Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Őszi Animecon, Death Note film a mozikban
Kapcsolódó tartalom: Őszi Animecon, Death Note film a mozikban
Na még 1x:
- minden mangára és DVDre érvényes az akció (de DVD sajna még csak FMA 1. van, a többi csúszik)
- a zacsi olyasmi, mint az eddigiek, csak menő meglepi grafikával
- a zacsi minden mangavásárláshoz jár, ahogy eddig
- a webboltban is lesz ilyesmi (de ennyire előnyös nem hiszem)
- minden mangára és DVDre érvényes az akció (de DVD sajna még csak FMA 1. van, a többi csúszik)
A 3+1 nél például sokkal előnyösebb a 2+1 ,ami eddig volt
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-23 21:16:15
(#59) Szeretünk Csaba!!! No akkor meg is van a listám= Nana2, Árnybíró11, Hellsing1 + Hellsing2. Remélem tényleg megjelennek majd :)
INGYEN ÖLELÉS! :)
beküldve: 2008-09-23 21:11:13
(#58) És a mozijegy?
MIKOR kezdődik a film, amire a jegyek szólnak???
Vagy h lesz ez megoldva?
MIKOR kezdődik a film, amire a jegyek szólnak???
Vagy h lesz ez megoldva?
MIANEVED?!
beküldve: 2008-09-23 21:06:22
(#57) Na még 1x:
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-09-23 20:52:40
(#56) Hát a táskát azt nem tudom ,de neked lehet igazad
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Szerk: SHADOW 2008-09-23 20:55:18
Na javítson ki valaki ,ha nem jól mondom.Én azt vettem ki az egészből,hogy 3fizetsz ki viszel egy tetszőleges 4.et plusz ha 3 fizetsz 4et vihetsz akciót teljesíted akkor kapsz jegyet és váltáskát .És ha elmész a moziba akkor a conos karszalaggal kapsz egy ajándékot .
Ja. Végülis erről van szó, leszámítva, hogy szerintem táskát akkor is kapsz, ha csak 1 cuccot veszel, de azért meglátjuk.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-23 20:37:03
(#54) Na javítson ki valaki ,ha nem jól mondom.Én azt vettem ki az egészből,hogy 3fizetsz ki viszel egy tetszőleges 4.et plusz ha 3 fizetsz 4et vihetsz akciót teljesíted akkor kapsz jegyet és váltáskát .És ha elmész a moziba akkor a conos karszalaggal kapsz egy ajándékot .
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-09-23 17:58:15
(#53) Ennél jobb nem is lehetett volna. Pont a főoldalon lévő mangákat akartam megvenni. És az ajándékok! Szuper.
Szerk: .., 2008-09-23 19:38:08
*NortonGirl töri lázasbeteg kicsi fejét, hogy hogyan kéne variálnia, hogy lecsapjon az akció nyújtotta lehetőségekre.*
Amúgy a 3+1 akció az csak a mangákra vonatkozik?
Most akkor elméletileg úgy van, hogy nem csak a mangákra, hanem a DVD-re is. Ha jól olvastam.
beküldve: 2008-09-23 16:36:54
(#51) *NortonGirl töri lázasbeteg kicsi fejét, hogy hogyan kéne variálnia, hogy lecsapjon az akció nyújtotta lehetőségekre.*
INGYEN ÖLELÉS! :)
Szerk: NortonGirl 2008-09-23 16:39:08
beküldve: 2008-09-23 15:49:08
(#50) Amúgy én úgy számoltam, hogy a szokásos 2 őt fizet, 3at kap, dehát átrendeztem a költségvetést és így sem annyira rossz, de azért na
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-23 15:41:56
(#49) Ti aztán tudjátok, hogy kell rávenni az embert, hogy ott vegye meg a cuccokat. És eddig úgy voltam vele, hogy majd később megrendelem, de ez az ajánlat túl jó! XD
Na és mi van akkor, ha valaki 6 kötetet vesz, és nem kér mozijegyet (mert úgysem tudna elmenni) ?
Na és mi van akkor, ha valaki 6 kötetet vesz, és nem kér mozijegyet (mert úgysem tudna elmenni) ?
beküldve: 2008-09-23 15:21:13
(#48) Death Note JJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEE
Nincs fény sötétség nélkül
beküldve: 2008-09-23 14:59:52
(#47) Köszönöm az infókat. <3
"Lehet, hogy szebb vagy, mint én. Lehet, hogy bölcsebb vagy, mint én. Lehet, hogy jobb vagy és tehetségesebb meg minden. De hé, szerinted ez engem hol érdekel?"
beküldve: 2008-09-23 12:53:53
(#46) hát ez egyszerűen fenomenális!!
dn-t amúgy is meg akartam nézni, mangát is akartam venni nálatok
zseniálisak vagytok, most mát még jobban várom a cont (asszem kisebb tömegnyomor lesz az asztalotoknál)
köszönjük szépen! :)
dn-t amúgy is meg akartam nézni, mangát is akartam venni nálatok
zseniálisak vagytok, most mát még jobban várom a cont (asszem kisebb tömegnyomor lesz az asztalotoknál)
köszönjük szépen! :)
Szerk: lumiere 2008-09-23 13:07:29