Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
beküldve: 2010-01-20 07:18:06
(#346) Váá! Mikor lesz már az új opening? A legújabb ending nekem nagyon bejön, de az opening nélkül nem az igazi.
beküldve: 2010-01-19 20:49:57
(#345) fene..én meg elaludtam
pedig nem is voltam álmos
igen Merchior ennek örülök én is!!!
pedig nem is voltam álmos
igen Merchior ennek örülök én is!!!
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2010-01-19 20:48:30
(#344) Én akkor Makávak akartam helyet cserélni xD
kyaa xD
És az a "nemtok mást csak az ölembe fektetni" dolog télleg jó volt *______*
kyaa xD
”私は青空をみるのが好きだ。”
Na végül csak letelt :) Szerintem jó részek voltak! Izgalmas volt.
Főleg a pókasszony tetszett, jó karakter, bár gonosz. Aztán tetszett ahogy Soul bánt Maakával miután megdermedt a teste. *-* xD Black Star is rendes volt. :)
Igen, Arachnét én is kedvelem. Tetszik a ruhája *.* Bírom az ilyen darkos, kicsit gótikus beütésű gonoszokat.
Én is
”私は青空をみるのが好きだ。”
Szerintem lettek volna páran Maka helyében
És biztos akad olyan is, aki Soul helyében lett volna....
Giriko (vagy kicsoda) pedig szerintem simán elmehetne autótervezőnek vagy tanácsadónak: hogyan csináljunk könnyen és gyorsan kabriót?!
Más: Black Starnak mi a fene ment az agyára, hogy nem a szokásos szónoklatot nyomta 15 percen keresztül??
Megint más: az új ending szerintem nagyon nem jó... És hogy van az hogy a harmadik enging járunk, de az op még mindig ugyan az? Bár nem bánom, jó zene
Más: Black Starnak mi a fene ment az agyára, hogy nem a szokásos szónoklatot nyomta 15 percen keresztül??
Megint más: az új ending szerintem nagyon nem jó... És hogy van az hogy a harmadik enging járunk, de az op még mindig ugyan az? Bár nem bánom, jó zene
És én meg várhatok szombatig, hogy újra láthassam, mert nem leszek hétfőn
ÉS senki nem lett lándzsa!!! EZAZZZ!!
beküldve: 2010-01-19 20:17:28
(#341) Nekem a Póknőben a szeme tetszett meg az a pókháló .
Nagyon bírtam.
Nagyon bírtam.
Ha késel mindig van magyarázat ezt ne feledd.
Na végül csak letelt :) Szerintem jó részek voltak! Izgalmas volt.
Főleg a pókasszony tetszett, jó karakter, bár gonosz. Aztán tetszett ahogy Soul bánt Maakával miután megdermedt a teste. *-* xD Black Star is rendes volt. :)
Igen, Arachnét én is kedvelem. Tetszik a ruhája *.* Bírom az ilyen darkos, kicsit gótikus beütésű gonoszokat.
beküldve: 2010-01-19 19:34:51
(#339) Szerintem nem csalódott senki a tegnapi epizódokban.De most megint várni kell egy hetet!
Megvolt a harc,az új ellenség és még egy kis romantika is.. :P (az az "ölembe fektetős" dolog...hmmm. Szerintem lettek volna páran Maka helyében... XD) A 28. résznek a 11.percében meg lehetett hallani az új opening zenéjét,de asszem csak a 31.résztől váltanak.
beküldve: 2010-01-19 17:35:16
(#338) Na végül csak letelt :) Szerintem jó részek voltak! Izgalmas volt.
”私は青空をみるのが好きだ。”
hát igen ez a pár óra nehezen fog eltelni
az egy hét pedig szörnyen
az egy hét pedig szörnyen
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Szerk: Hisa-chan 2010-01-18 18:44:01
beküldve: 2010-01-18 18:37:19
(#336) Jó anime a Soul Eater,bár kicsit csalódtam benne.
A vége vmi borzalmas volt,meg eszméletlen gyenge,hol marad a harc? Vagy a mangában másképp lesz?
A mangában másképp lesz. A manga még elefe fut Japánban, szal be sincs fejezve.
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-01-18 10:21:55
(#334) Jó anime a Soul Eater,bár kicsit csalódtam benne.
A vége vmi borzalmas volt,meg eszméletlen gyenge,hol marad a harc? Vagy a mangában másképp lesz?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-18 09:43:16
(#333) beküldve: 2010-01-17 17:06:31
(#332) Reményeim szerint holnap eljön az igazság napja! Reménykedem, hogy megnyugvást nyer a lelkem 22:10 környékére, ÉS EGYIK HALÁLKASZA SEM LESZ LÁNDZSA!!!
Ha nem, idegeskedhetek tovább jövőhétig
Ha nem, idegeskedhetek tovább jövőhétig