Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
Akkor jó nyugodt lehetsz, ha bele mersz kezdeni
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Jah, szurkoltam is neki, nagyon bírtam a srácot. Mondjuk Excaliburt isXD Én mondjuk szintén tuti megpróbálkoztam volna a megszelídítésével
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-31 12:52:12
(#780) Azért Hironak majdnem sikerült...
Asszem azért, mert még Ő sem bírja elviselni, mintha valami ilyesmit említett volna az egyik részben. Bár ez csak az anime, a mangában kicsit máshogy folynak a dolgok...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-31 08:35:13
(#778) Egy kérdés, miért nem Excaliburt használta Halálisten a Démonisten ellen? Jójó, hogy Spirit a "Halálkasza", de Excalibur meg a legerősebb fegyverek egyike és szerintem simán erősebb egy halálkaszánál...
Szerk: Tspawn 2010-03-31 08:35:24
Azért, mert szerinted nincs olyan ember, aki kihagyná. Vagy az is lehet, hogy már ott tartasz, hogy az ilyesmit BŰN kihagyni.
Nyugi, hülye vagyok, ne vegyél komolyan
Nem bűn az ilyesmit kihagyni csak...
...aki nem nézi, egy nagyon jó animéről marad le.
Szerk: Kid 2010-03-31 06:43:32
ero néni
beküldve: 2010-03-30 20:14:39
(#775) soul az egyik részben azt mondj (magában) h ez egy szerelmi háromszög amikor maka és blair valamin vitázik.... na de blair csak megerőszakolná soult nem szerelmes belé vagyvagyvagy... áááh "
nem vagyok bolond...a hangok is megmondták >.<
beküldve: 2010-03-30 19:45:16
(#774) Szegény Arachne
Nem értem, hogy miért pont most halt meg és miért ilyen hülye és gyors módon, mert ennyi erővel Ashura bármikor kinyírhatta volna
. Mellesleg a tegnapi részek jók voltak, főleg a harc Halálváros és az Arachnophobia között beküldve: 2010-03-30 17:53:51
(#773) Pár kérdésem volna:
1. halál város mért olyan ,,nonszensz"-ül nézet ki? legalább szimmetrikus lett volna.
2. Kid most akkor árva lesz a továbbiakban?
3. Kicsoda Kid édesanyja?
1. halál város mért olyan ,,nonszensz"-ül nézet ki? legalább szimmetrikus lett volna.
2. Kid most akkor árva lesz a továbbiakban?
3. Kicsoda Kid édesanyja?
4. elfogyott a kérdésem?
Ramen evő izomerő
Azért, mert szerinted nincs olyan ember, aki kihagyná. Vagy az is lehet, hogy már ott tartasz, hogy az ilyesmit BŰN kihagyni.
Nyugi, hülye vagyok, ne vegyél komolyan
Szóval a tegnapi részek nézése közben úgy röhögtem, hogy nagyon, és ha nem félig ülve, félig fekve lettem volna az ágyban, betakarózva, a hátamat kitámasztva, valószínűleg a fejem még ma is fájna.
köszi
Nem is értem miért nem gondoltam azokra akik még nem látták.. *nagy kérdőjel a feje felett* xD
Szerk: baniaa3 2010-03-30 14:05:44
Jaj csak nem én???
Melyiket rakjam be?
Melyiket rakjam be?
keltem itt az indulatokat... Nos az előző hsz.-emet még tudtam szerkeszteni, remélem jó lesz.
Szerk: Kid 2010-03-30 14:01:53
beküldve: 2010-03-30 13:55:48
(#768)