Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
beküldve: 2011-01-24 19:17:42
(#887) Én is imádom már töbször is végignéztem vanak akik azt mondták hogy már csinálják
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
beküldve: 2011-01-24 18:00:00
(#886) Hát nem tom h lesz-e folytatása..de sztem jó lenne
Nagyon imádom ezt az animét
Nagyon imádom ezt az animét
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-01-20 14:43:46
(#885) De én ugy tuodod hogy pl moszkitó tulélte meg nempontosan értem maka nak csak azért volt kasza képesége mert feladta a félelmét és önkívületi állapotba került vagy mert tényleg kasza mert ha kasza abol lehet egy folytatás.
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Egyetértek.
De ki tudja, lehet, hogy kitalálnak egy új cselekményszálat amiből lehet 2.évad. Ez csak az alkotóktól függ :)
De ki tudja, lehet, hogy kitalálnak egy új cselekményszálat amiből lehet 2.évad. Ez csak az alkotóktól függ :)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
Szerk: Moderátor 2011-01-27 18:05:39
beküldve: 2011-01-19 16:25:09
(#883) Szerintem nem lesz 2. évad.
Nem lenne túl sok értelme szerintem, tekintve hogy
Nem lenne túl sok értelme szerintem, tekintve hogy
végül kinyírták a démon istent.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-01-19 16:22:42
(#882) hali
Valaki nem tud valamit a soul eater 2. évadárol?? az elsöt végignéztem és érdekel hogy maka hogy lehet egyszerre fegyver és fegyvermester
Valaki nem tud valamit a soul eater 2. évadárol?? az elsöt végignéztem és érdekel hogy maka hogy lehet egyszerre fegyver és fegyvermester
beküldve: 2011-01-10 20:34:48
(#881) Jó, hogy újra megyt a Soul Eater, csak eléggé késön.
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
beküldve: 2011-01-10 19:07:27
(#880) beküldve: 2010-12-17 21:43:28
(#879) Ez az megy ujra a soul eater az animax-on 10ora körül
Hogy a mennyekbe emelkedj elöször a poklot kell megjárnod!
beküldve: 2010-12-17 15:49:29
(#878) A 80as a legutsó nem?
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2010-11-26 20:06:13
(#876) Néha megnézem hogy van e új fejezet, de ahogy elnéztem, mostanában még az sem jött ki :P
Bár lehet hogy csak én vagyok elmaradva :P
Bár lehet hogy csak én vagyok elmaradva :P
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Oké. És követed is a mangát?
beküldve: 2010-11-26 19:46:51
(#874) Tudom én ezt
Elvileg nem is lesz folytatás... Legalábbis nem tervezik. A manga viszont még mindig nem fejeződött be.