Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
beküldve: 2010-02-01 20:04:54
(#391) Kid úgy jó ahogy van! Szimmetria mánia nélkül (elnézést), egy karótnyelt,klisé revolverhős lenne. Így teljes a karaktere. :3
Medusa lesz még szemetebb is,nyugodtan utáljátok! XD Monnyuk a mangában nem is annyira negatív szereplő... Juteszembe mostantól lesz új opening! Meg egy kis Excalibur fun. DX
Szerk: Diamond 2010-02-01 20:11:38
... kinek jutna eszébe egy szimmetria mániás idióta?!
Mondjuk egy szintén szimmetria-mániás idiótának. XD Még nem kezdtem neki a SE-nek, de erről a Kidről már annyit hallottam, és annyira tetszik a figura, hogy muszáj lesz belekezdenem... Egyszer.
A rajz az tényleg jó.A szimetria kérdéssel kapcsolatbant ényleg idegsítő nyugtalanító tud lenni.
Festmélny de mind1
am engem nem zavar sőt szerintem tök vicces és néha fárasztó de amúgy jó mondjuk amikor elöször láttam azt hittem h valami hideg fejjel gondolkodó rideg személyiség.... erre meg bejön ez a mánia... hát szó szerint lerburoltam a székről....( a röhögéstől)
Engem rettentően idegesít Kid szimetria mániája, de amúgy nekem is bejön a karakter.
Engem nem idegesít, sőt pont ezen lehet a legjobbakat szakadni a röhögéstől xD Először nekem is furcsa volt, meg mondom ez tuti kettyós, de mostmár megbékéltem ezzel xD Azért ilyen karaktert kitalálni sem piskóta, kinek jutna eszébe egy szimmetria mániás idióta?! xD Szóval le a kalappal, nekem bejön.
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-01-31 20:51:44
(#387) A rajz az tényleg jó.A szimetria kérdéssel kapcsolatbant ényleg idegsítő nyugtalanító tud lenni.
Ha késel mindig van magyarázat ezt ne feledd.
a 30.résznél tartasz?
Igen, ott tartok. Az ANImeMAXimum-on szoktam nézni, hétfőnként.
Az infót meg köszi, de már az animax honlapján megnéztem.
Hát ez nagyon kész volt!! Homokvár!!
Ezt minden Kid rajongónak küldöm
tök yo a rajzAz élet nincs átkötve masnival, de ettől még ajándék!!!
Engem rettentően idegesít Kid szimetria mániája, de amúgy nekem is bejön a karakter.
nekem is
Az élet nincs átkötve masnival, de ettől még ajándék!!!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2010-01-31 19:35:38
(#382) És Merchior visszatért, mint a VILLÁÁÁÁÁÁM!!!!
Itt az idő, hogy gyorsan bepótoljam a lemaradást, és megnézzem a 30. epizódot.
De arcon rúgom még Ox fegyverét, hogy lándzsává merészelt változni, ráadásul ilyen szánalmas formában!!!
Hogy ez a Medusa nem pusztul meg soha?!
Medusa-t már én is utálom!!! Hogy kéne azt még kinyírni??? Az idegeimre megy!!!
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
a 30.résznél tartasz?
ha izgat akkor nézd meg az indavideon fent van az összes rész felirattal
én most járok a 42.résznél úgy hogy délelőtt 10 óta kuksolok a gépnél XD *Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-01-31 19:51:05
beküldve: 2010-01-31 14:22:34
(#379) És Merchior visszatért, mint a VILLÁÁÁÁÁÁM!!!!
De arcon rúgom még Ox fegyverét, hogy lándzsává merészelt változni, ráadásul ilyen szánalmas formában!!!
beküldve: 2010-01-31 11:21:13
(#378) De azért Spirit se piskóta(képzelem milyen lehet szegény Maka-nak )Főleg amikor dolgozatotírt!!
Igen, nehéz lehet egy olyan ember fegyvere lenni, mint Stein
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."