Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
Ha semmit sem rontanak el addig az adásban, jövőhéten jön.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2009-11-09 18:31:54
(#60) Ő is jó:) Hol jár most az Animax?
Volt már Excalibur? 8D
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-11-09 18:27:41
(#59) A Patty a legjobb az egész animeből
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-11-09 18:17:03
(#58) Hisa-chan, egyszerűen nem tudok elnézni az aláírásod fölött: "You watch in ANIMEX"
Ez miféle engrish nyelv...?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-11-09 16:53:26
(#57) Csak kár, hogy akkor csináltak belőle animét, amikor a manga még ment/megy. Így a vége nem lett annyira ütős, mint maga a sorozat, de azért remekül helytállt a BONES. nem csoda, kis kedvenc csapatom:)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Soul és BS és Stein tetszik nekem főleg...
Nekem attól függ mennyire röhögök,hogy mennyire vagyok fáradt,mert ha nagyon az vagyok akkor az egészet végignyüszítem(ami nállam annyit tesz hogy már röhögni sem tudok az oldalamba nyilaló fájdalomtól) ha pedig nem akk max. elmosolyodok.
Stein4ever!
meh....
Nem tom Kid nekem annyiraq nem jön be. Rajta inkább azért röhögök mert szánalmasXD
szerintem nagyon-nagy arc xD
mindig hogy kiborul már amikor valami nem szimmetrikus xD de téll jó rajta röhögni
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Szerk: Hisa-chan 2009-11-09 16:04:15
Igen.. Az első poénokon kicsit kuncogtam magamban de amúgy nem sokat nevettem rajta... De mégis nagy fan vok!
Soul és BS és Stein tetszik nekem főleg...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Kedvencem? Hát Black Star amilyen hülye.. Nem lehet nem szeretni("Jelenj meg hatalmasságom fölött szent glória XDXDXD") Ő a favorit
+mindig elmondja mit kéne csinálnia egy orgyilkosnak, de mindig belépőjelenteket csinál ---> nagyon kész vanXD
+mindig elmondja mit kéne csinálnia egy orgyilkosnak, de mindig belépőjelenteket csinál ---> nagyon kész vanXD
Bocsi a késésért, kicsit kétségbeejtett a HoldfényConos topic elhagyatottsága... viszont Tsubaki. Nos, én már a mangát olvasom és ott még nemmmmm tartok... viszont nem hiszem h egy konkrét alakja lenne. Inkább ha átalakul valamivé akkor abból a legjobb plusz még 2 lapát. Mondjuk ha kard, akkor kitesz egy háromnegyed Excaliburt. :)
Apropó kedvencek: sorrendben: Stein, Death the Kid és Black Star a második helyen egymás mellettXD
ÉS KISHIIIIIIIIIIIIIIN!!!XD
beküldve: 2009-11-08 20:26:15
(#52) Nem tom Kid nekem annyiraq nem jön be. Rajta inkább azért röhögök mert szánalmasXD
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
beküldve: 2009-11-08 18:41:26
(#51) Azaz kid!
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2009-11-08 18:30:52
(#50) sztem black star is jó azért sztem jó a haja
kid meg olyan hülye
*csak egy mocskos kis disznó vagyok*
de azért birom őt is
bár nekem mégiscsak Soul a kedvencem..őt bírom a legjobban
kid meg olyan hülye
*csak egy mocskos kis disznó vagyok*
de azért birom őt is
bár nekem mégiscsak Soul a kedvencem..őt bírom a legjobban
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2009-11-08 18:03:16
(#49) nekem blak star nemjön be a haja nagyon kaki nekem
nekem a szimetrika fan jön be azaz:kid:)
meg balir
meg balir
ádám:)
beküldve: 2009-11-08 18:03:15
(#48) nekem blak star nemjön be a haja nagyon kaki nekem
meg balir
meg balir
ádám:)
beküldve: 2009-11-08 18:00:52
(#47) De azért Stein Doktor is nagyon ott van:
-Ez a madár a kihalás szélén áll!
-Akkor gyorsan boncoljuk fel még mielőtt kihal.
-Ez a madár a kihalás szélén áll!
-Akkor gyorsan boncoljuk fel még mielőtt kihal.