Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
BAKANE!!! Most nem, mert megyek tanulni.... az Exchalibur legyen veletek!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Szerk: Moderátor 2009-06-25 13:09:42
Nah a kis Soul Eater fan megjött...
reméltem, hogy nincs ilyen topik, mert akkor beszabadulsz ide
reméltem, hogy nincs ilyen topik, mert akkor beszabadulsz ide
Gyere Dumizzunk...-ba
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-22 16:18:35
(#14) Itt van Soul Eater topic?!
El se hiszem, nem túl népszerű anime, de én imádom
1 hét és végzek az eddigi részekkel, 43.-nál tartok, és
Az egyetlen baj, hogy a nyelvezete elég fura, túl szlenges vagy nemtudom, de az angol feliratot nehezen értem meg.... mármint nehezebben mint pl. a Bleach-ét.
Szóval...
Amúgy a rajzolása elég furcsa elsőre, de olyan poénok vannak benne amiket nem érdemes kihagyni!
El se hiszem, nem túl népszerű anime, de én imádom
1 hét és végzek az eddigi részekkel, 43.-nál tartok, és
a Shibusen épp támadásra készül Arachne ellen, wáá, tiszta jó ^^
Az egyetlen baj, hogy a nyelvezete elég fura, túl szlenges vagy nemtudom, de az angol feliratot nehezen értem meg.... mármint nehezebben mint pl. a Bleach-ét.
Szóval...
most akkor tulajdonképpen mi van Dr. Steinnel?? Mit keres Medusánál?? Az oké, hogy magába szívta a "wavelength of madness", de attól miért zúgott bele abba a kis...... lehet hogy néznem kéne ahelyett, hogy itt dumálok... szuper, meg is nézem a következő pár részt! ^^
Amúgy a rajzolása elég furcsa elsőre, de olyan poénok vannak benne amiket nem érdemes kihagyni!
Gondolok itt Exchaliburra, Kid "simmetoriii" mániájára, stb.... ja, meg amikor Blair és Mifune letapizzák egymást.. hát ott leestem a székről..
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
beküldve: 2009-04-21 20:49:15
(#13) beküldve: 2009-03-14 00:35:30
(#12) Ezt a témát kerestem. ^^
Tényleg ízlések és pofonok. Első látásra nekem inkább a nem-éppen-megszokott képi világ volt a különös,de pozitív értelemben. És...talán inkább azzal kezdeném,hogy én ma néztem meg a 48. részt,ami a legfrissebb résznek számít. És...mivel éppen érettségire készülök,meg nyelvvizsgára,és egyéb finomságokra,ezért van,hogy egy héten alig vagyok fönt neten,de ha már egyszer följutok,akkor feltétlenül megnézem az éppen aktuális részt. És amit az egészből ki akarok hozni:
Az első részek tényleg azt az érzést kelthetik bennünk,hogy felesleges tovább küszködni vele,mert az egész anime szó szerint mese beütésű:boszorkányok,gonosz lelkek,akiket kisgyerkőcök üldöznek kaszákkal meg egyéb szép dolgokkal...de mégsem az. Minden részét végig követtem az animének,és egy nagyon komoly történet alakult már ki így a 48. rész környékére...Igaz,hogy például Maka néha kicsit agyamra megy a japán hangjával,meg Black Star is egy Naruto-hasonmásnak tűnik,de ezek mellől eltekintve izgalmas a történet,és...
Ha viszont az anime végleg nem nyeri el a tetszéseteket,akkor a mangát ajánlanám-egyrészt a szép rajzolás miatt (sztem),másrészt azért,mert pl. most az animében teljesen más irányt vettek az események,mint a mangában (ebben egy kicsit mondjuk le vagyok maradva),de így is azt tudom mondani,hogy néha a manga jobb az animénél.
