Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
Még egyszer fölteszem a kérdésem xD
Lehet hogy ha tovább nézem rájövök, de akkor most mi van Chronával meg a fegyverével, Ragnarokkal? A vére a fegyvere vagyis Ragnarok, és az tud karddá meg azzá a böhöm izévé alakulni? ÉS az jutott bele Soul vérkeringésébe is? xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-13 20:10:32
beküldve: 2009-10-13 20:01:33
(#30) torrentre ugy is felkerül másnap :P ha meg nem akkor meg ott van egy nagyon jó anime-s oldal, oda hétvégén tuti fent lesz....
Mors certa, hora incerta. Dii a nullo videntur,ipsi autem omnia vident.
Hát még én csak az a problem hogy nincs Animexem XD
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-10-13 17:12:50
(#28) OKtóber 19.-étől hétfőnként dupla részekkel az animaxen jujj de várom
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
beküldve: 2009-10-13 16:04:02
(#27) Nagyon jó a manga, Az anime, mint azt a /mondoban is írták/ el lett cs*szve. Mármint úgy alapvetően szép az anime, meg jó is, csak a befejezése érdekesen elüt ugyebár a mangától. Igazán bevárhatta volna az animét.
De mint tudjuk, ez van, ezt kell szeretni, nincs helye az elégedetlenkedésnek és én megvagyok elégedve a mai magyar animefelhozatallal. Kíváncsian várom a Soul Eater magyar szinkronját
úgy hallottam D.Gray-Man is lesz,, annak az animéje meg 4-5 rész után filleres.
De mint tudjuk, ez van, ezt kell szeretni, nincs helye az elégedetlenkedésnek és én megvagyok elégedve a mai magyar animefelhozatallal. Kíváncsian várom a Soul Eater magyar szinkronját
És remélem ebben nem kap szerepet Szalay Csongor...unom már, hogy majdnem MINDEN Animexes animében jut neki szerep, sőt, a Minimaxos és a Cartoon networkos rajzfilmek felébe is őt hallhatjuk. Nincs vele bajom, csak unom.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Lesz az Animexen? Szinkronnal! Járjon már le az a nyamvadt hűség nyilatkozat!
Igen, szinkronos. Én még nem láttam, de az előzetes képek szerint elég beteg a képi világa és a beteg karaktereket imádom.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Látogassátok nagy örömmel: http://amf.try.hu/
Szerk: Moderátor 2009-10-16 18:01:43
beküldve: 2009-10-13 14:03:02
(#24) Dr. Stein a legjobb nagyon bíom a csókát. Am szinkronos lesz az Animex-en?
Nincs fény sötétség nélkül
Nem tom mi bajotok vele, tök jópofa =]
Lehet hogy az elején egy kicsit dedónak tűnik, de a Blíccs sokezredik része mellett jó kikapcsolódás =] (főleg hogy azt már unom)
Shinigami-samát pedig nem szidjuk mert ő az arc az egészben xD *lemegy 8 éves szintre*
De van egy kérdésem:
Lehet hogy az elején egy kicsit dedónak tűnik, de a Blíccs sokezredik része mellett jó kikapcsolódás =] (főleg hogy azt már unom)
Shinigami-samát pedig nem szidjuk mert ő az arc az egészben xD *lemegy 8 éves szintre*
De van egy kérdésem:
Lehet hogy ha tovább nézem rájövök, de akkor most mi van Chronával meg a fegyverével? A vére a fegyvere, és az tud karddá meg azzá a böhöm izévé alakulni?
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-07-02 19:58:49
(#22) Jééé Soul Eater topic....
Nekem nagyon bejövős anime ( mondjuk úgy, hogy már kiakasztottam vele mindenkit akikkel körbe vagyok véve XD )
A legnagyobb rész az mikor írnak valami dolgozatot...mindenki tanul rá mint az őrült. ( de azt a szenvedést BlackStarnak XD kész ) Aztán eljön a a nagy nap Soul lebukik mert puskázik ,( elképesztő technikával XD ) BlackStart meg kiszögezik a táblára...
Nagyon beteg anime, főleg a Nap és a Hold
Nekem nagyon bejövős anime ( mondjuk úgy, hogy már kiakasztottam vele mindenkit akikkel körbe vagyok véve XD )
A legnagyobb rész az mikor írnak valami dolgozatot...mindenki tanul rá mint az őrült. ( de azt a szenvedést BlackStarnak XD kész ) Aztán eljön a a nagy nap Soul lebukik mert puskázik ,( elképesztő technikával XD ) BlackStart meg kiszögezik a táblára...
Nagyon beteg anime, főleg a Nap és a Hold
I'm Weasel! XD
beküldve: 2009-06-24 11:43:19
(#21) A Soul Eater, mostanság az egyik kedvenc anime-m. Bejövős volt a rajzolása, meg a története, meg persze a nem túl 100-as karakterei (Dr Stein rulez! ).
Továbbá szerintem az akciók is kellően látványosra sikeredtek benne. És még a kellő mennyiségű ecchi sem hiányzik belőle XD.
U.I.: Blair 4 President! XD
Továbbá szerintem az akciók is kellően látványosra sikeredtek benne. És még a kellő mennyiségű ecchi sem hiányzik belőle XD.
U.I.: Blair 4 President! XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-05-19 15:49:25
(#20) Sajna még nem láttam, de igyekszem!
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
beküldve: 2009-05-09 20:30:04
(#19) Engem elsőre megfogott a nem szokványos grafikája és története. Tény, hogy a karakterek kicsit sablonosak (de már mi nem? :P), de én szinte azonnal megkedveltem őket a fura hóbortjaikkal együtt. Lsd: Deathkid szimetriamániája vagy Blackstar agyalágyultnak tűnő viselkedése.
Elsőre azt hittem, hogy ez is egy ilyen nagyon közkedvelt anime... de a hozzászólásokat olvasgatva mégsem tűnik annak. :)
Elsőre azt hittem, hogy ez is egy ilyen nagyon közkedvelt anime... de a hozzászólásokat olvasgatva mégsem tűnik annak. :)
Crymic
Nevetséges?! Szerintem nagyon is komoly!
Ha Black Stara gondolsz akkor talán... De ha Death-re akkor ez egyáltalán nem igaz!
beküldve: 2009-04-25 19:43:36
(#17) Mondanám, hogy egy bizonyos oldalnak (akinek kell a link szóljon) épp most fordítom a mangát, de nem mondom. Jó lenne ha a mangafan kiadná boltokba is, vagy az animax animében.^^'