Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
Hova akarsz még folytatást?
A sorozat befejeződött!
A sorozat befejeződött!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-11-26 12:25:47
(#871) Mikor lesz újra Soul Eater???????????
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
beküldve: 2010-11-26 00:10:19
(#870) Tudja valaki, hogy mikor lessz az Animaxon a folytatás??
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2010-09-23 14:42:44
(#869) Azt megmondanátok pls hogy hogy lehet képet berakni .
*Ez a téma itt off: legközelebb használd a vonatkozó funkciót. Továbbá a fórumszabályzat tiltja a warezolást. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-10-05 13:08:58
Igen 51 rész.
Viszont linket nem adhatunk,mert szabály(nem tom pontosan ,hogy van... ).Olvasd el a szabályzatot,mert ott feketén fehéren benne áll.
Viszont linket nem adhatunk,mert szabály(nem tom pontosan ,hogy van... ).Olvasd el a szabályzatot,mert ott feketén fehéren benne áll.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
meh....
Szerk: Moderátor 2010-10-05 13:09:27
beküldve: 2010-08-15 13:00:48
(#867) megtudja nekem mondani valaki hogy összesen hány részböl áll? (ha jol tudom 51 de nem vagyok benn biztos)
és még anyit hogy ha tudjátok honan lehet letölteni pls egy link-et adjatok
és még anyit hogy ha tudjátok honan lehet letölteni pls egy link-et adjatok
Szerk: Angjo Onsi 2010-08-15 13:23:50
beküldve: 2010-06-12 16:03:05
(#866) A szelencéért való küzdelemig megegyezik a történet. Az eltérések:
Ezeket figyelembe véve, nem tudom miféle széria készülhetne. Vagy remakelik az eddigit, vagy annak egy harmadát, vagy új szálakat teremt, ami jelenthet Naruto féle fillerözönt , vagy Fullmetal Alchemist féle saját történetet. Mindkettőt érdeklődve várnám, amíg Excalibur nem szerves része.
BJ két lábon járó hazugságvizsgáló, ezért valaki eltávolítja az élők soraiból, Stein az első számú gyanúsított, és tulajdonképpen ezért tűnik el. Medusa az akadémia oldalán küzd az arachnafóbia ellen. Továbbra is él és virul. A pók csapat nem csábítja magához a démonistent, Eibont annál inkább. Az utóbbi személy meg szemlátomást saját gonosz seregének is a vezére, akik foglyul ejtik Kid-et. Ja, és még Mifune is belehal ő hatalmassága elleni csatájába.
Ezeket figyelembe véve, nem tudom miféle széria készülhetne. Vagy remakelik az eddigit, vagy annak egy harmadát, vagy új szálakat teremt, ami jelenthet Naruto féle fillerözönt , vagy Fullmetal Alchemist féle saját történetet. Mindkettőt érdeklődve várnám, amíg Excalibur nem szerves része.
Hatalmasságom túlszárnyalja az Isteneket!
Hol olvastad? Csak azért, hogy megbízható-e a forrás. Örülnék egy új Soul Eater sorozatnak, de leginkább egy remakenek, mert a vége nem nagyon tetszett az animének.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-08-15 15:02:56
beküldve: 2010-06-12 15:19:44
(#864) Nagyon nagy Anime olvastam valahol hogy 2012-ben jön a 2. széria dehogy az most egy új évad vagy Remake lesz-e azt nemtudom. Mindenesetre a mangát szívesen elolvasnám. Valaki nem tudja kb mennyi külömbség van az anime és a manga között? Úgy értem kb meddig követi a mangát az anime?
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-06-12 15:08:42
(#863) anyám minap hozott inget nekem és az egyiken totál kibuktam. megkérdezte mi a baj vele mire én azt feleltem "dehát nem is szimetrikus a díszítés"
érződik még azért a kid hatás XD
Ramen evő izomerő
Szerk: ferc 2010-06-12 15:09:20
beküldve: 2010-06-12 14:39:21
(#862) Soul Eater ! Nincs megállás ! ! Nem lehet abbahagyni ez már a biztos vég ! és aki utálja a Soul Eater annak !
Spirit
beküldve: 2010-05-29 14:39:09
(#861) Sziasztok! Tudom, h nagyonsokat kérdezősködöm (bocsi), de lenne egy kérdésem. A Soul Eater hanyadik részében hallható a ,,harmoNIZE" (Soundtrack)
I am limited copies
Ha minden igaz, valamelyik nap elkezdem nézni. Láttm sok amv-ben, és szimpatikusnak tűnik a sorozat. Tetszik a beteg, vázlatos, kicsavart rajzolása.
a rajzolásért odavagyok
Kamilla
Nem is a rajzolás, hanem hogy a story milyen beteg és kicsavart Valamit kezdhetnének vele, így olyan rövid.... Tessék mangát magyarul kiadni!!
Bár a manga tuti a sárga földig alázna anyagilag
Szerk: Merchior 2010-05-24 13:04:21
beküldve: 2010-05-24 11:18:52
(#858) Ha minden igaz, valamelyik nap elkezdem nézni. Láttm sok amv-ben, és szimpatikusnak tűnik a sorozat. Tetszik a beteg, vázlatos, kicsavart rajzolása.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.