Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Őszi Animecon, Death Note film a mozikban
Kapcsolódó tartalom: Őszi Animecon, Death Note film a mozikban
létszi válaszojon valaki ak regel 9-kor kapok belépöjegyet leghamarabb?????
Igen.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-22 19:47:42
(#29) Jaja, bármi lehet. Dejó megvagyok mentve. (ömm kicsit-nagyon off, de hogy lehet eljutni a PeCsától a Corvinig?)
:P
:P
"Háborúzni a békéért olyan, mint baszni a szüzességért."
beküldve: 2008-09-22 19:45:42
(#28) létszi válaszojon valaki ak regel 9-kor kapok belépöjegyet leghamarabb?????
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2008-09-22 19:27:00
(#27) Én is erre lennék a legkíváncsibb:
Ha veszek 3 mangát(pl.: DN2, Nana2 és Hellsing2.) Akkor a 3ik manga bármi lehet? Mondjuk a Nana1része is??? Mert engem különösképpen nem vonz a Naruto... (És igazából a Hellsing sem... :$:$:$) :S Vagy lehet úgy, hogy veszek 3 mangát (DN2, Nana2 és még 2 manga, ami valami más. [Pl.: Nyári srácok]) Nha szal lehet ilyet, vagy sem?? a 4 mangából 3-at meg kell venni, vagy csak találomra összeválogatok 4-et és kész?
A Conra sem tudok az a baj, hogy elmenni... De egyik bnőm megy. És ha adok neki pénzt, akkor szívesen megveszi nekem. (Bocsi, lehet hogy már sokszor leírtátok a válasz, de nem nagyon tudom még mindig felfogni és elhinni a hírt. xD )
A DN movie-t remélem Szegeden is minél hamarabb leadják. (Barátnőmmel az első vetítésre szeretnénk elmenni. xD majd meglátjuk, hogy lesz e még hely. :P)
Ha veszek 3 mangát(pl.: DN2, Nana2 és Hellsing2.) Akkor a 3ik manga bármi lehet? Mondjuk a Nana1része is??? Mert engem különösképpen nem vonz a Naruto... (És igazából a Hellsing sem... :$:$:$) :S Vagy lehet úgy, hogy veszek 3 mangát (DN2, Nana2 és még 2 manga, ami valami más. [Pl.: Nyári srácok]) Nha szal lehet ilyet, vagy sem?? a 4 mangából 3-at meg kell venni, vagy csak találomra összeválogatok 4-et és kész?
A Conra sem tudok az a baj, hogy elmenni... De egyik bnőm megy. És ha adok neki pénzt, akkor szívesen megveszi nekem. (Bocsi, lehet hogy már sokszor leírtátok a válasz, de nem nagyon tudom még mindig felfogni és elhinni a hírt. xD )
A DN movie-t remélem Szegeden is minél hamarabb leadják. (Barátnőmmel az első vetítésre szeretnénk elmenni. xD majd meglátjuk, hogy lesz e még hely. :P)
"Lehet, hogy szebb vagy, mint én. Lehet, hogy bölcsebb vagy, mint én. Lehet, hogy jobb vagy és tehetségesebb meg minden. De hé, szerinted ez engem hol érdekel?"
Szerk: kaleidogirl 2008-09-22 19:37:43
beküldve: 2008-09-22 18:29:42
(#26) Nya, szóval. Ma voltam a Corvin-ba, lehet már jegyet kapni. De nem 490 Ft-ba kerül, hanem 450-be... Legalábbis én vettem két jegyet a szombat esti (19.15) előadásra, s 900 Ft volt a kettő. Ha jól olvastam a hírbe, akkor csak az esti előadásokra igaz az ajándékosztogatás.
A mangás válltatyó csak akkor jár, ha három mangát veszel, vagy minden manga mellé (mondjuk ha csak egyet veszek, akkor is?)? (Gyűjtöm őket. xD)
A mangás válltatyó csak akkor jár, ha három mangát veszel, vagy minden manga mellé (mondjuk ha csak egyet veszek, akkor is?)? (Gyűjtöm őket. xD)
Szerk: Cukorbaba 2008-09-22 18:34:37
beküldve: 2008-09-22 18:08:25
(#25) Death Note a mozikban Kár h este nem tom megnézni^^'
Conon kivül mien időpontban lehet majd megnézni? ^^'
sorry ha vlhol van rá válasz csak én nem találtam meg..
