Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
juj neke tetszik :P én nem tok fanartot csinálni =( csak kopizni... szl én szinte minden fanartnak örülök D
én meg nm naon(csak ritkán mostanában egyre többször) csinnek fanartot de a jobbakkal csak próbálkozom am én általában saját figurákat rajzolok!(de már volt akkor is egy SE-es rajzom amikor még nem is tudtam mi az kb 2 évvel ezelőtt!!)az anime stars ból néztem egy képet Blair-ről!
Az élet nincs átkötve masnival, de ettől még ajándék!!!
beküldve: 2010-02-02 19:37:44
(#405) juj neke tetszik :P én nem tok fanartot csinálni =( csak kopizni... szl én szinte minden fanartnak örülök D
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-02 19:30:35
(#404) meg van csak a linkjét toom elküldeni de pls más is küldjön rajzot a minősége naaaaaoooooooooooooooooonnnnnnnn nnnnnnn rossz sztem!!(ennél ezerszer jobb is volt már!)
Szerk: sakura0212 2010-02-02 19:31:47
beküldve: 2010-02-02 19:11:02
(#403) hát ez most elég hülyén néz ki mert rosszul fényképeztem:XD
am honnan toom berakni az URL-t??
am honnan toom berakni az URL-t??
Hát nem olyan gy cuc de még nincs kész(irodalmon feleltetés közben is rajzolgattam midj felrakom!(am neked nincs vmi yo rajzod??
hát én magamtól nem tudok T-T rajzolni csak eredeti képeket másolok T-T de XD pont most én is Kidet csinálok barátosnémnak ^^
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Am nekem is kellett rajzolnom Kid-ről de most csak megkérdezem h rakjam e fel!más is írjon h igen v nem!
mutiiii
Am nekem is kellett rajzolnom Kid-ről de most csak megkérdezem h rakjam e fel!más is írjon h igen v nem!
mutiiii
Festmélny de mind1
am engem nem zavar sőt szerintem tök vicces és néha fárasztó de amúgy jó mondjuk amikor elöször láttam azt hittem h valami hideg fejjel gondolkodó rideg személyiség.... erre meg bejön ez a mánia... hát szó szerint lerburoltam a székről....( a röhögéstől)
Am nekem is kellett rajzolnom Kid-ről de most csak megkérdezem h rakjam e fel!más is írjon h igen v nem! am engem nem zavar sőt szerintem tök vicces és néha fárasztó de amúgy jó mondjuk amikor elöször láttam azt hittem h valami hideg fejjel gondolkodó rideg személyiség.... erre meg bejön ez a mánia... hát szó szerint lerburoltam a székről....( a röhögéstől)
Szerk: sakura0212 2010-02-02 18:52:21
én az 1000 szabályt bírommeg azt naon h BOLONDOK!!! még Black Star is naon idegesítő tud lenni pl :"túlszárnyalom az Istent! "
jáj én ott úgy kyaazok én pici B*Sem D xD nem vagyok fanatikus ááá nem de vmikor sztem már vicces, h Én vagyok az aki túlszárnyalta az Isteneket xD
beküldve: 2010-02-02 18:47:18
(#397) Hát a tegnapi rész x'D Sírtam... a röhögéstől... mondjuk Excalibur télleg a legidegesítőbb... ez tény... x'D de a tegnapi rész... hát az röhögörcsöt okozott
a történetem a 12. században kezdődött...
Ja és még vmi, ha néhány emberkének idegesatő Kid szimetria méniája akk mit gondoltok (nem tom jól írom e) exkalibur-ról? ... szerintem ő a legodegesítőbb.....nekem agyamra megy a sok dumájával... meg az idióta fejével.....
én az 1000 szabályt bírommeg azt naon h BOLONDOK!!! még Black Star is naon idegesítő tud lenni pl :"túlszárnyalom az Istent! " Az élet nincs átkötve masnival, de ettől még ajándék!!!
Szerk: sakura0212 2010-02-02 18:51:29
beküldve: 2010-02-02 18:00:44
(#395) Véleményem szerint egész jók voltak a tegnapi részek.
Bár igazából nem nagyon tudtam figyelni a poénokra,mert elkapott az ihlet és muszáj volt Deidarát rajzolnom közben xD
Bár igazából nem nagyon tudtam figyelni a poénokra,mert elkapott az ihlet és muszáj volt Deidarát rajzolnom közben xD
beküldve: 2010-02-02 10:19:46
(#394) Ja és még vmi, ha néhány emberkének idegesatő Kid szimetria méniája akk mit gondoltok (nem tom jól írom e) exkalibur-ról? ... szerintem ő a legodegesítőbb.....nekem agyamra megy a sok dumájával... meg az idióta fejével.....
beküldve: 2010-02-01 20:41:55
(#393) Jaj, szegény Kid a szimetria mániájával ha nem lenne nem lenne teljes... medusával kapcsoltban meg már leírták amit akartam mondani >< nem ér!!
Aztamindenit! Ez állati jó!
Liz és Patty fanart is lesz majd egyszer?
Liz és Patty fanart is lesz majd egyszer?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!