Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
hát ahoz hogy egy csapatba kerüljenek ahoz először megkell küzdeniük egymással ugye??
lehet hogy úgy kerülnek össze hogyha legyőzték egymást nem??
lehet hogy úgy kerülnek össze hogyha legyőzték egymást nem??
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Szerk: Hisa-chan 2009-11-16 20:11:27
beküldve: 2009-11-16 19:57:13
(#105) Nézem is a tévében, (Animemaximum) az eddig leadott 8 részt láttam is, és napiprogramba van véve a következő 2 kettő
A Soul Eatert nézni kell hogy megértsd nem az 1. 2. részig...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-11-16 19:48:21
(#103) Fegyvermester, techikus, fegyverhasználó, fegyverforgató nekem tök 8, tőlem aztán lehet tyúkürülék is A lélekrezgéses cucc pedig nem is hülyeség, hogy nekem nem jutott eszembe
Szerk: Merchior 2009-11-16 19:48:33
Az nem fegyvermester hanem technikus, :) Csapatba pedig valahogy úgy kerülhetnek hogy kinek sikerül/melyik párnak jobban egymáshoz igazítani lélekrezgéseit... /valszeg/
beküldve: 2009-11-16 19:35:33
(#101) Nem kell feltétel nélkül msn, szerintem a "dumizzunk" is megfelel.
Témához kapcsolódóan pedig: Nekem nem rég az jutott eszembe, hogy mi alapján lesz valakiből fegyvermester illetve fegyver, és mi alapján kerülnek össze egy csapatba.Nekem gyakran vannak ehhez hasonló idióta ötleteim, és rengeteg tudok rajtuk agyalni
Szerk: Merchior 2009-11-16 19:36:46
I'm going to Californiaaaaaaa!
Tudom hogy nem arra gondolsz amire én, de akkor is elsütöm.. a dalban nem úgy van hogy Californiaaaa Here we comeeeeeeeeee!
Yoite Michijo: Ne már lelövöd a poént... amúgy is barátod a fórumszabály és a Google... ha magadtól nem találod a fórumszabályt akkor sem lehet fogni arra hogy nem találod mert go a Googlera és megtalálod!!! Ennyi duma a semmiért ez LOL..
beküldve: 2009-11-16 18:58:55
(#99) Hú bakker, feltett szándékotok szétoffolni ezt a topicot?
Amit itt csináltok azt lehetne MSN-en is!
Egyébként az offolás az nem az, hogy bezárnak egy topicot, hanem az, ha nem a topic témájába illő dolgokat írtok, és ezért büntibe kaphattok bannolást is
Kockanyúl x3
beküldve: 2009-11-16 18:46:50
(#98) Jó, oké, köszöntem szépen, az angol tudásom ehhez kevés
Hogyapicsábanenézném a következő részeket?!
had mennyek én is..lécci-lécci
jóleszek csak had mennyek
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2009-11-16 18:28:59
(#96) Azt nem vállalom beXD
Excalibur, Excalibur, from United Kingdom
I'm looking for him
Excalibur, Excalibur, from United Kingdom
I'm looking for him
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
csak nem fagyott már be
de akkor nézd meg a "Naruto Anime" fórumot
teljesen elhagyatott...asszem oda is én írtam uccsónak
egyébként ma végre Soul Eater az animaxon
tessék ám nézni
de akkor nézd meg a "Naruto Anime" fórumot
teljesen elhagyatott...asszem oda is én írtam uccsónak
egyébként ma végre Soul Eater az animaxon
tessék ám nézni
Szerk: Hisa-chan 2009-11-16 18:26:38
beküldve: 2009-11-16 18:16:35
(#94) És ezzel befagyott a fórumXD Na jó, remélem nem. És a mai naptól kijelentem: EXCALIBUR TERROR!!! (Mondo után szabadon)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
köszi..:)megnézem:)
Mert ti nem offoltatok. Ahogy most én sem offolok. Nem-nem.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885