Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
én a 41.-től néztem meg külön...de természetesen már várom a többit...
am totál ledöbbentem makán , kedvenc
am totál ledöbbentem makán , kedvenc
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Kamilla
Szerk: Moderátor 2010-08-15 15:03:36
beküldve: 2010-05-18 12:50:36
(#856) Én kb a 38. résznél lemaradtam, és most nézem meg a maradékot.
De már most örülnék egy 2. szériának!!
De már most örülnék egy 2. szériának!!
....me wo mite...
Szerk: LastUnicorn 2010-05-18 12:51:21
Jó lenne már egy 2. széria vagy egy remake.
Én még várnék egy kicsit, neh úgy járjunk mint a Kuroshitsujival... osztársnőimmel azt hittük h a
cirkuszos részek lesznek
erre meg kaptunk egy teljesen más dolgot... Én inkább OVAra szavaznék. Mert azt akár mikor tudják bővíteni, meg amik most vannak a mangában x'D ÖRŰLTSÉG a köbön. oszt.kiren meg megnéztük a tesztes részt x'D no comment akárhányszor megnézzük dőlünk a röhögéstől x'D
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Sok részt néztem újra én is, az 50.-et például 4x, olyan jó az a rész
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-05-15 13:40:44
(#853) A szimmetria nálam is még állandóan műsoron van XD
Hú basszus ma belenéztem az egyik régebbi részbe és nekem is annyira hiányzik az egész :'( Jó lenne már egy 2. széria vagy egy remake.
Nálam konkrétan az "akarod hallani a legendámat" és a padrafelállós "itt van Black*Star" jött elő. Kicsit hülyének néztek, de kit érdekel
erre csak annyit, h mi még mindig összenézünk és elkezdünk szakadni a szimetria és az asszimetria szón, és a SE óta folyton szimetrikusan rakom a cuccaimat x'D elég vicces... meg aztán con után még nagyobb B*S fan lett és a legújabb kell nekem a parfüm >< x'D
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-05-11 21:24:58
(#851) Nálam konkrétan az "akarod hallani a legendámat" és a padrafelállós "itt van Black*Star" jött elő. Kicsit hülyének néztek, de kit érdekel
beküldve: 2010-05-11 21:11:04
(#849) Viccelsz?? Black*Star a legnagyobb arc az animében. (Excalibur után)
Soul-t is szeressük, de őt más miatt
Soul-t is szeressük, de őt más miatt
Ma rám törtek az elvonási tünetek....
beküldve: 2010-05-11 18:09:53
(#847) Én először B*S-tól másztam a falra,de aztán fokozatosan megkedveltem. De az örök kedvenc Soul maradt! ^^
Szerk: Moderátor 2010-08-15 15:04:18
beküldve: 2010-05-01 01:38:59
(#845) Egyáltlán minek van rajta ruha, hiszen halálisten bőre van. XD
(nyugi, nem vagyok perverz)
I am limited copies
Szerk: KanonKunNyappy 2010-05-01 01:39:24
beküldve: 2010-04-30 23:45:22
(#844) Biztós vízálló. vagy vérálló... *w* Jó találmány nekemiskellolyan!! na megyek is letépem kidről x)
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
beküldve: 2010-04-30 23:21:04
(#843) Én csak azt nem értem, h : Kidet összeveri a fáraó. Kidnek tiszta vér az arca. Evileg majdnem átment rajta a fáraó pólyájából formált kés. Na és az inge meg a zakója? LEGALÁBB véres kéne legyen O_O".
I am limited copies