Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Őszi Animecon, Death Note film a mozikban
Kapcsolódó tartalom: Őszi Animecon, Death Note film a mozikban
Ténylegg?
MSN cím van? :P
MSN cím van? :P
az nincs, de a neve megvan és felvettem iwiwen, csak még nem igazolt vissza XDXD
am 22éves és van barátnője T____T
de engem am is csak akkor érdekelne, ha Itachi-cpben lenne folyton XD egész nap
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-09-29 19:35:11
(#149) Talán már sokak által várt képek a fórumtaliról:
[Link]
[Link]
[Link]
Fáradságos munka és húgelüldözés folytán sikerült belinkelni a képeket. Köszönöm a türelmet.
[Link]
[Link]
[Link]
Fáradságos munka és húgelüldözés folytán sikerült belinkelni a képeket. Köszönöm a türelmet.
Jájj de jó képek
Kösziike^_^
We are the best team XD
Szerk.: Azért a fogamat kivehettem volna XD
Jelenleg is itthon lábadozom, enyhe arcüreggyulladással, megfűszerezve egy kis hangszálbajjal.
Kaminagának volt még hangja szombaton, ott kiabálta h Mangafan fórultali!!! És csak a Mang-ig jutottam XD
( Volt már izomláz a szátokban? Mert nekem most az van. Egész nap mosolyogtam, szájamat tátottam. És ijesztgettem a jónépet. Meg is érdemlem XD)
szegénykém....igen..én jó nagyot próbáltam ordibálni... XD
köszönöm mindenkinek, aki a fórumról ott vót...cukik vagytok nagyon...örültem nektek XD
Csabáéknak, tehát az egész Mangafannak...meg mindenkinek
OFF: megtaláltam az Itachit Daimoon!!!!!
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Megígérem, hogy a következő Conos-fórumtalin NEM lesz a számban vámpírfog és NEM lesz rajtam fehér pajóóka
Pedig jól áll neked a fehér haj
Köszike XD Csak elég kocka volt a fejem, mert nem ment rá a parókasapka a kontyaimra XD Azért ígyis művészet volt alá betömködni a majdnem derékig érő setét hajamat XD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Szerk: Daimoon 2008-09-29 18:14:11
Megígérem, hogy a következő Conos-fórumtalin NEM lesz a számban vámpírfog és NEM lesz rajtam fehér pajóóka
Pedig jól áll neked a fehér haj
beküldve: 2008-09-29 18:00:53
(#145) Olyan jóó volt a fórumtali XD
Van még Puccás mobildísz? Nekem kell egy! Olyan cukik voltak XD
És jó volt veletek találkozni^^!
Egész normálisan fogok kinézni, és nem ijesztgetek senkit^^
Van még Puccás mobildísz? Nekem kell egy! Olyan cukik voltak XD
És jó volt veletek találkozni^^!
Egész normálisan fogok kinézni, és nem ijesztgetek senkit^^
És majd csak utána vedlek át mechába, áll az alku?
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Ki kicsoda? Balról jobbra.
Elöl balról jobbra:
Kaminaga, Daimoon, Berni, クイックシルバー, Trisa, Picilány (két barátnője között, akik nem Mangafanosok), Én, Necrokid, Sakamoto Riku
Hátul balról jobbra:
Syan, Alister, Lanwell, Rudymester, Shadow
Dede, az egyik Mangafanos. a Szőke, it mangafanon Usagi-chan néven van fent.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Igen legalább illett volna úgy beharangozni, hogy 1. rész és akkor abból már mindenki kapcsolt volna. Nem baj lényeg, hogy itt van és reméljük hamarosan jön a folytatás.
Bár szerintem a legtöbben vágják, hogy a DN live action 2 részes!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-09-29 16:17:09
Azért senki nem fog értetlenül távozni a moziból, mert a megfelelő dramaturgiai pillanatban hagyták abba az első részt, tehát nem érthetetlen a mozi, egyszerűen csak nincs vége (lásd. Kill Bill).
én nem azt mondtam h érthetetlen másoknak. de ahogy hallottam nagyon sokan ki vannak akadva h nincs vége a filmnek. pedig vége van, csak magát a sztorit két filmben dolgozták fel. és hát ezt már előre tudták a japók h csinálnak belőle 2. live actiont, és a film végén ugye ezt mondja is Ryuk, ezért jó lett volna azt is meghagyni és lefordítani.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Azért senki nem fog értetlenül távozni a moziból, mert a megfelelő dramaturgiai pillanatban hagyták abba az első részt, tehát nem érthetetlen a mozi, egyszerűen csak nincs vége (lásd. Kill Bill).
Anime nélkül is érthető a sztori, kicsit máshogy keverik a kártyákat, hogy annak, aki látta az animét is tudjon izgalommal szolgálni.
Anime nélkül is érthető a sztori, kicsit máshogy keverik a kártyákat, hogy annak, aki látta az animét is tudjon izgalommal szolgálni.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Én azt hallottam ,hogy a Death Note mozifilm nagy rossza lett.Állítólag aki nem látta animében az nem tudja az egészet.
hát épp ez az! levágták a legvégét h jön a 2. film! magyarul: ez csak az egyik fele az egész sztorinak és a második live action folytatja a dolgot! szóval ez a két live action szorosan kapcsolódik egymáshoz. ha még így sem érti vki akkor úgy mondom h olyan mint egy két részes "sorozat".
beküldve: 2008-09-29 15:33:38
(#139) Nekem viszont más a téma.Én azt hallottam ,hogy a Death Note mozifilm nagy rossza lett.Állítólag aki nem látta animében az nem tudja az egészet.Ez így van vagy nem ? Ja és láttam értékeléseket is a 100%ból csak 10%-ot adtak.
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Csak annyi van a végén, hogy lebeg egy alma, és három harapásra elfogy és közben hallod ahogy Ryuk mötymörög.
csak kár h a végét levágták... pedig az a legjobb amikor bejelentik h jön a második film. :)
Szerintem nem vágták le, legalábbis a tegnapi 15:00-s Mammut 2-s vetítésen, miután megvártuk a fordító nevének kiírását, végigment a stáblista, és már kimentünk, hallottunk vmi Ryuk-féle hangot, de mire visszafutottunk, végetért
beküldve: 2008-09-29 12:30:55
(#136) DN film: ez is megvolt tegnap, csak annyira "mázlista" voltam h épp elfogyott a poszter. szal hurrá.
am nem volt rossz a film, csak kár h a végét levágták... pedig az a legjobb amikor bejelentik h jön a második film. :) viszont számomra nem annyira nagy szám ez h megnézzem moziba (mivel úgyis megveszem a dvd-t), csakhát a poszter érdekelt volna. amit ugye nem kaptunk a párommal.
am nem volt rossz a film, csak kár h a végét levágták... pedig az a legjobb amikor bejelentik h jön a második film. :) viszont számomra nem annyira nagy szám ez h megnézzem moziba (mivel úgyis megveszem a dvd-t), csakhát a poszter érdekelt volna. amit ugye nem kaptunk a párommal.