Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
beküldve: 2009-11-25 21:59:56
(#151) oksa..majd vigyázok
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2009-11-25 21:56:33
(#150) Szerintem deviantról szedtem mondjuk ott sok Soul E fanart van. Csak a vigyázz a...pikánsabbakkal
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
uram isten Stein prof akkor nagyon tud xD én még ilyen képet nem láttam de nagyon kíváncsi vagyok xD
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2009-11-25 21:42:08
(#148) Ahha A háttérben meg Spirit és Justin szörnyülködnek de a prof nagyon nyomjaXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
karaokézik?? mármint a Stein prof??
az faja lehet xD
az faja lehet xD
beküldve: 2009-11-25 21:31:43
(#146) Nekem háttérképem is volt anno...mondjuk Kid tovább. Bár az első Soul E-s hátterem Dr. Stein volt, és a képernyőkímélőm még a mai napig ő, amint karaokézik
örülök h nin harag^^
egyébként ezek szerint neked Black Star a kedvenc szereplőd??
egyébként ezek szerint neked Black Star a kedvenc szereplőd??
No problem... Erre is no problem
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
okés.. és téll bocsi
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-12-02 20:28:17
beküldve: 2009-11-25 19:41:17
(#142) np csak egyrészt off másrészt szerintem jobb ha nem duplapostolsz mert a moderátor nem fog neki örülni...
szal akk bocsi kicsit túlreagáltam
Szerk: Hisa-chan 2009-11-25 19:19:57
huh azt nemtom..asszem a 12
am bocsi csk olyan komolynak tűnt
am bocsi csk olyan komolynak tűnt
Szerk: Moderátor 2009-12-02 20:29:27
Az hanyadik rész volt?
Am má viccelni sem lehet?
Am má viccelni sem lehet?
Szerk: Morduk 2009-11-25 18:15:03
nem is Black Start köcsögözte.. de akk te ezek szerint nem láttad azt a részt..kapott a steintől egy köcsögöt..és ő mondta h ez a köcsög veszélyes..
Szerk: Moderátor 2009-12-02 20:29:08
Nee köcsögözd Black Start jova' hö'...