Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
kimondottan jók voltak
hát igen..Spirit bácsi vajon megemberelte magát?!
nemáááá nekem is a régi kell
egyébként üdv újra itt
hát igen..Spirit bácsi vajon megemberelte magát?!
nemáááá nekem is a régi kell
egyébként üdv újra itt
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Szerk: Hisa-chan 2010-01-05 20:48:12
beküldve: 2010-01-05 20:12:59
(#210) Visszatértem!!! Na ezek sem voltak rosszak.
Spirit bácsiba meg mi a fene ütött, hogy ilyen komoly lett hirtelen? Nekem a régi perverz bőgőmasina kell!!!
jaja kezdődik bezony
neked is jóéjt!
neked is jóéjt!
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2010-01-04 21:04:28
(#208) Na, zuhi, aztán jöhet a muri, akció, nevetés, bunyó, soul eater, szóval kezdődik a Soul Eater. Jóéjt nektek!
igen..ma Hétfő..ugye tudjátok hogy ez mit jelent??
pontosan.Soul Eater!!!!!!
persze hogy nem kihagyhatatlan
pontosan.Soul Eater!!!!!!
persze hogy nem kihagyhatatlan
beküldve: 2010-01-04 20:03:29
(#206) Végre érdekes műsor is megy a tévében!! Soul Eater mindenek felett Ugye senki nem hagyja ki?
Jujj, tényleg, én meg akartam nézni valamit ezzel kapcsolatban a Mondo-ban. Gyorsan, gyorsan!!!
beküldve: 2010-01-02 17:28:35
(#205) hehe, mondjuk tényleg voiccesen mutatna egy fiún egy ilyen NapXD de mivel lány vagyok nekem jóláll és még az zlésedet sem sérti
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
igen, ezt is tudom láttam az animét és olvastam a mangát, még mikor 2008-ban felrakták animeaddictsra az ismertetőjét, és elkészült volna az első felirat. nekem nem kell bemutatnod:) emellett a fülemben egy olyan Nap lóg, a nyakláncom pedig a kuncogó véres hold :)
az jó dolog bár nem tom hogy néznék ki fülbevalóval fiú létemre (tökre utálom azokat a parasztokat (tisztelet a kivételnek) akik fiúk, és mégis fülbevalót hordanak )
beküldve: 2010-01-02 17:22:03
(#203) igen, ezt is tudom láttam az animét és olvastam a mangát, még mikor 2008-ban felrakták animeaddictsra az ismertetőjét, és elkészült volna az első felirat. nekem nem kell bemutatnod:) emellett a fülemben egy olyan Nap lóg, a nyakláncom pedig a kuncogó véres hold :)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
én is pontosan ezt mondtam. Bones csinálta a Soul E-t, a Wolf~s Raint, az Ouran Highschool Host Clubot...én nagyon szeretem a rajzstílusukat. Lásd pozőr beállások a Soul E-ban, színvilág, mozdulatok, a város, a Nap és a Hold, stb
a hold és a nap meg a többi nem nekik köszönhető, hanem a mangakának akki a soul eatert rajzolja. Csak a bones kicsit javított rajta.
beküldve: 2010-01-02 16:38:28
(#201) én is pontosan ezt mondtam. Bones csinálta a Soul E-t, a Wolf~s Raint, az Ouran Highschool Host Clubot...én nagyon szeretem a rajzstílusukat. Lásd pozőr beállások a Soul E-ban, színvilág, mozdulatok, a város, a Nap és a Hold, stb
teljesen más a rajzstílusa (sztem az animéjé jobb, de nekem egy időután kezdett tetszeni a mangájé is), mint az animének.
Ez azért van mert az animét a csodálatos BONES(!!!) csinálta, az egyes számú kedvenc stúdióm! (a kettes a CLAMP, újabban)
én stúdiók közt nem vok tájékozott, viszont azt tom h a clamp az nem anime, hanem manga stúdió!!
teljesen más a rajzstílusa (sztem az animéjé jobb, de nekem egy időután kezdett tetszeni a mangájé is), mint az animének.
Ez azért van mert az animét a csodálatos BONES(!!!) csinálta, az egyes számú kedvenc stúdióm! (a kettes a CLAMP, újabban)
Ez a db-s vita kezd elég nagy szelet csapni
én nem ismerem annyira a db-t de néhányszor láttam a borítóját (ami szentem türhető)
de ennyi erővel akár nyithatnátok egy topicot...Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
viszont szívesen olvasnám magyarul a Soul E-t
most szinte akármilyen új shonen mangával rukkolnak elő szinte biztos, h megyek megvenni, feltéve, ha van pénzem
de a soul eaternek kivételesen örülnék, bár ha rákeresel a a souleaterre, akk látod, h teljesen más a rajzstílusa (sztem az animéjé jobb, de nekem egy időután kezdett tetszeni a mangájé is), mint az animének.