Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
beküldve: 2010-01-09 16:24:02
(#256) Sziasztok!
Nem tudnátok megmondani nekem, hogy hol tudnám megrendelni a Soul Eater mangáját? (tudom angol és német nyelvű) Nagyon fontos lenne, kerestem, de nem találtam
Előre is kösz!
Nem tudnátok megmondani nekem, hogy hol tudnám megrendelni a Soul Eater mangáját? (tudom angol és német nyelvű) Nagyon fontos lenne, kerestem, de nem találtam
Előre is kösz!
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
akkor ha nem nagy gond fölveszlek
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Jujjj, dejó, örülök, hogy tetszik
Hogy a fenébe nem jutott eszembe az msn? Amúgy igen, van. Adatlapomon kint is van
Szerk: Merchior 2010-01-07 21:17:43
okés ez tetszik!!!!megpróbálok én is valamit összekaparni suliba aztán majd meglátjuk!! téll hamár itt vagyunk..van msn-ed??
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2010-01-07 21:11:35
(#252) Van egy ötletem!!!! Mit szólnál egy lándzsához? Még csak annyi van meg, hogy lándzsa, de majd holnap suliba kiötlöm, hogy pontosan milyen is lesz, talán még vázlatjellegű rajza is lesz, ha nagyon ráérek....
okés..és hova?? a dumizzunkba mindig mások is beleírnak ott nehéz megtalálni mit írunk egymásnak
beküldve: 2010-01-07 20:42:25
(#250) Szerintem vonuljunk el máshova beszélgetni, mert kezd elfogyni a Soul Eater-es témám
Szerk: Merchior 2010-01-07 20:42:40
igen az íj nekem is eszembe jutott! De tényleg jobb a közelharc!Sokkal jobban szeretem nézni amikor a Soul-Maka páros nyomja magát közelharcban
oks..majd én is
oks..majd én is
Az első ötletem egy íj volt, hasonló a quincy-kéhez. De én személy szerint jobban szeretem a közelharci fegyvereket, mert azokkal olyan fajin gyakni De jobb ötletem egyenlőre nincs....Még gondolkodom
fincsa
hát nem tudom..ötlet?
valami jó ami nincs az animében!
Addig eljutottunk de ki is kéne eszelni hogy az milyen??
hát nem tudom..ötlet?
valami jó ami nincs az animében!
Addig eljutottunk de ki is kéne eszelni hogy az milyen??
Szerk: Hisa-chan 2010-01-07 20:23:10
beküldve: 2010-01-07 18:36:26
(#246) lelkek izé???
beküldve: 2010-01-07 17:57:41
(#244)
Szerk: Merchior 2010-01-07 18:35:29
beküldve: 2010-01-07 13:46:12
(#243) Igen, a Blair-Mizune harc tényleg jó volt !
"Micsoda felfújt lufik!" -by Mizune
"Micsoda felfújt lufik!" -by Mizune
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
jaja most már én is!
jó éjt!
jó éjt!