Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
én is imádom soult , de a másik kedvenc maka
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Kamilla
Szerk: Moderátor 2010-08-15 15:04:39
Cronával kapcsolatban egyetértek veled, viszont lehet, hogy most köveket fogtok zúdítani, vagy rám külditek a maffiát, de még Kiddel is így voltam.
Elején az őrület határán voltam, a csillárról kellett leszedni seprűvel, de hátborzongató volt. De a végére már megszerettem.
Akit viszont megutáltam a végére, az Medusa volt. (Őt imádtam, tisztára rajongtam érte, de volt egy pont, ahol hirtelen belém hasított valami, és onnantól már utáltam).
De örök kedvenc Soul és Stein. *.*
Elején az őrület határán voltam, a csillárról kellett leszedni seprűvel, de hátborzongató volt. De a végére már megszerettem.
Akit viszont megutáltam a végére, az Medusa volt. (Őt imádtam, tisztára rajongtam érte, de volt egy pont, ahol hirtelen belém hasított valami, és onnantól már utáltam).
De örök kedvenc Soul és Stein. *.*
beküldve: 2010-04-29 15:57:54
(#840) beküldve: 2010-04-29 13:53:07
(#839) A topik felélesztésére legyen mondjuk olyan, hogy kik azok a szereplők akiket a sztori elején kedveltetek, viszont a végére megutáltatok. Igaz ez visszafele is tehát előbb utáltátok, aztán megszerettétek.
Kezdem. :)
Akit először nem szerettem, de később igen az egyértelműen Crona volt.
Nem volt olyan szereplő akit a végére megutáltam volna.^^"
Kezdem. :)
Akit először nem szerettem, de később igen az egyértelműen Crona volt.
Nem volt olyan szereplő akit a végére megutáltam volna.^^"
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-04-28 19:42:54
(#838) Uhh basszus tényleg meghalt a topic. :'(
Pedig a Conon is annyi Soul Eater CP-s volt!
beküldve: 2010-04-28 19:21:33
(#837) Köszönöm mindenkinek!Próbálom minél többször frissíteni.
at the end,we all die alone
"Dattebayo"
Szerk: Moderátor 2010-08-15 15:20:12
Szerk: JaakuHebi 2010-04-21 15:16:50
Szerk: Moderátor 2010-08-15 15:19:38
beküldve: 2010-04-19 14:45:56
(#832) beküldve: 2010-04-19 13:10:47
(#831) Amióta az Animax leadta a sorozatot, meghalt a topic. Pedig szerintem annyi témát adna még! De itt van hatalmasságom, hogy életet leheljen ide is!!
Én is elég sok animével így vagyok pl: Ha a Naruto-nak vége lenne 2 hétig depis lennék szóval csak azokkal amikhez nagyon hozzászoktam..
Értem. Én nem lennék depis a Naruto után. Nagyon imádom, de nekem nagyon sok. A 180. résznél megálltam. Utálom ha valami ilyen hosszú. Pedig jó lenne.
*Idézet javítva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-08-15 15:21:10
Ezért tessék szépen szürkével írogatni, azaz rápöccinteni az OFF gombocskára, amíg még nem A Mélyen Tisztelt Moderátor Bácsi teszi meg
Szerk: Merchior 2010-04-14 21:11:29
beküldve: 2010-04-14 21:04:51
(#828) Neten nézem a feliratos részeket japánból (A legújabbakat)
De ne itt dumáljunk erről.
De ne itt dumáljunk erről.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Ryuga 2010-04-14 21:05:10