• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Események >>
Őszi Animecon, Death Note film a mozikban
Kapcsolódó tartalom: Őszi Animecon, Death Note film a mozikban
Oldalak: ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... <<>>
beküldve: 2008-09-29 19:37:40
(#150) Válasz Daimoon (#149) üzenetére
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]
Ténylegg?
MSN cím van? :P

az nincs, de a neve megvan és felvettem iwiwen, csak még nem igazolt vissza XDXD
am 22éves és van barátnője T____T
de engem am is csak akkor érdekelne, ha Itachi-cpben lenne folyton XD egész nap

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-09-29 19:35:11
(#149)
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]
Ténylegg?
MSN cím van? :P

Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-09-29 19:25:26
(#148) Válasz Daimoon (#129) üzenetére
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]
Talán már sokak által várt képek a fórumtaliról:
[Link]
[Link]
[Link]
Fáradságos munka és húgelüldözés folytán sikerült belinkelni a képeket. Köszönöm a türelmet.

Jájj de jó képek
Kösziike^_^
We are the best team XD
Szerk.: Azért a fogamat kivehettem volna XD
Jelenleg is itthon lábadozom, enyhe arcüreggyulladással, megfűszerezve egy kis hangszálbajjal.
Kaminagának volt még hangja szombaton, ott kiabálta h Mangafan fórultali!!! És csak a Mang-ig jutottam XD
( Volt már izomláz a szátokban? Mert nekem most az van. Egész nap mosolyogtam, szájamat tátottam. És ijesztgettem a jónépet. Meg is érdemlem XD)

szegénykém....igen..én jó nagyot próbáltam ordibálni... XD
köszönöm mindenkinek, aki a fórumról ott vót...cukik vagytok nagyon...örültem nektek XD
Csabáéknak, tehát az egész Mangafannak...meg mindenkinek
OFF: megtaláltam az Itachit Daimoon!!!!!

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-09-29 18:13:45
(#147) Válasz .., (#146) üzenetére
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]

Megígérem, hogy a következő Conos-fórumtalin NEM lesz a számban vámpírfog és NEM lesz rajtam fehér pajóóka

Pedig jól áll neked a fehér haj

Köszike XD Csak elég kocka volt a fejem, mert nem ment rá a parókasapka a kontyaimra XD Azért ígyis művészet volt alá betömködni a majdnem derékig érő setét hajamat XD

Szerk: Daimoon 2008-09-29 18:14:11
beküldve: 2008-09-29 18:04:35
(#146) Válasz Daimoon (#145) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]

Megígérem, hogy a következő Conos-fórumtalin NEM lesz a számban vámpírfog és NEM lesz rajtam fehér pajóóka

Pedig jól áll neked a fehér haj

beküldve: 2008-09-29 18:00:53
(#145)
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]
Olyan jóó volt a fórumtali XD
Van még Puccás mobildísz? Nekem kell egy! Olyan cukik voltak XD
És jó volt veletek találkozni^^!
Egész normálisan fogok kinézni, és nem ijesztgetek senkit^^

És majd csak utána vedlek át mechába, áll az alku?

beküldve: 2008-09-29 17:19:49
(#144) Válasz フリツク オル シィ (#134) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Ki kicsoda? Balról jobbra.

Elöl balról jobbra:
Kaminaga, Daimoon, Berni, クイックシルバー, Trisa, Picilány (két barátnője között, akik nem Mangafanosok), Én, Necrokid, Sakamoto Riku

Hátul balról jobbra:
Syan, Alister, Lanwell, Rudymester, Shadow

Dede, az egyik Mangafanos. a Szőke, it mangafanon Usagi-chan néven van fent.

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-09-29 16:16:46
(#143) Válasz vadooc (#142) üzenetére
Lanwell
Lanwell
[ Megszállott ]
Igen legalább illett volna úgy beharangozni, hogy 1. rész és akkor abból már mindenki kapcsolt volna. Nem baj lényeg, hogy itt van és reméljük hamarosan jön a folytatás.
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Bár szerintem a legtöbben vágják, hogy a DN live action 2 részes!