Conon kivül mien időpontban lehet majd megnézni? ^^'
sorry ha vlhol van rá válasz csak én nem találtam meg..
beküldve: 2008-09-22 18:01:01
(#24) Csaba: egy (kissé bonyolult) kérdés: nekem van 3 jegyem a DN filmre a Mammut moziba (két barátommal megyek, akik egyébként nem animések, így a Conra se jönnek). Szóval: ha én vasárnap reggel ott vagyok a Conon, veszek 3 mangát, plusz kapok egyet meg egy Corvin-DN-mozijegyet, majd elmegyek a 15 órás Mammutos vetítésre, ott megnézem a filmet, és ezt követően még 19:15 előtt elmegyek a Corvinba, bemutatom a jegyet és a karszalagot, de nem maradok ott a vetítésre még egyszer, akkor kapok ajándékot? (Vagy csak közvetlen a vetítés előtt osztogatjátok?) (Bocsi, ha túlkomplikáltam )
Szerk: Miyazaki 2008-09-22 18:01:32
beküldve: 2008-09-22 17:43:36
(#23) Még annyit... MIKOR lesz a vetítés amire a jegy szól???
Nap, és óra?
Nap, és óra?
MIANEVED?!
beküldve: 2008-09-22 17:42:45
(#22) Engem az érdekel hogy a 15:00 vetítéskoris kapunk ajándékot vagy cask este...nameg az hogy az ajándék jegy mikorra szól, mert én cask a 15:00 tudok elmenni sajnos
beküldve: 2008-09-22 17:29:41
(#21) Én már percek óta szeretném felfogni
Nem gondoltam volna erre!
Nem gondoltam volna erre!
MIANEVED?!
beküldve: 2008-09-22 17:28:37
(#20) Hát Csaba, óriásit alakítottatok. Nagyszerűek vagytok! Válltasi, 3-at fizet, 4-et vihet (csak ámulok és bámulok ). Egyszerűen király!
beküldve: 2008-09-22 17:24:18
(#19) Jujj!
Én tuti vevő vagyok a DN2, Hellsing2 és Nanára. :)
DE azért megkérdem: Megveszem a 3 mangát, választhatok mellé még 1et ingyen, ez rendben. És akkor kapok egy ajéndék mozijegyet és válltasit IS?
Válltasi az ajándék a mozikban azoknak is, akik felmutatják a Con jegyüket? Vagy az teljesen más?
Én tuti vevő vagyok a DN2, Hellsing2 és Nanára. :)
DE azért megkérdem: Megveszem a 3 mangát, választhatok mellé még 1et ingyen, ez rendben. És akkor kapok egy ajéndék mozijegyet és válltasit IS?
Válltasi az ajándék a mozikban azoknak is, akik felmutatják a Con jegyüket? Vagy az teljesen más?
MIANEVED?!
Veszel 3 mangát, akkor választhatsz magadnak mégegyet ingyé, ez eddig rendben, de még ajándék dezsnyót jegyet is kapsz
Stimmel Mondom, aki ennél jobbat mond, az csal!
Óó, és a merchandise?
Lesz, egyelőre csak Death Note és Naruto, de még ki fogjuk hírezni külön.
Hazuki: a Corvinban 15:00-kor is adják.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2008-09-22 17:08:56
beküldve: 2008-09-22 17:02:21
(#17) Most foglaljuk össze, elmerültem a 29. aranymálna díjátadó valószínű leendő jelöltjeinek böngészésében, és lelassult a felfogásom.
Veszel 3 mangát, akkor választhatsz magadnak mégegyet ingyé, ez eddig rendben, de még ajándék dezsnyót jegyet is kapsz, vagy ez már csak a kedvezményes jegyárat jelenti?
Óó, és a merchandise?
Veszel 3 mangát, akkor választhatsz magadnak mégegyet ingyé, ez eddig rendben, de még ajándék dezsnyót jegyet is kapsz, vagy ez már csak a kedvezményes jegyárat jelenti?
Óó, és a merchandise?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-09-22 17:00:20
(#16) A 3+1 akció a régebbi kötetekre is él (amiből még van, mert pár kifogyott, és még nem nyomtuk újra).
Ajándéknak bármilyet választhatsz, nyilván. Példa:
Naruto 3-4-5-6,
Nana 1, DN 1-2, Árnybíró 8,
ezekből az egyik ajándék
Nanao: egyelőre csak a conon.
Enerdzsy: nem, elővételben is vehetsz, sőt, előrendelheted. akkor egy órával előtte kell átvenned.
Ajándéknak bármilyet választhatsz, nyilván. Példa:
Naruto 3-4-5-6,
Nana 1, DN 1-2, Árnybíró 8,
ezekből az egyik ajándék
Nanao: egyelőre csak a conon.
Enerdzsy: nem, elővételben is vehetsz, sőt, előrendelheted. akkor egy órával előtte kell átvenned.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2008-09-22 17:04:37