Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
kb xD
üdvözöllek a fórumon
de azért faja h oszitársak vagyunk xDvan kivel beszélni az animékről
üdvözöllek a fórumon
de azért faja h oszitársak vagyunk xDvan kivel beszélni az animékről
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Black Star: Ez a köcsög veszélyes!!!
Stein prof.: Nem a köcsög a veszélyes hanem a víz.
Stein prof.: Nem a köcsög a veszélyes hanem a víz.
Ramen evő izomerő
nin mit xD
örülök h segíthettem
örülök h segíthettem
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2009-11-24 17:38:38
(#133) Köszi, már képben vagyokXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
ez a köcsögös az a rész vol amikor a Black Star meg a Tsubaki a szellemkardal voltak és ugye a Tsubaki legyőzte és megszerezte az alakját....Black Star meg megakarta mindenkinek mutatni és amikor szellemkardmódba ment át a Tsubaki akkor a B.S. összeesett azért kapta a Stein professzortól a köcsögöt mert az abban lévő víz elszívja a lélekhullámokat...ha azt kibirja akkor majd tudja használni Tsubakit szellemkardmódban
röviden úgy ennyi ^^
röviden úgy ennyi ^^
Szerk: Hisa-chan 2009-11-24 17:09:06
beküldve: 2009-11-24 12:57:50
(#131) Nekem most nincs itt fenn Pesten Animaxem, felhomályosítana valaki, hogy melyik rész volt ez? Ha jól emlékszem Soul és Black Star férfibarátságán már rég túl vagyunk, meg Excaliburon is. Mi tette be a Limit Breaket?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-11-24 09:12:53
(#130) A 12.rész megdöntötte az egy perc alatt kimondott "köcsög" szó világrekordját. Annál a résznél annyi kétértelmű mondat volt, hogy én azokon röhögtem szénné magam.
beküldve: 2009-11-23 21:39:36
(#129) hát igen
ez van ha valaki S.E. fan
ez van ha valaki S.E. fan
beküldve: 2009-11-23 21:29:06
(#128) ismerős helyzet
amióta S.E. van azóta a Hétfő az egyik kedvenc napom de én is alig bírom kivárni hogy Hétfő legyen
amióta S.E. van azóta a Hétfő az egyik kedvenc napom de én is alig bírom kivárni hogy Hétfő legyen
Szerk: Hisa-chan 2009-11-23 20:25:35
beküldve: 2009-11-23 20:04:43
(#126) Amióta van S.E. nem bírok nyugodtan ülni a seggemen hétfőig, pedig eddig gyűlöltem a hétfőt... Naná, hogy nézem, kihagyhatatlan
beküldve: 2009-11-23 18:00:50
(#125) jajj végre...ma megint Soul Eater az animaxon
úgy vártam már..
remélem mindenki nézi..aki Soul Eater fan
úgy vártam már..
remélem mindenki nézi..aki Soul Eater fan
DE kávét iszik X'D DE még kávét érted.... X"D.... És hogy néz már ki mint egy anime/manga süni (kb.)
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Bizony bizony, a Soul E egy fangörl/boy csapda anime. Nagyon sokan rákapnak, és rá is fognak mostanában én is bedőltem neki anno, első pillantásra és vagy 3X meg tudtam nézni egymás után az első 15 részt amikor hallgatni akartam valamit tanulás vagy rajzolás mellé.
hát igen
eltud ragadni magával
beküldve: 2009-11-18 23:02:16
(#122) Bizony bizony, a Soul E egy fangörl/boy csapda anime. Nagyon sokan rákapnak, és rá is fognak mostanában én is bedőltem neki anno, első pillantásra és vagy 3X meg tudtam nézni egymás után az első 15 részt amikor hallgatni akartam valamit tanulás vagy rajzolás mellé.