Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
beküldve: 2009-11-18 22:01:32
(#121) én is ink őt tartom rosszabbnak :P
csak az Excalibur meg idegesítő
csak az Excalibur meg idegesítő
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2009-11-17 18:00:31
(#119) Én Ragnarokot nem bírtam
szemét kis izé. és később csak rosszabb lesz:P
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
nekem se volt valami szimpi xD
de talán az Excalibur kicsit idegesítőbb volt..sőt inkább nagyon is
de talán az Excalibur kicsit idegesítőbb volt..sőt inkább nagyon is
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2009-11-17 16:17:19
(#117) Igazad lehet... És tényleg, Ragnarok!! Hogy a fenébe felejthettem el egy ilyen idiótát, mint ő? ! Nekem valahogy az első perctől kezdve nem volt szimpatikus
A "gugyi-gugyi"-zásáva l, vagy mivel meg a sikongatásával. Bár megjegyzem, szorult bele erő, nem kevés
Szerk: Merchior 2009-11-17 16:19:04
Miért? És Tsubaki kard? Maka apja kard? Liz és Patty sem kard, később kibontakozó karakterekről már nem is beszélve. Miért ne lehetne kard?XD A Blícsben csak kardok vannak, pl. Minden bizonnyal megvan a maga kultúrális és esztétikai oka a dolognak.
Ragnarok. Fontos, jegyezd meg. Ragnarok.
Ragnarok. Fontos, jegyezd meg. Ragnarok.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2009-11-17 14:37:00
(#115) Hát én tegnap megnéztem a 9-10. részt Animaxen. Odajött apum is (vagyis aludni készült, csak elköszönt még). Szerencsétlenségére pont akkor jött, amikor Excalibur bácsi bosszantotta Kid-éket. Nos, ő csak annyi mondott, miután köbö 2 percig csendben állta : "Ez egy baromság". Amúgy elég idióta ez a kard. Inkább hagyjuk is, már róla írni is bosszantó Amúgy miért van az, hogy minden kard? (Excalibur, a sötét kard, aki Chronában van (nem jut eszembe), meg akivel a 10 részben Tsubaki leáll eszetlenkedni)
Szerk: Merchior 2009-11-17 14:37:21
beküldve: 2009-11-16 22:34:34
(#114) Egyik barátnőmmel, amikor találkozunk, ha egyszer is, de elénekeljük az Excalibur-indulótXD Ő nagy rajongója.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
XD az lehet szerencsétlen Black Staréknak...én néztem kb 3 percig és megkedveltem
de legalább a Kid most nem borult ki xD
de azért sajnálom őket xD egy ilyen idegesítő kis manóval vagy mivel lenni akár egy percig is...huh..belegondolni is szörnyű xD
beküldve: 2009-11-16 21:45:53
(#112) XD az lehet szerencsétlen Black Staréknak...én néztem kb 3 percig és megkedveltem
az biztos hogy nagyon beteg
olyan egy idegesítő..fúú xD
olyan egy idegesítő..fúú xD
beküldve: 2009-11-16 21:39:41
(#110) Szerintem nem béna, hanem betegX) igazi pszichológiai terrorista. Ráadásul Takehito Koyasu adja a hangját
Ez egy szereplő a Soul eaterből... Elég béna valszeg ezért mániákus mindenki (kivéve én) de asszem a 9. részben van...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-11-16 21:20:26
(#108) Hú bakker, feltett szándékotok szétoffolni ezt a topicot?
Amit itt csináltok azt lehetne MSN-en is!
Egyébként az offolás az nem az, hogy bezárnak egy topicot, hanem az, ha nem a topic témájába illő dolgokat írtok, és ezért büntibe kaphattok bannolást is
Ha offolással a dalra gondolsz, akkor tévedtél, mert azt az Excalibur énekelte a Soul E-ben. Fogalomban meg aláírom, igazad van
másrészt valóban a lélekhullám egyeztetése a legfontosabb a párosoknál. Tsubaki pl az egyetlen, aki képes elég toleráns lenni Black Starra, Soul és BS hiába is próbálkoznának, sosem lehetnének páros. Egyszerűen mindketten túl erős személyiségek, nem illenek össze.
Persze vannak kivételek. Lásd ExcaliburXD
Szerk: Gilje-sama 2009-11-16 20:17:19