Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
beküldve: 2010-01-26 15:41:22
(#361) nekem annyira de annyira tetszik soul a ruhája a viselkedése pont olyan mint az enyém
beküldve: 2010-01-26 14:48:43
(#360) Jó kérdés, szerintem úgy néz ki ahogy az animében is látjuk.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-01-26 10:01:01
(#358) Halálisten-mesternek van "emberi" alakja, vagy csak úgy tud kinézni ahogy kinéz?
beküldve: 2010-01-25 17:52:20
(#357) Akkor kígyó de mindegy hisz akkor is (mini) Medusa lett belőle.
Ha késel mindig van magyarázat ezt ne feledd.
beküldve: 2010-01-24 19:10:55
(#355) az egy kígyó volt
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Igen kisebb alakban lesz mivel az egyik rész végén a csatornán keresztül kijut egy olyan nyúlvány szerű valami.
Mondjuk én azt kígyónak néztem.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Csak az a vicces, hogy a 3. op után nem lesz 4....
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2010-01-24 16:28:13
(#352) Igen kisebb alakban lesz mivel az egyik rész végén a csatornán keresztül kijut egy olyan nyúlvány szerű valami.
Ha késel mindig van magyarázat ezt ne feledd.
Medusáról jut eszembe: Ő most csak Stein képzeletében létezik az őrülete miatt, vagy mivan?
ez egy kicsi spoiler... szal úgy írom
igen, Stein csak beképzeli, de a következő részben, mint már írtam új alakot fog felvenni ha fogalmazhatok így... ami ugyan olyan lesz csak piciben...
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-01-22 12:05:28
(#350) Medusáról jut eszembe: Ő most csak Stein képzeletében létezik az őrülete miatt, vagy mivan?
beküldve: 2010-01-21 19:57:05
(#349) Hát igen jó kis rész volt mind2... a 2.kat végig nyálaztam Black * Star miatt <nem vagyok fan egy kicsit sem> és szerintem rohadt jó az új ending... mondjuk várom már az új openinget én is meg hát igen Soul és Makás rész is jó volt XD Meg Chronától a virágok... na ott szakadtam XD szegény Maka
És jövő héten chibi medusa lesz *-* annyra aranyos úgy
beküldve: 2010-01-20 20:49:59
(#348) És hogy van az hogy a harmadik enging járunk, de az op még mindig ugyan az? Bár nem bánom, jó zene
Nekem is furcsa volt,szerintem túl gyakran cserélgetik az endingeket,de ezen kívül már csak 1 lesz. Az opening meg a 31.résztől lesz új,ha jól emlékszem...
Szerk: Diamond 2010-01-20 20:51:00
beküldve: 2010-01-20 12:35:02
(#347) Nálam a Black Star-Mifune harc vitte a pálmát, a szamuráj most sokkal jobban küldte, mint a 2. részben. Amúgy nekem tetszik az opening 2 is
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."