Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
beküldve: 2010-04-06 21:36:13
(#797) Megnéztem a műsorbeosztást az animaxtv-n. Az 50. észt újra leadják, és utána az 51. -et. Sztem uncsi még 1x végignézni.
I am limited copies
beküldve: 2010-04-06 16:55:09
(#796) Én csak nemolyan rég nézem... mi lesz a vége??
kíváncsi vagyok:)
kíváncsi vagyok:)
"Dattebayo"
beküldve: 2010-04-06 14:19:34
(#795) Áhhh... Tegnap éjszaka nem bírtam ki, és megnéztem (sutyiban) az utolsó részt. Áááá!!!! Miért van vége?! A Naruto-bol meg a Bleach-ból csinálnak egy csomó részt ebből meg nem!!!! Ez GONOSZSÁG! Halál rájuk!! Muhahhhahhha!!!
beküldve: 2010-04-06 13:22:26
(#794) Nyah sikerült bepótolni a lemaradást. Akkor most szomszédbosszantás, majd jövőhéten a befejező rész
Tényleg akik a mangát olvassák: A manga a végénél jár már?
Nem. tuti, hogy nem... de kinek mi számít vége felének
én úgy tudom, hogy eddig csak Maka változtatta Soult halálkaszává... de Kid és B*S még nem... és sztem yoh lenne ha a végén midnenkinek "halálkaszája" lenne...
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-04-06 08:59:09
(#792) Na jóreggelt!
Azt hiszem, eléggé felkeltették az érdeklődésemet, hogy most, gyorsan megnézzem, miről is maradtam le
Azt hiszem, eléggé felkeltették az érdeklődésemet, hogy most, gyorsan megnézzem, miről is maradtam le
Sztem lem lesz igazán vége a történetnek. ( Jó lenne, ha csinálnának Soul Eater 2-t . Legalább mangában)
Ja lehet mint a FMA esetében. De FMA-ban akkor csináltak második évadot amikor a manga végénél járt.
Tényleg akik a mangát olvassák: A manga a végénél jár már?
Egyébként az anime vége nem is olyan rossz, sok embertől rosszabb dolgokat halottam.
Szerk: baniaa3 2010-04-06 08:28:16
beküldve: 2010-04-06 06:51:33
(#790) Jók voltak a tegnapi részek, most már csak egy hajszál választ el minket a végétől. De:
1. Szerintem a Giriko-Justin párharc túl gyorsan abbamaradt.
2. Azt nem mutatták, hogy Ashura miképpen intézte el BS-ékat. Kiddel nem volt nehéz dolga, mert eleve ájult volt.
2. Azt nem mutatták, hogy Ashura miképpen intézte el BS-ékat. Kiddel nem volt nehéz dolga, mert eleve ájult volt.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-04-06 00:38:56
(#789) Sztem lem lesz igazán vége a történetnek. ( Jó lenne, ha csinálnának Soul Eater 2-t . Legalább mangában)
I am limited copies
beküldve: 2010-04-01 10:23:48
(#788) hát nem tudom, sztem szépen tudni *o* az nagyon nagy + :P amugy én se bírom a bűrását amiért
lapos palacsintát csinált shinigami samából >_<
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-04-01 08:10:38
(#787) Én már tűkön ülök, annyira várom a befejezést. Főleg így, hogy olvastam mindkét oldalról véleményt ennek kapcsán. Ki akarom már alakítani a sajátomat!!!!
Ez a Halálkaszás dolog: amennyire én tudom, ez csak egy elnevezés a
Amúgy Sasuke: ha majd eljutsz a 30-40 rész környékére világossá válik, hisz
Ashura... Annyi vegyes érzelmet mozgat meg bennem, hogy csak na.
Ez a Halálkaszás dolog: amennyire én tudom, ez csak egy elnevezés a
99 sima és 1 boszorkány lelkét elfogyasztott fegyvereknek.
Amúgy Sasuke: ha majd eljutsz a 30-40 rész környékére világossá válik, hisz
ott van Asusa, aki puska, Marie, aki kalapács, akik ugyebár szintén Halálkaszák
Ashura... Annyi vegyes érzelmet mozgat meg bennem, hogy csak na.
Először szimpatikus a megjelenése, a beszélőkéje. Ahhoz képest, hogy a világ leggonoszabb teremtése, nem viselkedik örült módjára. Nyugodtan cselekszik. Ezek a pozitívak.De ha azt veszem, hogy mit tett Shinigamibácsival, a társával, meg hogy egy Démonisten, akkor már nem szeretem.
Szerk: Merchior 2010-04-01 08:16:06
Nem értem hogy a Soul Eater-ben ugye Soul egy kasza és értem hogy halálkasza akar lenni de például Kid fegyvere ugye két pisztoj és hogy ő azt használja jól de akkor az ő fegyvere is halálkasza lesz? Mert ugye ő a legjobban a pisztojt használja a legjobban. De bár csak az első három részt néztem még végig. De nagyon jó
a halálkasza egy rangot jelent... (remélem jól mondom) jobban én nem tudom elmagyráznj
ez télleg spoiler lesz!!
szóval a maga alapján pölö Maka már halálkaszává változtatta Soult.
a következő OFF részben egy kyaazást olvashatok x'D
wáááiii B*S drágám *o* olyan CUTE volt *o* főleg mikor azt mondja " te nem láthatod a könnyeimet *o*' wáái >_<
amugy azért most ölte meg Arachnét Ashura mert rájött, hogy szereti... elméletileg. vagyis én így fogtam fel...
beküldve: 2010-03-31 18:53:39
(#785) Nem értem hogy a Soul Eater-ben ugye Soul egy kasza és értem hogy halálkasza akar lenni de például Kid fegyvere ugye két pisztoj és hogy ő azt használja jól de akkor az ő fegyvere is halálkasza lesz? Mert ugye ő a legjobban a pisztojt használja a legjobban. De bár csak az első három részt néztem még végig. De nagyon jó
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Ryuga 2010-03-31 18:53:56
Egy kérdés, miért nem Excaliburt használta Halálisten a Démonisten ellen? Jójó, hogy Spirit a "Halálkasza", de Excalibur meg a legerősebb fegyverek egyike és szerintem simán erősebb egy halálkaszánál...
Elvileg csak akkor tudja a fegyvemester használni a fegyverét ha már egyszer kiálltak egymás ellen.
I am limited copies
csak az egekben van a tűréshatárom
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\