Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Őszi Animecon, Death Note film a mozikban
Kapcsolódó tartalom: Őszi Animecon, Death Note film a mozikban
Az első hírlevél amit végig olvastam XD
Bleach és Death Note DVD
Király!
Bleach és Death Note DVD
Király!
A Death Note dvd-re én is nagyon kivi vagyok, és tuti hogy a polcomon lesz a helye^^!
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
hello
a magyar filmajánlókat elolvastam a DNről de ezekből nem derült ki amit kérdeznék:
Ha olvasom a mangát (illetve eddig ugye csak az első részt) akkor a film le lő e valami "poént" a későbbiekből, spoilerezik e, ha még csak az első mangánál tartok?
Mennyire egyezik meg a film(ek) sztorija a mangával?
Tudom hogy a film is több részes (2?) így a végkifejlett nyilván nincs benne, de ha sokkal előlrébb halad a sztori mint a mangában, akkor talán kár lenne az izgalomért.
nnnna nem ragozom tovább értitek mire gondolok...
a magyar filmajánlókat elolvastam a DNről de ezekből nem derült ki amit kérdeznék:
Ha olvasom a mangát (illetve eddig ugye csak az első részt) akkor a film le lő e valami "poént" a későbbiekből, spoilerezik e, ha még csak az első mangánál tartok?
Tudom hogy a film is több részes (2?) így a végkifejlett nyilván nincs benne, de ha sokkal előlrébb halad a sztori mint a mangában, akkor talán kár lenne az izgalomért.
Lelövi, hagyd ezt most ki, ha nem akarod ismerni a további cselekményeket (egyelőre)
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-26 14:18:22
(#103) hello
beküldve: 2008-09-26 13:52:38
(#102) Az első hírlevél amit végig olvastam XD
Bleach és Death Note DVD
Király!
Bleach és Death Note DVD
Király!
MIANEVED?!
beküldve: 2008-09-26 13:43:42
(#101) Valóban! Nagyon brutális lesz a felhozatal Én csak arra lennék kíváncsi, hogy biztos, hogy Elemental majd idővel -ha az egyes sorozatokat teljesen kiadja- tervezi a díszdobozok kiadásást? Mivel ez olcsóbb és szebb módja is a dvd gyűjtésnek. Mert mondjuk Death Note simán kint van 3-4 év alatt, szóval annyit várnék, csak valami égi jel kéne , hogy biztosan lesz díszdoboz Mert ha az utolsó lemeznél szólnak, hogy ja bocs nem lesz és az első kettőt már kapni sem lehet sehol, akkor az szívás
Szóval Csaba, a kérdés feltéve ^^
Szóval Csaba, a kérdés feltéve ^^
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-09-26 13:44:08
Most jött meg az új hírlevél. Az eddig bejelentett cuccokon kívül Death Note és Bleach dvd, Naruto és DN fancuccok (wallscroll stb), új bejelentés-visszaszámláló. Wft. O.o Nem rossz. :)
Küldd csak el nekem is azt a levelet légyszi XD
EDIT: nem kell nekem is jött xD
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-09-26 13:43:21
beküldve: 2008-09-26 13:34:35
(#99) Most jött meg az új hírlevél. Az eddig bejelentett cuccokon kívül Death Note és Bleach dvd, Naruto és DN fancuccok (wallscroll stb), új bejelentés-visszaszámláló. Wft. O.o Nem rossz. :)
Szerk: Zsolti 2008-09-26 13:34:51
beküldve: 2008-09-26 13:04:20
(#98) Csaba: Ha vasárnap vásárolok nálatok 4 mangát, akkor is kapok mozijegyet? Vagy már el fog fogyni?
Nem, lesz elég. A kérdés, hogy be tudod-e váltani aznap, de szerintem beférsz valamelyik előadásra.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-09-25 19:57:05
(#96) Csaba: Ha vasárnap vásárolok nálatok 4 mangát, akkor is kapok mozijegyet? Vagy már el fog fogyni?
Nem hinném.
Komolyan?? Már conon sem lehet kapni az első részt??
Nem mintha meg akarnám venni, de ez akkor is durva...
Én azt szeretném kérdezni hogy a naruto 1. része lesz az animeconon?
Nem hinném.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-25 17:31:21
(#93) Elhaym: A Delta Vision 20%-ot ad a mangáira, a VV-at nem tudom pontosan, de asszem azok is az körül. A Fumaxnál és a Mangattacknál is szokott lenni (rendszerint) párszázas akció.
Köszi, akkor biztos veszek majd pár mangát.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-09-25 09:15:55
(#91) Nagyon remélem, hogy a többi nagyob városban is vetítik majd a Death Note movie-t, sajna nincs kapacitásom egy három napos pesti felutazás után egy moziért mégegyszer felmenni. ^^" (Esetleg úgy mehetne, mint az Akira meg a GitS, hogy csak bizonyos mozikban menne, nem a drága plázákban)
Most legalább egy icipicit jobb időpontba tették a Con-t, mert most nem esik egybe a madármegfigyelő napokkal, csak a Kutatók Éjszakájával majdnem, de azt még épp meg lehet oldani, hogy minél több programra eljussak. :)
Most legalább egy icipicit jobb időpontba tették a Con-t, mert most nem esik egybe a madármegfigyelő napokkal, csak a Kutatók Éjszakájával majdnem, de azt még épp meg lehet oldani, hogy minél több programra eljussak. :)
És még így is a vonaton készülök fel hétfőre, még jó, hogy a tanár elfelejtette, hogy engem jelölt ki aznapra előadónak.