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-09-29 16:17:09
beküldve: 2008-09-29 16:12:39
(#142) Válasz Lanwell (#141) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
Azért senki nem fog értetlenül távozni a moziból, mert a megfelelő dramaturgiai pillanatban hagyták abba az első részt, tehát nem érthetetlen a mozi, egyszerűen csak nincs vége (lásd. Kill Bill).

én nem azt mondtam h érthetetlen másoknak. de ahogy hallottam nagyon sokan ki vannak akadva h nincs vége a filmnek. pedig vége van, csak magát a sztorit két filmben dolgozták fel. és hát ezt már előre tudták a japók h csinálnak belőle 2. live actiont, és a film végén ugye ezt mondja is Ryuk, ezért jó lett volna azt is meghagyni és lefordítani.

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-09-29 16:05:39
(#141) Válasz vadooc (#140) üzenetére
Lanwell
Lanwell
[ Megszállott ]
Azért senki nem fog értetlenül távozni a moziból, mert a megfelelő dramaturgiai pillanatban hagyták abba az első részt, tehát nem érthetetlen a mozi, egyszerűen csak nincs vége (lásd. Kill Bill).
Anime nélkül is érthető a sztori, kicsit máshogy keverik a kártyákat, hogy annak, aki látta az animét is tudjon izgalommal szolgálni.

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-09-29 16:00:23
(#140) Válasz SHADOW (#139) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
Én azt hallottam ,hogy a Death Note mozifilm nagy rossza lett.Állítólag aki nem látta animében az nem tudja az egészet.

hát épp ez az! levágták a legvégét h jön a 2. film! magyarul: ez csak az egyik fele az egész sztorinak és a második live action folytatja a dolgot! szóval ez a két live action szorosan kapcsolódik egymáshoz. ha még így sem érti vki akkor úgy mondom h olyan mint egy két részes "sorozat".

beküldve: 2008-09-29 15:33:38
(#139)
SHADOW
SHADOW
[ Addiktgyanús ]
Nekem viszont más a téma.Én azt hallottam ,hogy a Death Note mozifilm nagy rossza lett.Állítólag aki nem látta animében az nem tudja az egészet.Ez így van vagy nem ? Ja és láttam értékeléseket is a 100%ból csak 10%-ot adtak.

Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-09-29 15:27:30
(#138) Válasz Miyazaki (#137) üzenetére
Lanwell
Lanwell
[ Megszállott ]
Csak annyi van a végén, hogy lebeg egy alma, és három harapásra elfogy és közben hallod ahogy Ryuk mötymörög.

beküldve: 2008-09-29 15:24:53
(#137) Válasz vadooc (#136) üzenetére
Miyazaki
Miyazaki
[ Rászokóban ]
csak kár h a végét levágták... pedig az a legjobb amikor bejelentik h jön a második film. :)

Szerintem nem vágták le, legalábbis a tegnapi 15:00-s Mammut 2-s vetítésen, miután megvártuk a fordító nevének kiírását, végigment a stáblista, és már kimentünk, hallottunk vmi Ryuk-féle hangot, de mire visszafutottunk, végetért

beküldve: 2008-09-29 12:30:55
(#136)
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
DN film: ez is megvolt tegnap, csak annyira "mázlista" voltam h épp elfogyott a poszter. szal hurrá.
am nem volt rossz a film, csak kár h a végét levágták... pedig az a legjobb amikor bejelentik h jön a második film. :) viszont számomra nem annyira nagy szám ez h megnézzem moziba (mivel úgyis megveszem a dvd-t), csakhát a poszter érdekelt volna. amit ugye nem kaptunk a párommal.

Oldalak: ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... <<>>