Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
az én kedvenceim: Kid,Black Star Rajtuk nagyon jókat lehet röhögni!!!!Am. miután láttam az első kb. négy részt nem tudtam lecuppani a gépről hogy mikor töltik már fel a kövi részeket.....
pontosan így vóltam én is vele lolz
Hehe, én először Steint láttam meg és egyből be is tettem a háttérképnek telefonomba. nem is tudom, hogy akadtam rá, és még a nevét sem tudtam, úgyhogy Pedofil Bácsi néven mentettem elXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
az én kedvenceim: Kid,Black Star Rajtuk nagyon jókat lehet röhögni!!!!Am. miután láttam az első kb. négy részt nem tudtam lecuppani a gépről hogy mikor töltik már fel a kövi részeket.....
pontosan így vóltam én is vele lolz
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2009-11-13 17:44:50
(#74) az én kedvenceim: Kid,Black Star Rajtuk nagyon jókat lehet röhögni!!!!Am. miután láttam az első kb. négy részt nem tudtam lecuppani a gépről hogy mikor töltik már fel a kövi részeket.....
beküldve: 2009-11-13 15:58:41
(#73) Köszönöm Ám ez csak olyan foghegyről-kapcsolat és semmi befolyásoló erőm nincs, sőt úgy fél éve nem is beszélgettem a sráccal. Annak ellenére h kedvelem, nem voltunk soha szoros kapcsolatban, de azért szurkolok neki viszont ismétlem: figyeljetek Steinre, sok igazságot mond és kedvenc karakterem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-11-10 18:42:55
(#72) a rokonos dologban téll az
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Szerintem a The Kid a vadnyugatos western filmekből jött. Lásd például: Billy, a Kölyök stb. Shinigami-sama meg hohohohohohohoho! Szerintem nézzétek meg japánul is, úgy ütősebb a sorozat. Ez nem az Animax ellen szól! Ott is jól eltalálták a szinkront, ráadásul a fordító csapat tagja az egyik rokonom úgyhogy igencsak büszke lehetek rá:)
Most több dologhoz is fűznék hozzá valamit:
-Nevet illetően : van benne valami.
-Shinigami-sama-hoz: nah igen, csak egy hohohohohoho, de maradok a no commentnél
-Szinkron kapcsán: ha adol valami helyet, ahol van japánul, szívesen megkukkolom
-Rokonod témáját érintve: te piszok mázlista!!
Szerk: Merchior 2009-11-10 18:52:24
beküldve: 2009-11-09 22:15:52
(#70) lehetséges
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2009-11-09 20:33:09
(#69) Szerintem a The Kid a vadnyugatos western filmekből jött. Lásd például: Billy, a Kölyök stb. Shinigami-sama meg hohohohohohohoho! Szerintem nézzétek meg japánul is, úgy ütősebb a sorozat. Ez nem az Animax ellen szól! Ott is jól eltalálták a szinkront, ráadásul a fordító csapat tagja az egyik rokonom úgyhogy igencsak büszke lehetek rá:)
beküldve: 2009-11-09 19:45:56
(#68) nyugi
nekem is soul a kedvencem
nekem is soul a kedvencem
Szerk: Hisa-chan 2009-11-09 19:46:18
beküldve: 2009-11-09 19:43:58
(#67) És Halálkasza bácsit senki sem szereti?? Nekem Kid-nek a szimetria mániája az agyamra megy, amúgy elismerem, mert jól érti a dolgát, ha harcolni kell. De emberek! A kid az gyerek/kölyköt jelent!!!! Hogy lehet ilyen nevet adni valakinek???!!! Black Star-ral nincs bajom, de hát neki is ez a név.... Oké, befejezem, lényegében én mindenkit szeretek (aki előfordult az első 6 részben) De a favorit az Soul
És olvasgattam, hogy van, akinek x-y a háttere. Nos én csináltam magamnak komplett témát (sanyi ericcsonhoz
Szerk: Merchior 2009-11-09 19:46:12
Mostmár egy fokkal jobb, de helyesen "You're watching ANIMEX". Bocsánat, ha szőrszálhasogató vagyok, cska godnoltma szólok.
akkor átírom feltétlen
am semmi baj..köszi h szoltál..nem is vettem észre
Szerk: Hisa-chan 2009-11-09 19:42:47
beküldve: 2009-11-09 19:41:10
(#65) az tök jó
én majd most fogom átcserélni a hátterem a soulra
meg az openingje lesz a csengőhangom
én majd most fogom átcserélni a hátterem a soulra
meg az openingje lesz a csengőhangom
beküldve: 2009-11-09 19:39:55
(#64) Mostmár egy fokkal jobb, de helyesen "You're watching ANIMEX". Bocsánat, ha szőrszálhasogató vagyok, cska godnoltma szólok.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-11-09 19:10:06
(#63) Hehe, nekem hónapok óta Kid a háttér a telómon a csengőhangom meg az ő egyik aláfestő zenéje voltXD Most cseréltem le alig pár napja
beküldve: 2009-11-09 18:50:25
(#62) necrokid sorry
kicsit hülye vagyok
de ugye nin harag??
kicsit hülye vagyok
de ugye nin harag??