Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
Ha a Naruto-nak vége lenne
Arra még várhatsz egy ideig, legalábbis ha a TV-s vetítést nézzük.
Ez az alkotás még sokat elő fog kerülni az életemben, azt hiszem
Én is elég sok animével így vagyok pl: Ha a Naruto-nak vége lenne 2 hétig depis lennék szóval csak azokkal amikhez nagyon hozzászoktam..
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Moderátor 2010-08-15 15:21:45
beküldve: 2010-04-14 20:45:34
(#825) Nem mind1, hogy mi az a halálfolyó hullámai?!
VÉHÉGEHE VAHAN Gyászolok.
Rájöttem vamire. Nem való nekem ez az animézés, mert mindig hót depi leszek ha vége van 1nek.
Vagy ezzel más is így van?!
VÉHÉGEHE VAHAN Gyászolok.
Rájöttem vamire. Nem való nekem ez az animézés, mert mindig hót depi leszek ha vége van 1nek.
Vagy ezzel más is így van?!
Mi az a halálfolyó hullámai? mert odáig oké hogy azok a feketés lila cikcakkok kid lelkén de honnan és miért?
Pls v.ki egy útmutatót mellékeljen nekem
Hát ha jól emléxem a mangában ezt részletesebben leírják de itt most nem tudnám elmagyarázni :S
beküldve: 2010-04-13 15:49:26
(#823) Én most kezdtem hát valami hatalmas anime először fura volt a rajzolási teknikája de most már nem zavar és nagyon tetszik.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Mi az a halálfolyó hullámai?
Styx folyó, gondolom. A Halálistenek valószínűleg onnan nyerik az erejüket, vagy hasonló.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-13 14:47:34
(#821) Nah mostan hiper aktív lettem a teganpi részektől
Maka hogy lehet egyszerre fegyver és mester is?
Halálistenmesternek meg a karja végződésébe kötötték az infúziót
Mi az a halálfolyó hullámai? mert odáig oké hogy azok a feketés lila cikcakkok kid lelkén de honnan és miért?
Maka hogy lehet egyszerre fegyver és mester is?
Halálistenmesternek meg a karja végződésébe kötötték az infúziót
Ramen evő izomerő
Van Soul Eater mangába??
nemis tudtam...űboltban még nem láttam...
Pár hónapja jelent meg angolul az első kötet.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-04-13 13:53:28
(#819) Jah. Ezért is lett más vége (mint például a Fullmetal Alchemist esetében is, de sok minden más is ide tartozik)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2010-04-13 14:05:05
ami viszont még nem volt befejezve, mikor az anime készült
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-13 13:29:58
(#817) Manga alapján készült az anime
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
A manga befejezése nagyon más?(ne lőjetek le poént...)
Van Soul Eater mangába??
nemis tudtam...űboltban még nem láttam...
"Dattebayo"
beküldve: 2010-04-13 08:06:30
(#815) beküldve: 2010-04-13 06:57:41
(#814) Nos, biztosan más véleménnyel van az, aki ismeri a mangát teljes hosszában, de ha figyelmen kívül hagyjuk, és csak az animével foglalkozunk, akkor véleményem szerint egy kerek, lezárt történet kapunk, kevés, vagy talán nulla elvarratlan szállal. Biztosan meg lehetne találni egy folytatási vonalat, de szerintem nem volna túl egyszerű, hisz nincs se főgonosz, a mellékgonoszok jó része is életképtelen, aki meg maradt, az nem igazi fenyegetés. Bár ha elkövetnek egy olyat, mint az FMA-nál, egy teljesen új szériával ez sem volna probléma.
De hogy az alapjában véve komoly befejezésbe is bele vannak szőve poénos megmozdulások:
-ÚJJÁÉLEDTEM!!!
De hogy az alapjában véve komoly befejezésbe is bele vannak szőve poénos megmozdulások:
-ÚJJÁÉLEDTEM!!!
Szerk: Merchior 2010-04-13 07:00:13
beküldve: 2010-04-13 06:17:57
(#813) Vége... Szerintem jó lett a vége.
Végülis Maka bátorsága legyőzte Ashurát és az anime egy tanulsággal zárul: a bátorság legyőzi a félelmet.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."