Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
beküldve: 2010-02-09 20:44:40
(#467) ááá egyzserüen az egész az volt ^^ imádom benne a poénokat annyira yoo~~
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
hát igen..nagyon jó részek voltak.. mondjuk fölhívták a figyelmét h visszafoghatta volna magát amikor megütötte a Makat..de a Maka meg magára vessen..ő mondta h nemkell visszafognia magát ez a 2 rész 100%ig Soul Eater volt
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2010-02-09 20:37:52
(#465) és ha felraknád myvipre vagy tudomisénhova és fellinkelnéd?ez még nekem is működött.
beküldve: 2010-02-09 08:11:26
(#464) sztem ne az email címedre rakd fel a képet.... akkor sztem jó lesz...
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-09 06:17:24
(#463) oh-oh Érdekes megint jó volt, de amikor kiléptem a netről és vissza akkor már nem jó... *headshot*XD
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Nemtom mi lehet vele, nekem tegnap még működött!!!
Várjunk megpróbálom még 1szer. Ha most se akkor lövésem sincs mit tegyek...
Várjunk megpróbálom még 1szer. Ha most se akkor lövésem sincs mit tegyek...
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-02-08 22:49:51
(#461) az tökjó sokkal szimetrikusabb X'D jaj én me elösszőr vm nagyon bénán csináltam meg X'D azt hiszem vh lett szája X'D
ááá volt egy csomó B*S D én drágám... hát azért Makának enyhén behúzott ... az nem volt szép... de attól még jó rész volt , igazi shonen fightos
ááá volt egy csomó B*S D én drágám... hát azért Makának enyhén behúzott ... az nem volt szép... de attól még jó rész volt , igazi shonen fightos
Szerk: yui-nyan :3 2010-02-08 22:51:00
én magamtól semmit nem tudok lerajzolni... nah jó talán shinigami-samat de mást nem :P
az is valami,én pl őt nem tudom fejből lerajzolni mer valamiért mindig két orrlyukat akarok neki csinálni XD
köszi,de szerintem inkább néznek ki batmannek és robinnak,mint azoknak akik.
meg egy fenét, aki ismeri a mangát/animét(bár ugye wes, az wes...) annak felkell ismernie én magamtól semmit nem tudok lerajzolni... nah jó talán shinigami-samat de mást nem :P
beküldve: 2010-02-08 19:55:32
(#458) szívem szerint én is ezt csinnám... de a netem nem alkalmas rá X'D most is épp egy amvt 30 perc alatt töltött be és nem tudtam mégnézni az egyik animémnek már 2 új részét >< bosszantó dolog tud lenni... de azért nézem a mangát tökéletesen a forrás középpontja^^
beküldve: 2010-02-08 19:26:45
(#457) a SE-t a neten kéne nézné mert már amikor az animax-en mennek én már rég máshol járok és így tök jo +az h megnézem felirattal és csak utánna szinkronnal!!
Az élet nincs átkötve masnival, de ettől még ajándék!!!
menny a fenébe h ilyet tudsz rajzolni *o* gecci~~ jó lett nagyon tetszik hmm most nem ugranak be melyik részek lesznek... ><
köszi,de szerintem inkább néznek ki batmannek és robinnak,mint azoknak akik.
hát most az lesz amikor a csoportos lélekegyesítést gyakorolják és Maka kiakad B*S miatt,aztán meg amikor a BREW-ért mennek a szigetre és ott sokáig harcolnak és Soul zongozázni fog!
beküldve: 2010-02-08 19:11:49
(#455) menny a fenébe h ilyet tudsz rajzolni *o* gecci~~ jó lett nagyon tetszik hmm most nem ugranak be melyik részek lesznek... ><
beküldve: 2010-02-08 19:04:09
(#454) jujj most meg a jövő héten tökjó részek leszneeek! (főleg Soul rajongó társaimnak ajánlom! XD)
beküldve: 2010-02-08 18:59:12
(#453) Na itt az én "nyagyszerű" alkotásom Sasakiii. Remélem jó a link,mert a kép kevésbé...
[
[