Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Soul Eater
dejó^^ hát hogy milyen legyek azt közösen döntsük el!
oks.de ez téll fura hogy mindenki másnál ellenkező nemű van

oks.de ez téll fura hogy mindenki másnál ellenkező nemű van
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Jó, legyen ahogy akarod.
Én úgy is szeretem forgatni a fegyvereket... De ezzel jöhet is az újabb kérdés: Mégis milyen fegyver akarol lennyi?
Spirit vándorlását meg tudom én is, de nekem ez van a fejemben, hogy alapszabály az ellenkező neműség.

Spirit vándorlását meg tudom én is, de nekem ez van a fejemben, hogy alapszabály az ellenkező neműség.
ööö..nemtudom de elméletileg a Spirit az először a Stein-el volt és csak utána került a Maka anyujához és utána a Halálbácsihoz! nem biztos h ellentétes nemű kell,vagy lehet h mivel a Spirit halálkasza ezért mind1 nem?
lehetek én a fegyver??
lécci-lécci
lehetek én a fegyver??

"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2010-01-06 19:46:55
(#223) Hogynelenneszabad?!
De akkor már csak az a kérdés, hogy ki lesz a fegyver, és ki a mester? Erről jut eszembe: Stein és Spirit, illetve Shinigami-sama és Spirit hogyan tudnak együtt dolgozni, amikor mindhárman hímek? Mert ugye minden esetben ellentétes neműnek kell lennie a párosnak, ugye?

Üdv!pontosan akár százszor is
csak nem macska már
de akkor én is segítek ha szabad?!

beküldve: 2010-01-06 19:01:55
(#221) Üdv újra itt! Oszt ha csak 51 részes, akkor mivan? Meg nézzük mégegyszer
Medusa meg szerintem is mehhhalt, hacsak nem macska ő is, és van még vagy 8 élete
Ha nem halt meg, kinyírom!!!

Szerk: Merchior 2010-01-06 19:02:40
beküldve: 2010-01-06 15:18:45
(#220) hát igen..halálisten bácsi alakított
Steinbácsiról nem is beszélve
bár mi pont azt beszéltük Merchiorral hogy a Spirit bácsi meg a Stein bácsi lehet h személyiséget cseréltek..pedig nekünk a régi perverz Stein bácsi kell
nemtudom..lehet meghalt mert azt mondták Stein bácsiék hogy elpusztította a saját lelkét
anélkül már csak kipurcant

Steinbácsiról nem is beszélve

bár mi pont azt beszéltük Merchiorral hogy a Spirit bácsi meg a Stein bácsi lehet h személyiséget cseréltek..pedig nekünk a régi perverz Stein bácsi kell

nemtudom..lehet meghalt mert azt mondták Stein bácsiék hogy elpusztította a saját lelkét

Szerk: Hisa-chan 2010-01-06 15:20:36
beküldve: 2010-01-06 14:06:24
(#219) én nagyon szomorú voltam amikor végéhez értem
mert nem bírtam kivárni és megnéztem neten
és nagyot koppantam amikor rájöttem hogy csak 51 részes

mert nem bírtam kivárni és megnéztem neten

csokinyul96
beküldve: 2010-01-06 13:05:45
(#218) Jaj, de jó volt a Soul Eater!!!
Halálisten mester és Stein nagyon durván szúrták!
...Gondolom Medusa még nem halt meg...

Halálisten mester és Stein nagyon durván szúrták!

...Gondolom Medusa még nem halt meg...
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
igaz-igaz ez is igaz
naná hogy szeretlek
jóéjt!

naná hogy szeretlek

jóéjt!

beküldve: 2010-01-05 21:57:22
(#216) Régen sem volt gonosz, csak "kicsit" vadabb volt a megjelenése. Amúgy meg nekem tetszik ez az elmebeteg hang, Galbenisz bácsitól.
Szeretsz? Nincs ez korán kicsit? (Még mindíg nem vagyok normális
)
Na én távozom. Jóéjt neked!
Szeretsz? Nincs ez korán kicsit? (Még mindíg nem vagyok normális

Na én távozom. Jóéjt neked!

hát oks..tény hogy nem vagy normális de én így szeretlek
am én is meglepődtem
valami durvábbra számítottam
egyébként az volt a legjobb hogy kérdi a halálisten bácsitól hogy mi ez az arc?..erre a halálisten bácsi: a gyerekek féltek tőlem
szerintem aranyosabb ha gonosz nem??
így olyan furi olyan babás hangja van

am én is meglepődtem

egyébként az volt a legjobb hogy kérdi a halálisten bácsitól hogy mi ez az arc?..erre a halálisten bácsi: a gyerekek féltek tőlem

szerintem aranyosabb ha gonosz nem??

így olyan furi olyan babás hangja van

Szerk: Hisa-chan 2010-01-05 21:43:22
beküldve: 2010-01-05 21:31:01
(#214) Rajtam ne múljon, amelyiket jónak látod
Kicsit meglepődtem Démonistenbácsi hangján, másra számítottam. Viszont én nagyon hamar hozzászoktam, és rájöttem, hogy mégis csak illik ez hozzá

hujujj..igazad lehet!!
és láám már megint
őszinte legyek vagy kedves??
és láám már megint

őszinte legyek vagy kedves??

beküldve: 2010-01-05 21:00:53
(#212) Hjuuuj! Eszembe jutott, mi a szitu!!
És ugye most én sem vagyok teljesen normális!
Spirit bácsi megemberelte magát, mivel túl sokat lógott Stein bácsi kezében, ezért átvette a jellemét, vagyis helyet cseréltek, mert ugye mint tudjuk, a Prof kicsit begolyózott

És ugye most én sem vagyok teljesen normális!