Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Soul Eater
beküldve: 2011-02-01 18:43:35
(#902) ez így igaz

"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-01-31 17:04:45
(#901) de képtelen rá amikor feltámadt a démonisten akor is nem tudta még a varázuslatát se átküldeni a város határán
*Hiányzó spoiler pótolva. A moderátor*
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:48:23
az csak egy felvetés h mi lenne ha elhagyná a város Halálisten meste XD csk poén

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Szerk: Moderátor 2011-01-27 18:04:19
beküldve: 2011-01-26 15:51:11
(#899) köszike csak mert a városnak meg lába van és nemtudtam eldönteni 

A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
XD ez jó kérdés
de sztem csúszik XD

de sztem csúszik XD
Szerk: Moderátor 2011-01-27 18:04:52
beküldve: 2011-01-26 15:31:08
(#897) valaki tudja hogy halálisten lába ugyvan mint amikor a fáros életrekel és van 2 rendes lába vagy halálisten csak simán csuszik????????
beküldve: 2011-01-25 19:49:40
(#896) oooohh
köszike
köszike

beküldve: 2011-01-25 19:27:48
(#895) [Hát én a bleachhunon olvasom
egy része már le van fordítva de még nem sok

egy része már le van fordítva de még nem sok

Szerk: Moderátor 2011-01-27 18:05:10
beküldve: 2011-01-25 18:36:09
(#893) És a mangárul tudtok valamit ugy halotam hogy az máshogy fejezödik be azt nem tudjátok hogy hol lehettne elolvasni az se baj ha angol

beküldve: 2011-01-25 14:56:30
(#892) Én még nem láttam az új openingeket
vki betudná linkelni
köszi

vki betudná linkelni

Oh, köszönöm az infót. Már azt hittem, hogy egy új szériához készült opening.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Ez semmi különös. Kapott két új openinget az anime, mert újra levetítették japánban.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-01-25 08:56:52
(#889) Én is hallottam hogy csinálják már:)
beküldve: 2011-01-25 07:04:12
(#888) [Link]
Vajon mi lehet pontosan? Esetleg látta még ezt valaki?
Vajon mi lehet pontosan? Esetleg látta még ezt valaki?
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Szerk: Kid 2011-01-25 07:06:26