Tényleg ízlések és pofonok. Első látásra nekem inkább a nem-éppen-megszokott képi világ volt a különös,de pozitív értelemben. És...talán inkább azzal kezdeném,hogy én ma néztem meg a 48. részt,ami a legfrissebb résznek számít. És...mivel éppen érettségire készülök,meg nyelvvizsgára,és egyéb finomságokra,ezért van,hogy egy héten alig vagyok fönt neten,de ha már egyszer följutok,akkor feltétlenül megnézem az éppen aktuális részt. És amit az egészből ki akarok hozni:
Az első részek tényleg azt az érzést kelthetik bennünk,hogy felesleges tovább küszködni vele,mert az egész anime szó szerint mese beütésű:boszorkányok,gonosz lelkek,akiket kisgyerkőcök üldöznek kaszákkal meg egyéb szép dolgokkal...de mégsem az. Minden részét végig követtem az animének,és egy nagyon komoly történet alakult már ki így a 48. rész környékére...Igaz,hogy például Maka néha kicsit agyamra megy a japán hangjával,meg Black Star is egy Naruto-hasonmásnak tűnik,de ezek mellől eltekintve izgalmas a történet,és...
Shinigami-sama sem mindig olyan,amilyen.Sőt...
Ha viszont az anime végleg nem nyeri el a tetszéseteket,akkor a mangát ajánlanám-egyrészt a szép rajzolás miatt (sztem),másrészt azért,mert pl. most az animében teljesen más irányt vettek az események,mint a mangában (ebben egy kicsit mondjuk le vagyok maradva),de így is azt tudom mondani,hogy néha a manga jobb az animénél.
beküldve: 2008-10-15 14:06:16
(#11) Hát... ízlések éls pofonok *közhely* de nekem nem jött be, a lenti, kissé élesre sikerült megnyilvánulásom is csak az én szemléletemet tükrözi. Sorry, nekem nagyon nem tetszett. A grafika jó, Shinigami-sama. illetve Death the Kid nagyon jó fej, Black Star viszont irritál, a többiek meg nem nagy durranások, karakterek szempontjából.
Ezek ellenére a Soul Eater egy elég népszerű sorozat, aki vevő az ilyen animékre, hajrá! Alapvető probléma nálam, hogy én nem vagyok...
Ezek ellenére a Soul Eater egy elég népszerű sorozat, aki vevő az ilyen animékre, hajrá! Alapvető probléma nálam, hogy én nem vagyok...
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-10-15 14:12:08
Én a 11.résznél tartok.
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
The life already only so.
Szerk: Moderátor 2009-05-19 16:04:12
Nézhetetlen förtelem...
bár a CG fansg miatt alap h szimpatikus vagy, de a Soul Eater sztem 1 irtó fílinges anime, jó poénokkal, egyedi de isten rajzolással és jó fájtokkal.
én imádom
Én megnéztem első 3 részt, de felfüggesztettem, majd ha nem lesz mit néznem akkor folytatom, ugyanis "shinigami sama" rohadtul béna benne, egyáltalán nem vicces a karakter és rengeteg az erőltetett poén a sorozatban (főleg persze Shinigami sama körül) Egy kissé idegesített az a sok dedós, de azt mondjuk meg tudom majd szokni, ha újra nekikezdek.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-15 12:03:25
Nézhetetlen förtelem...
bár a CG fansg miatt alap h szimpatikus vagy, de a Soul Eater sztem 1 irtó fílinges anime, jó poénokkal, egyedi de isten rajzolással és jó fájtokkal.
én imádom
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Nézhetetlen förtelem...
áá, nem hiszem! Biztos van valami menősége.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-10-15 06:58:30
(#6) Nézhetetlen förtelem...
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Akkor írd Running Yearnek.
Amúgy miről szól?
Amúgy miről szól?
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Szerk: Moderátor 2009-05-19 16:06:32
beküldve: 2008-10-14 22:36:41
(#4) Ahhoz képest h. ilyen új elég hamar elterjedt
Én a 20. résznél járok, elég elborult animécske de birom
Én a 20. résznél járok, elég elborult animécske de birom
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
tv év:2008
Mindenkinek ajánlom!
Mindenkinek ajánlom!
Tv év? Az mi?
Akkor adták le a Japán tvk-ben
The life already only so.