Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
beküldve: 2009-11-14 19:52:50
(#91) Hisa-chan, emilben elküldve:)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
huha..hát én nem vettem észre oldalcímet de lehet hogy vak voltam leírnád még egyszer lécci?? és bocsi am pedig jó lenne ha nem offolnák le a topicot sztem..úgyhogy az ilyen dolgaidat hogojo máshol írd!!
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2009-11-14 17:29:50
(#89) Igen, de ez teljesen érthető és logikus. Ezt hívják offolásnak. Ha nincs igazam javítson ki valaki, annyira nem értek az ilyenekhez Megnézted azt az oldalt amit a múltkor írtam? Amin Soul E. van?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
ebben lehet igazság
de am téll leállítják a topicot??
ez azért kemény
de am téll leállítják a topicot??
ez azért kemény
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Szerk: Hisa-chan 2009-11-14 16:47:57
beküldve: 2009-11-14 16:35:02
(#87) hogojo az ilyeneket vagy a Death Note-os topicba, vagy a Csevegőbe írd, mert ha a kommented nem kapcsolódik a Soul Eater témájához, akkor leállítják a topicot. csak szólok, mert bajba kevered magad meg a topicot is
Szerk: Gilje-sama 2009-11-14 16:37:08
beküldve: 2009-11-14 14:19:03
(#86) hát ne is jaja lehetséges
de én megyek szunyálni
jóéjt Gilje
de én megyek szunyálni
jóéjt Gilje
Szerk: Hisa-chan 2009-11-14 00:35:24
huh az nemjó..mármint hogy kiábrándulós volt ez a pár hónap de okés..feltétlenül szólj aztán majd összezörrenünk bár én még nem nagyon tudom hogy ilyenkor mi is van pontosan mivel még egy conon se voltam
okokXD nem hiszem hogy kihagyom a kedvenc fesztiválomat sőt, biztos hogy nem. Lehet addigra már az első Soul E dvd-t is kiadják
huh az nemjó..mármint hogy kiábrándulós volt ez a pár hónap de okés..feltétlenül szólj aztán majd összezörrenünk bár én még nem nagyon tudom hogy ilyenkor mi is van pontosan mivel még egy conon se voltam
hát én még eddig nemvoltam
de nagyon remélem hogy most legalább a SakuraConra tudok menni hátha ott tudunk majd talizni..esetleg^^
de nagyon remélem hogy most legalább a SakuraConra tudok menni hátha ott tudunk majd talizni..esetleg^^
remélem addigra már több bitzalmam lesz vele kapcsolatban... tudod, én lettem volna az egyik servezője az ŐsziConnak, meg a HoldfényConnak is. eléggé... kiábrándulós volt, és kellemetlen az utóbbi pár hónap. De ha ott leszek akkor mindenképpen szólok előtte végülis, az ember néha beleütközik a valóságba de legtöbbször feláll és továbbmegy ezután már minden jobb lesz és vadászhatunk Stein figurára is
Szerk: Gilje-sama 2009-11-13 23:30:21
hát én még eddig nemvoltam
azta ez kemény xD
nekem most bátyám kattant rá xD
de nagyon durván..én ink Naruto meg Soul Eater fan vagyok
de persze egy animét se utálok xDD
am neked mindenkiről pedofil jut eszedbe??
és honnan szerezted a Gin plüssöt nekem is kell..csak nekem vagy Renji vagy Histugaya
és honnan szerezted a Gin plüssöt nekem is kell..csak nekem vagy Renji vagy Histugaya
nem mindenkiről, de egy elvadult fujoshi szemével a világ perverz színekben tobzódik
Ginem pedig a nyári Conról van. Akkor még volt kedvem conra menni...hogy most lesz-e...? hát, az elég kétséges de ha mégis megyek akkor remélem lesz kinn több Soul E. fancucc is múltkor csak a fejpántot láttam.
azta ez kemény xD
miért pont pedofil bácsi??xD
ez nagyon király xD
de am én is rögtön beleszerettem..nemis rögtön a szereplőkbe ink az egész animébe
de ez a PEDOFIL BÁCSI akkor is üt xD
ez nagyon király xD
de am én is rögtön beleszerettem..nemis rögtön a szereplőkbe ink az egész animébe
Egy olyan kép apropóján, amikor Stein Soulra nézett le csukott szemmel és finom félmosollyal...olyan pedofil voltXD
Egyébként Bleachet is így kezdtem el nézni. A barátaim már rég benne jártak a sorozatban, én pedig, aki conon csömört kaptam az animétől, megesküdtem, hogy nem fogom nézni. Na ez addig ment is, amíg egyik alkalommal be nem lejtettem a szobába és pillantásom rá nem esett a képernyőre, amikor az Openingben elúszott Ichimaru Gin. Ekkor felkiáltottam: ÚRISTEN! PEDOFIL!!! KIEZKIEZKIEZ?!?!?! SZERETEM!!!!!!!!!!
Szóval úgy látszik bírom az ilyen karaktereket Megjegyezem azóta egy Gin plüssöm is van, azzal alszom esténként
miért pont pedofil bácsi??xD
ez nagyon király xD
ez nagyon király xD
Szerk: Hisa-chan 2009-11-13 19:32:19