Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
beküldve: 2010-01-11 23:51:37
(#286) Tess mégegy. Dance!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-11 23:37:09
(#285) beküldve: 2010-01-11 22:26:06
(#284) enyém az egész topic
kikikikikikikikikikikikkikikik ikikkikikikikkikikikikikik
kikikikikikikikikikikikkikikik ikikkikikikikkikikikikikik
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-11 22:35:12
beküldve: 2010-01-11 22:25:03
(#283) én még régebben nem ismertem..csak most ahogy nyomják az animaxon
de én megyek aluszkálni..mert holnap még egy nyelvtan doga vár rám utána pedig készülök a felvételimre mert az se lesz semmi..örülni fogok ha fölvesznek JÓÉJT MINDENKINEK (álmodjatok a Soul Eaterrel)
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2010-01-11 22:22:04
(#282) lehet, én egy időben nem szerettem, de aztán újra. ezért akarom inkább a mangát olvasni<3
én tuti lecsapok rá
a Soul Eatert nem lehet nem szeretni
a Soul Eatert nem lehet nem szeretni
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Szerk: Hisa-chan 2010-01-11 22:25:13
beküldve: 2010-01-11 22:17:36
(#280) ja, majd kíváncsi leszek a DVD-kre is, ha lesz díszdoboz lehet megveszem...
nemtudom rajtam kívül más is lehet
nem nehéz megszeretni
egyébként azért sejtettem ám..
nem nehéz megszeretni
egyébként azért sejtettem ám..
beküldve: 2010-01-11 22:11:01
(#278) rád rád ki másra?!
hát Gilje ha a valaki alatt rám célzol akk tuti
beküldve: 2010-01-11 22:03:27
(#276) na, hátt télleg jó volt kezdem érteni... xD legközelebb is nézem :) Remélem jó fan fogok lenni későbbiekben xD
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-01-11 22:03:03
(#275) úgy érzem valaki meg fogja venni a DVD-ket
beküldve: 2010-01-11 22:00:59
(#274) ez nagyon jó volt nagyon tetszett mind a 2 rész!
egyszóval jó volt nagyon!!
az elsőbe az volt a legjobb hogy a Maka azt se tudja hogy kell kosarazni...meg a Stein elkezdi:'örömhányás?' én ezt sose fogom megérteni!! a másodikba meg az amikor a Ragnarok mondja hogy: 'Maka ha átversz cukorkát dugok a seggedbe' !!
egyszóval jó volt nagyon!!
igen azt én is remélem sőt ajánlom nekik h olyanok legyenek
új elmebeteg személyíséget
Remélem legalább olyan idióták lesznek, mint Spirit bácsi