Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Őszi Animecon, Death Note film a mozikban
Kapcsolódó tartalom: Őszi Animecon, Death Note film a mozikban
Még nem voltam conon, de többen azt mondták, hogy conon van kedvezmény a mangákra, így ezért kérdeztem.
Mangafannál egyértelmű mi az akció, így főleg a többi kiadó érdekel.
Általában szokott lenni kedvezmény a többi kiadónál is... legalábbis eddig volt... nekem a 3. conom lesz, páromnak a 9.
És eddig azt tapasztaltuk, hogy volt kedvezmény... úgyhogy gyűjtésre fel!!! ^^
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Még nem voltam conon, de többen azt mondtak, hogy conon van kedvezmény a mangákra, így ezért kérdeztem.
jahh..értem...gomenne
sztem a Mangafannál nem lesz ennél több kedvezmény, mint ami a főoldalon van
*már így sem fogom tudni hazavinni azt a sok mindent....és még moziba is megyek este!!! ejnye...ejnye XD*
A többi kiadónál nem tudom h lesz-e...
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-09-24 17:35:11
(#73) Még nem voltam conon, de többen azt mondták, hogy conon van kedvezmény a mangákra, így ezért kérdeztem.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerk: Elhaym 2008-09-24 17:38:08
Conon egy manga mennyibe kerül? 2000 vagy 1600?
Mármint mire gondolsz?
Ha a Mangafan kiadványokra, akkor 2000.
Ha pl. a Vadvirágoknak a Borsmentájára, az 1600Ft...
...minden annyi, mint a boltban is....remélem, erre gondoltál
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-09-24 17:30:08
(#71) Conon egy manga mennyibe kerül? 2000 vagy 1600?
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-09-24 17:16:26
(#70) Mmm most néztem meg a Corvin honlapját, és ott azt írják, hogy 13-kor lesz a DN movie. :S Most akkor melyik?
"Háborúzni a békéért olyan, mint baszni a szüzességért."
beküldve: 2008-09-24 13:50:31
(#69) én a nana 2, dn 1-2 tutira megveszem, és akkor hozzácsapok 1 árnybírót
mondjuk én a filmes ajándékra vagyok kíváncsi
talán egy dn füzet? vagy miniL/Light? vagy csak kitűző? fogalmamm sincs, de nagyon érdekel
mondjuk én a filmes ajándékra vagyok kíváncsi
talán egy dn füzet? vagy miniL/Light? vagy csak kitűző? fogalmamm sincs, de nagyon érdekel
beküldve: 2008-09-24 09:13:29
(#68) én a páromat kérem meg hogy vegye meg nekem a NANA 2.részét és igy kijön majd a 3 manga
beküldve: 2008-09-24 08:49:52
(#67) Weeeeeee~ Akkor nekem is megvan a listám. ^^ Veszek egy Nana 2-t, egy Hellsing 2-t, és egy Death Note 2-t. S akkor az Árnybíró lesz a 4 vagy esetleg Full Metal Alchemist egyes DVD... Hmmm... ^^ Tök jó~
Szerk: Cukorbaba 2008-09-24 08:50:38
mindig az olcsóbb az ajándék, tudod te is
Azzi: olyan egyszer volt, próbaképpen. De igazából masszívan veszteséges
Hoppá, akkor Epic Fail voltam, ha az olcsóbb az ajándék, bocsi!
Csaba: gondoltuk is ezt mi legbelül, csakhát ugye rákérdez az ember VIVA LA MANGAFAN! /attól még természetesen/
Ja és persze duplapost feketepont
Ez ma nem az én napom, megyek is pihenni!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-09-23 22:08:40
Ez kihagyhatatlan ajánlat!!
Amúgy DN filmre nem biztos hogy el tudok menni... :(((
Meg lenne egy kérésem/kérdésem!! Ha mondjuk én vennék egy Nana 2-őt egy DN 2-őt meg egy Árnybíró 11-et és negyediknek a Narutót választanám, akkor az az ajándék. Mármint ebből azt akarom kihozni, hogy az Árnybíró ugye olcsóbb mint a többi és ezért lehet hogy azt adnátok ajándékként holott én nem azt kértem. Szóval ugye nem az olcsóbbat akarjátok ingyen adni?? xD Mert úgy nem ér!!!
Meg lenne egy kérésem/kérdésem!! Ha mondjuk én vennék egy Nana 2-őt egy DN 2-őt meg egy Árnybíró 11-et és negyediknek a Narutót választanám, akkor az az ajándék. Mármint ebből azt akarom kihozni, hogy az Árnybíró ugye olcsóbb mint a többi és ezért lehet hogy azt adnátok ajándékként holott én nem azt kértem. Szóval ugye nem az olcsóbbat akarjátok ingyen adni?? xD Mert úgy nem ér!!!
Figy odamész és ezt mondod:
-Kezét csókolom, nagyon szeretném megvenni a nana,dn,árnybíró triászt.
-Mi sem egyszerűbb Lelkem, 5600 magyar aranyforint lesz.
-Tessék, kéremszépen, 400 forinttal tetszik tartozni.
-Hát persze Drágám, máris adom, jólesz egy 200 ftos bankó és 2 db 100 forintos érme?
-Persze kezét csókolom! Tetszik tudni, hogy lehet, hogy visszavezetik a 200 forintos érmét?
-Igen, és most válasz egy 4. grátisz kötetet!
-Természetesen, akkor a naruto lesz.
-Parancsolj.
-Köszönöm, a Jóisten áldja meg magukat, kezét csókolom!
-Viszlát!
no pussy, just the dicks
Ha arra gondolsz, hogy mikor lehet beváltani az ajándék jegyet: amíg megy a film a Corvinban, bármikor.
NAGYON jóó!!!
Köszi, most már minden tiszta.
MIANEVED?!
És a mozijegy?
MIKOR kezdődik a film, amire a jegyek szólnak???
Vagy h lesz ez megoldva?
MIKOR kezdődik a film, amire a jegyek szólnak???
Vagy h lesz ez megoldva?
Ha arra gondolsz, hogy mikor lehet beváltani az ajándék jegyet: amíg megy a film a Corvinban, bármikor.
Manami: mindig az olcsóbb az ajándék, tudod te is (A Booklineon is van néha ilyen akció, ott is az olcsóbbat adja a rendszer.)
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2008-09-23 22:02:27
beküldve: 2008-09-23 21:54:28
(#61) Ez kihagyhatatlan ajánlat!!