Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Őszi Animecon, Death Note film a mozikban
Kapcsolódó tartalom: Őszi Animecon, Death Note film a mozikban
ööö ha nagyon-nagyon korán állsz sorba akkor igen. Bár elvileg lehet mé valahol jegyet kapni...
[Link]
[Link]
Már sehols sem lehet jegyet kapni. A helyszínen lesz mindkét napra 1500-1500 jegy. Ez jóval magasabb szám mint a tavaszi conos!
Én is erre lennék a legkíváncsibb:
Ha veszek 3 mangát(pl.: DN2, Nana2 és Hellsing2.) Akkor a 3ik manga bármi lehet? Mondjuk a Nana1része is??? Mert engem különösképpen nem vonz a Naruto... (És igazából a Hellsing sem... :$:$:$) :S Vagy lehet úgy, hogy veszek 3 mangát (DN2, Nana2 és még 2 manga, ami valami más. [Pl.: Nyári srácok]) Nha szal lehet ilyet, vagy sem?? a 4 mangából 3-at meg kell venni, vagy csak találomra összeválogatok 4-et és kész?
Ha veszek 3 mangát(pl.: DN2, Nana2 és Hellsing2.) Akkor a 3ik manga bármi lehet? Mondjuk a Nana1része is??? Mert engem különösképpen nem vonz a Naruto... (És igazából a Hellsing sem... :$:$:$) :S Vagy lehet úgy, hogy veszek 3 mangát (DN2, Nana2 és még 2 manga, ami valami más. [Pl.: Nyári srácok]) Nha szal lehet ilyet, vagy sem?? a 4 mangából 3-at meg kell venni, vagy csak találomra összeválogatok 4-et és kész?
Kiválasztasz 4 Mangafan kiadványt (manga/dvd) és az egyiket (valószínű a legolcsóbbat) ingyen kapod.
Azért lol, hogy mennyire értelmes emberek vannak itt (és most nem Kaleidogirl-re gondoltam).
létszi válaszojon valaki ak regel 9-kor kapok belépöjegyet leghamarabb?????
(bocs dupla post :\)
ööö ha nagyon-nagyon korán állsz sorba akkor igen. Bár elvileg lehet mé valahol jegyet kapni...
[Link]
nagyon nagyon korán?!!! regel 5-6-7,??
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
remélem ut nekem is jegy mert ha nem
[/SPOI[SPOILER]
LER]*szempillarebegteté s*Ha már minden áron ide,ebbe a topicba szeretnél írni,akkor igazán kifejthetnéd egy kicsit magvasabb,értelmesebb,és nem utolsó sorban a topic témájához tartozó hsz.-ben.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-09-22 20:27:51
hát ezzel sokat mondtál !
Olvastál olyat,kisbetűvel,alatta,hogy csak az első ötven,és minden második gothloli kap?Na,ugye,hogy nem.Ha lenne ilyen,Csabáék szerintem odaírták volna...
jó most azért nem kell l.....ni , egyébként con-on találkozhatnánk azt megvitatjuk a dolgot !!!
Szerk: bálint 2008-09-22 20:24:06
remélem ut nekem is jegy mert ha nem
[/SPOI[SPOILER]
LER]The life already only so.
hát ezzel sokat mondtál !
Olvastál olyat,kisbetűvel,alatta,hogy csak az első ötven,és minden második gothloli kap?Na,ugye,hogy nem.Ha lenne ilyen,Csabáék szerintem odaírták volna...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-09-22 20:20:28
(#38) remélem ut nekem is jegy mert ha nem
The life already only so.
beküldve: 2008-09-22 20:17:11
(#37) bocs lehet hogy már kérdezték nem futottam végig ! lenne 1 olyan kérdésem hogy ez az "akció" meddig tart ? úgy értem hogy a con-on meddig "Pl: első 50 ember vagy mindig mindenkinek ?
Amíg el nem fogynak a termékek!
beküldve: 2008-09-22 20:13:31
(#35) Ha a mozijegy a Corvinba szól (márpedig azt szűrtem le, hogy igen ), akkor lesz egy felesleges mozijegyem. Kizárt, hogy meg tudjam nézni a filmet a fővárosban, csak itt vidéken lehetséges.
beküldve: 2008-09-22 20:07:47
(#34) bocs lehet hogy már kérdezték nem futottam végig ! lenne 1 olyan kérdésem hogy ez az "akció" meddig tart ? úgy értem hogy a con-on meddig "Pl: első 50 ember vagy mindig mindenkinek ?
beküldve: 2008-09-22 20:05:56
(#33) Jajj télleg. :$ Köszi. És bocsi. :$:$ Elfelejtettem. Csak beírtam találomra 1 mangát, ami érdekelne. Nha és köszi az infót. ^^
"Lehet, hogy szebb vagy, mint én. Lehet, hogy bölcsebb vagy, mint én. Lehet, hogy jobb vagy és tehetségesebb meg minden. De hé, szerinted ez engem hol érdekel?"
ÉVagy lehet úgy, hogy veszek 3 mangát (DN2, Nana2 és még 2 manga, ami valami más. [Pl.: Nyári srácok])
Bármit lehet venni és bármit lehet kérni.
Bár a nyári srácokat buktad, mert tökre másik kiadó mangája.
Tipikus esete az "Azt se tudja, hol van" jelenségnek o__O
no pussy, just the dicks
létszi válaszojon valaki ak regel 9-kor kapok belépöjegyet leghamarabb?????
(bocs dupla post :\)
[Link]
"Háborúzni a békéért olyan, mint baszni a szüzességért."