool dolog is ez a DN.
Hát igen az én anime ellenes barátaim is szívesen megnézték volna a filmet,de Szegeden nem vetítik.
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Amúgy elvileg fogják vetíteni "vidéken" ( jajj de csúnya szó ) is, csak győzze kivárni az ember..
Nem úgy tűnik, hogy jönne, pedig egy art-teremnyi ember biztos összegyűlne. :( Végigmehetne úgy az országon, mint anno az Akira vagy a Ghost in the Shell, mert vidéken is van ám mozi, nem csak birka.
Ennek fényében a második film sem hinném, hogy körbejárna. :S
Helloka
Áááá, de sötét vagy... ( *vicc az avatrodra reagálva - a biztonság kedvéért* ) Ami igaz az igaz. Nincs mese fel kell menni a fővárosba... ( X_x) Amúgy elvileg fogják vetíteni "vidéken" ( jajj de csúnya szó ) is, csak győzze kivárni az ember..
beküldve: 2008-12-07 16:50:17
(#218) Helloka
az t0kk j= lehet
WTF?
1. Helyesírás.
2. Helyesebben írás.
3. Értelmes postok (vagy csak nagyon elfáradtam a mai nap, hogy ezt megértsem azon túl, hogy tök jó lehet?).
4. Fórumszabályzat betartása.
5. Elismert fórumtag.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-11-27 20:56:02
beküldve: 2008-11-27 20:47:13
(#216) én megszertném venni a death note második kötetét áulja valaki? amúgy ez a kedvencem
Igen, a Mangafan kiadó, szóval éppen helyben vagy. Kattints fent a "webbolt" feliratra!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-12 13:29:16
(#214) én megszertném venni a death note második kötetét áulja valaki? amúgy ez a kedvencem
Hello!
Érdeklődnék hogy Death Note film van-e DVD-n? Olvastam pár oldalon hogy "Death Note film a pesti mozikban és DVD-n" Igaz az hogy DVD-n is meg lehet venni? Előre is arigatou!
Csao, csao
Érdeklődnék hogy Death Note film van-e DVD-n? Olvastam pár oldalon hogy "Death Note film a pesti mozikban és DVD-n" Igaz az hogy DVD-n is meg lehet venni? Előre is arigatou!
Csao, csao
- Death Note film 2009 első negyedében lesz, valószínűleg együtt a 2. film mozibemutatójával
beküldve: 2008-11-11 21:12:04
(#212) Hello!
Csao, csao
Csao, csao
Bereczki Blanka Edda
igen!!!
Akkor a válasz:
mert akkor nem lenne kinek szembeszállnia Kirával
egy szép pipa
,,Hitler fején ugrálok!"