Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
beküldve: 2010-02-12 19:06:36
(#527) eruka a kedvenced..azert valaxtotad azt a nevet?
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2010-02-12 18:58:37
(#526) beküldve: 2010-02-12 18:57:34
(#525) XDXD nem vincze XDXD nem maradok az azt nem szeretem XD csak elírtam vmit XD hülye vok ehhez
Brekeke...!!!
beküldve: 2010-02-12 18:55:11
(#524) gilje --> wooow
amugy is maka apukaja az egyik kedvencem :X :X
amugy meg vincze ..en segitenek neked akarmikor xivesen..angol intenzives vaok..fujjom mar az angolt..
amugy is maka apukaja az egyik kedvencem :X :X
amugy meg vincze ..en segitenek neked akarmikor xivesen..angol intenzives vaok..fujjom mar az angolt..
beküldve: 2010-02-12 18:49:12
(#523) beküldve: 2010-02-12 18:47:10
(#522) Tessék, Geschenke a cukrosnénitől
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
hát tod nem mondtam mert még nem volt alkalmam de én is fordítok SE mangát csak egyedül -.- és elég fárasztó meg nincs olyan szinten az angolom h pontosan tudjak fordítani... és ugyan kerestem volna segítséget de nem találtam *letört* még azt is fontoltam h keresek egy fordító csoportot de olyat se találtam...
mien mangat akarx forditanni magyarra?
beküldve: 2010-02-12 18:33:16
(#520) hát tod nem mondtam mert még nem volt alkalmam de én is fordítok SE mangát csak egyedül -.- és elég fárasztó meg nincs olyan szinten az angolom h pontosan tudjak fordítani... és ugyan kerestem volna segítséget de nem találtam *letört* még azt is fontoltam h keresek egy fordító csoportot de olyat se találtam...
Brekeke...!!!
beküldve: 2010-02-12 18:07:40
(#518) hat ha olvasni akarja valaki angolul mindenkepp fennvan az onemangan 69 fejezet..mar kell is tegyek az ujat..s biztos magyarul is fennvan valahol..de ott nemtom hany fejeztik..
rendelni lehet errol a linkrol is..habar en sokat vaok kulfoldon s onnan xereztem..
[Link]
rendelni lehet errol a linkrol is..habar en sokat vaok kulfoldon s onnan xereztem..
[Link]
beküldve: 2010-02-12 18:03:06
(#517) angolt olvasni is lehet 56(asszem lehet több xp) fejzet vagy kötet vagy nem tom mi van feltéve az egyik oldalra
Brekeke...!!!
beküldve: 2010-02-12 18:02:06
(#516) hellóbelló^^ minden SEfannak!!! Eruka megjöttD
csak én gondolom h keveselitek amit lefordítottak a mangazinra?? (mármint SE mangát)
csak én gondolom h keveselitek amit lefordítottak a mangazinra?? (mármint SE mangát)
Brekeke...!!!
beküldve: 2010-02-12 17:58:19
(#515) beküldve: 2010-02-12 17:54:53
(#514) nemtom ha megvan e magyarul mar de netrol meg lehet rendelni angolul..
beküldve: 2010-02-12 17:47:20
(#513) egyébként hol lehet megvenni a soul eatert mangában???vagy megrendelni?csomó helyen kerestem de sehol...