Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
kikérem magamnak. Én csak eprestejet iszogatok...Gin hozta8D
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
És majd Spirit jól megsimogatja Eprecske...popsiját
Máglyára veleeeed
Mindig szívod a vérem xD
MIANEVED?!
beküldve: 2010-04-12 22:35:07
(#810) és a második évad azzal kezdődik, hogy kiderül, hogy Stein igazából TÉNYLEG megőrült, és kinyír mindenkit, és átkerülnek a Lelkek Világába és a sztori onnantól Bleach-Soul E kombóban megy
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-12 22:59:58
beküldve: 2010-04-12 22:09:53
(#809) Vége? Nemááááár! Mindegy majd megvárom a 2. évadot (ha lesz)
Patty: Kitisztult az ég te barom! (vagy v mi ilyesmi) XDXDXDXDXDXDXD
Patty: Kitisztult az ég te barom! (vagy v mi ilyesmi) XDXDXDXDXDXDXD
I am limited copies
beküldve: 2010-04-12 22:07:30
(#808) Szerintem nagyon korrekt lett az anime befejezése. Nekem nagyon tetszett. Főleg amikor
Ashura őrült meg Végül csak a jó győzött
beküldve: 2010-04-12 21:05:37
(#807) Én csak nemolyan rég nézem... mi lesz a vége??
kíváncsi vagyok:)
Jó a vége! DE nem mondom el, inkább nézd meg! Nekem nagyon tetszett!
Gondoltam hogy ez lesz a válasz:) de azért köszi:))
"Dattebayo"
Én már nagyon várom a Soul Eater utolsó részét, csak olyan peh, hogy az elsőt nem láttam meg a másodiknak is csak a végét amikor Black Star harcolt Mifune-val! Ha valaki tudná miről szól az első két rész akkor írjon nekem.
Hát nézd meg!
http://www.indavideo.hu/video/ Soul_Eater_1resz_magyar_szinkron nal
http://www.indavideo.hu/video/ Soul_Eater_2resz_magyar_szinkron nal
(Nem értem, hogy a linkben, a "szinkronnal"szóban miért van szünet. Pedig én egybe írtam! )
I am limited copies
Szerk: KanonKunNyappy 2010-04-08 17:33:17
Miért van vége?! A Naruto-bol meg a Bleach-ból csinálnak egy csomó részt ebből meg nem!!!! Ez GONOSZSÁG! Halál rájuk!! Muhahhhahhha!!!
Szerintem a készítők nagyon jól tudják, hogy sikert aratott a sorozat. Gondolom várnak pár évet még, hogy csináljanak 1 új évadot. Mert ha most csinálnának akkor kapnánk valami filler évadot... ami aztán tényleg nem szólna semmiről... most mondanék rá egy pont ide illőt pl Kuroshitsuji 2.évad...
míg amiket felhoztál példának, azoknak meg hetente megjelenek a fejezetei a JUMPba... ( igaz itt is vannak fillerek, de ezeket nem hagyhagyják csak úgy abba...) míg a Soul Eaternek csak havonta jelenik meg...
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-04-07 13:58:55
(#803) Nos...
Koni:
...én sem bírtam ki és megnéztem az utolsó részt. :) Szerintem jó és korrekt volt, legalábbis így gondolom. De már várom a hétfőt, mert szinkronosan azért mégiscsak jobb
Koni:
Az 1. rész Soulról és Makáról szól, megpróbálják megenni egy boszi lelkét, hogy ezáltal Soul halálkasza lehessen. A 2. részben nem maradtál le semmiről, ott a Mifunéval vívott harc volt a lényeg.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-04-07 13:44:30
(#802) Én már nagyon várom a Soul Eater utolsó részét, csak olyan peh, hogy az elsőt nem láttam meg a másodiknak is csak a végét amikor Black Star harcolt Mifune-val! Ha valaki tudná miről szól az első két rész akkor írjon nekem.
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
Én csak nemolyan rég nézem... mi lesz a vége??
Jó a vége! DE nem mondom el, inkább nézd meg! Nekem nagyon tetszett!
Megnéztem a műsorbeosztást az animaxtv-n. Az 50. észt újra leadják, és utána az 51. -et. Sztem uncsi még 1x végignézni.
A Fullmetal Alchemist-nél is így volt.Mostani részek kedvenc beszólása:" Tán dísznek van a szemed paraszt?!"
Én számítottam arra hogy megismétlik az előző részt, mert pl. az afro samurai-nál is így volt.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Sokat agyaltam rajta, hogy vajon mit raknak be mellé. Kicsit meglepett ez a duplázás