Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
beküldve: 2010-01-14 08:37:37
(#316) halika mindenkinek
elmaradt az ének órám és most bioszról pötyögök
elmaradt az ének órám és most bioszról pötyögök
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
így már tényleg cukibb..
hát azt én is mert nagyon tetszik a mostani fegyver alakom és nem akarok újat
hát azt én is mert nagyon tetszik a mostani fegyver alakom és nem akarok újat
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2010-01-13 19:18:18
(#314) Ragnarok. Így valahogy már nem is olyan félelmetes, de még mindíg ugyan olyan perverz
Hisa, remélem semelyik halálkasza nem lesz lándzsa, mert akkor verhetem a seggem a földhöz új fegyver ötletéért
beküldve: 2010-01-13 18:53:12
(#313) beküldve: 2010-01-13 17:15:15
(#312) jaja kb Stein elkezdi: 'örömhányás?' 'én ezt sose fogom megérteni'
Nekem konkrétan az is tetszett amikor a Ragnarok elkezdi..!Maka ha átversz cukorkát dugok a seggedbe!!' és jaja a Maka-Crona páros alakul!! az a vers pedig lehangoló lehetett
Nekem konkrétan az is tetszett amikor a Ragnarok elkezdi..!Maka ha átversz cukorkát dugok a seggedbe!!' és jaja a Maka-Crona páros alakul!! az a vers pedig lehangoló lehetett
Sid is odament ám 'Elnézést hogy újra élek Maka meg 'te meg mi a francot keresel itt?'
Ott volt az a pont ahol folytak a könnyeim XD reggel anyám kérdezte is mi történt este...
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Szerk: Moderátor 2010-01-17 23:29:34
beküldve: 2010-01-13 16:29:42
(#310) Kacagtam ám én is rendesen hétfőn xD Anyám is a szobában volt,és ő is röhögött,főleg a beszólásokon
Spirit is újra alakított,őt bírom a legjobban ^^
Spirit is újra alakított,őt bírom a legjobban ^^
Örömhányás xP
Szerk: Cendra 2010-01-13 16:30:50
beküldve: 2010-01-13 16:26:22
(#309) Sokáig nem volt olyanom hogy "abszolút kedvenc anime",de a Soul Eater után ez megváltozott.Minden részét élveztem az elsőtől az utolsóig.Felváltva lehet szakadni a röhögéstől vagy éppen izgulni egy karakterért. Szerintem igaz ha azt mondom,hogy akár egy epizódtól is végleges függésbe lehet kerülni.
beküldve: 2010-01-13 15:54:07
(#308) Jujj, emberek, hát én betegre nevettem magam hétfő este...
Nem is tudom, mit vegyek elő példának... Minden olyan jó volt, szavakkal jelenleg nem tudom leírni
Nem is tudom, mit vegyek elő példának... Minden olyan jó volt, szavakkal jelenleg nem tudom leírni
[és a legszebb, hogy az EGOmen is beállt *q* jó kis törcsije volt xD no meg teste... xD
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Szerk: Moderátor 2010-01-17 23:29:50
beküldve: 2010-01-13 14:40:57
(#306) Elnézést hogy élek.
Elnézést hogy élek.
Elnézést hogy élek.
Elnézést hogy élek.
Elnézést hogy megint élek.
xDxDxDxDxD
Elnézést hogy élek.
Elnézést hogy élek.
Elnézést hogy élek.
Elnézést hogy megint élek.
xDxDxDxDxD
Mi vagyunk Isten földi helytartói, az úr haragja és ökle.Feladatunk, hogy megsemmisítsünk minden olyan hitetlent, aki őellene merészel fordulni. Ámen
beküldve: 2010-01-13 07:13:14
(#305) Én majdnem lemaradtam a Soul Eaterről, mert azt hittem kedd van... , de kapcsoltam és megnéztem . Egész jól fejlődik a Maka-Chrona kapcsolat nem? Tényleg milyen verset írhatott Chrona??? Kicsit furcsán reagáltak rá
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-01-12 22:37:04
(#304) télleg jókXD
fanok, fanok. hát igen
te jössz a ki vagy játékban
fanok, fanok. hát igen
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-12 23:29:16
beküldve: 2010-01-12 22:34:20
(#303) Kész, mostmár teljes rabja lettem én is a Soul Eaternek xD Elkezdtem bepótolni a részeket is, amik kimaradtak eddig. Jóvő hétfőn pedig megint ézem ^-^ Soul nagyon nagy arc a beképzeltségével. xD Meg az észbontó halálisten-tockos...... XDDDDD
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-01-12 20:45:23
(#302) mert a lángolierek meg a pomogácsok puccsot terveznek a naív fórumozók ellen! muhahaha! én vezetem a csapatokat!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-12 20:49:21