Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Azért maradok bizakodó
Jut eszembe, szerintem a Maka-Chrona harc is vicces volt
Az biztos, hogy én nem. De édesapám annál inkább. És kicsit neccesnek tartom azt megkockáztatni, hogy ő is ott maradjon
egy megfigyelés..ha eljutnál a Con-ra hidd el hogy nem foglalkoznál azzal hogy senki nem figyel rád
de igaz ne csak off legyen
igaz Blair-Mizune az brutál volt a csávókák meg ott álltak mint akik még nem láttak embert xD
gondolom fiú létedre neked is tetszett
Hohohóó, lassítsunk! Én még bele se mertem gondolni, hogy egyszer cosplayezzek, először csak jussak ki egyre
Hol laksz, amúgy? Én (ha netán érdekel) egy Gyöngyöstarján nevű kis falucskában, 6 km-re Gyöngyöstől. És szerintem nekem sem az lenne a legnagyobb gond, hogy elengednek-e, hanem hogy messze az otthontól, és ugye nem figyel rám senki, azért mégis csak gyerek, bár néha mintha meghazudtolnám ezt...
De ne csak off: Most eszembe jutott a Halasbácsi-Blair-Mizune trio Jujj, ember, az jelenet, az nagyon ott van
Bár a suliidő téll kicsit necces de remélem nem akkorra esik...ha mégis akkor megpróbálom megoldani
Huhh, na ez jó kérdés! Azzal nincs gond, hogy mennék-e, mert nagyon szeretnék menni már egy Conra, nekem mindegy milyenre, csak mehessek. A baj az, hogy nem lehet, vagyis nem tudok, vagy nem tudom pontosan, hogymi. De elmagyarázom: Vagyok 13 éves, szóval nem hinném, hogy édesapám szívesen egyedül hagy Pest utcáin. Másrészt feljutni, na meg haza sem egyszerű. Egy laza 80 kilométer, egy órás út.... Meg ugye most még ugye nem tudni,hogy mikor van, szóval ha beleesik a tanításba (gondolok itt hétköznapra, a hétvége talán kezelhetőbb) akkor alapjáraton kilőve. Budapesten van az egyáltalán? Ám, ha tavasszal nem is jön össze, a nyárin mindenképp ott szeretnék lenni. Ugyebár az nyár, nincs semmi dolog, meg ha ismét úgy lesz mint tavaly, szóval augusztus körül, akkor már 14 elmúlok. ÉS nem tudom miért, de 14 az már valahogy olyan érettséget sugalló szám, vagy valami olyasmi....
Ami viszont a párosunkat illeti: Mindenképp olyan fegyver kell, ami nincs a sorozatban, csakhogy egyedi legyen. Szóval kard semmiképp, én személy szerint amúgy is mellőzném a kaszát. Pisztolyban meg nincs akkora élvezet, azzal nem lehet úgy aprítani, meg hát az is van. Viszont konkrét ötletem nincs.
De ha már ennyire belemerültünk ebbe, biztos jó csapat lesz ez a miénk? Már csak azért, mert hogy a lelkünk hogy fog hangolódni egymáshoz, ha nem még nem is találkoztunk?
oks.de ez téll fura hogy mindenki másnál ellenkező nemű van
De mondjuk ott van a stréber srác, annak egy néger srác a fegyvere:P Medusát meg segítek likvidálni:P