Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
beküldve: 2010-01-12 20:43:21
(#301) Miért van két topic? ^^"
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
beküldve: 2010-01-12 20:14:36
(#300) Nővérem beszélt rá, hogy nézzek meg vele egy részt, és azóta úgy megtetszett, hogy hétfő esténként le nem lehet engem vakarni a tv-ről!Még a kimaradt részeket is megnéztem neten.Szuper anime.
....me wo mite...
nahát igen..pl rád is gondoltam azzal hogy biztos van más is
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2010-01-12 18:08:27
(#297) pedig aztán ős tud nézni *q*< csak egy kicsit ashura fan> de attól függetlenül Black * Star a GOD
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
hát az biztos
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2010-01-12 17:28:37
(#295) beküldve: 2010-01-12 17:16:56
(#294) nemtom...nekem kicsit fura a fickó
nem is biztos h megfogom szeretni
nem is biztos h megfogom szeretni
beküldve: 2010-01-12 14:25:57
(#293) igen már az vagyok egy ideje
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Miért te már az vagy?
vagy ezzel célzol valamire?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2010-01-12 14:33:05
beküldve: 2010-01-12 14:17:58
(#291) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-12 14:19:16
Személyes kedvencem Dr. Stein. Imádom XD
Hát tán ő tényleg egyike a jó fiúknak...
vagy tán még sem?
nem ő egyike csak vicceltem
vagy netán még sem?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2010-01-12 14:01:32
(#289) Én is szeretem,az egyik kedvencem a kedvenc karaktereim pedig:soul és kid.
Naon jó csak néha elalszok és nem látok egy csomó részt.((de aztán megnézem a neten ))
Naon jó csak néha elalszok és nem látok egy csomó részt.((de aztán megnézem a neten ))
I love MANGA
beküldve: 2010-01-12 13:02:02
(#288) A Soul Eater király anime! Nekem is az egyik kedvencem.Tegnap hétfőn is néztem,király rész volt.
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
beküldve: 2010-01-12 08:32:17
(#287) Én szeretem ezt az animét, mert elég fáradt, jók a harcok, és nagyon szerethetők a karakterek, akik a történet során rengeteget fejlődnek. Személyes kedvencem Dr. Stein. Imádom XD
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"