Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
beküldve: 2009-12-23 00:32:43
(#166) nem azt mondom h excalibur nem jó csak picit olyan fura
de attól még én is nagyon szeretem
mert tényleg mindig megtud nevettetni
de attól még én is nagyon szeretem
mert tényleg mindig megtud nevettetni
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Jah, szeressük Excaliburt! xD
Ha ezzel még többen is így lennének, Iwiw-en csináltam neki klubbot, már 10-en vagyunk xD
Szerk: pontosítanék, 11-en vagyunk, bővültünk amíg nem figyeltem
Ha ezzel még többen is így lennének, Iwiw-en csináltam neki klubbot, már 10-en vagyunk xD
Szerk: pontosítanék, 11-en vagyunk, bővültünk amíg nem figyeltem
Kockanyúl x3
Szerk: Yoi 2009-12-23 00:02:32
beküldve: 2009-12-22 23:24:11
(#164) Excalibur nem is idegesítő
Én bírom a szövegelését,igazán szórakoztató elfoglaltság fél órán keresztül röhögni rajta xD Szeretem
Én bírom a szövegelését,igazán szórakoztató elfoglaltság fél órán keresztül röhögni rajta xD Szeretem
beküldve: 2009-12-15 21:11:41
(#163) hát úgytűnik nemsokan vagyunk errefelé
kinek hogy tetszett a tegnapi Soul Eater??
nekem nagyon bejött...kivéve az első része mert az téll kicsit elütött a történettől és már megint az az idegesítő Excalibur volt benne
de a második része az nagyon jó volt..alig várom a kövit..
de sokára lesz Hétfőőőő
kinek hogy tetszett a tegnapi Soul Eater??
nekem nagyon bejött...kivéve az első része mert az téll kicsit elütött a történettől és már megint az az idegesítő Excalibur volt benne
de a második része az nagyon jó volt..alig várom a kövit..
de sokára lesz Hétfőőőő
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2009-12-13 14:08:56
(#161) Halihó! De rég voltam itt. Mizujság? Stein?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-12-06 13:47:00
(#160) beküldve: 2009-12-03 22:30:14
(#159) köszi Merchior megjött..
Tényleg filler volt?
Nem, amúgy épp az ímént lettem lecseszve, hogy nem az, elnézést. A sztori szempontjából mindenképpen, mivel semmi köze nincs a fő sztorilájnhoz, tulképp. Olyasmi, mint Excalibur, kell néha egy kis felüdülés a komoly részek mellé. Már amennyire komoly ez az anime."Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2009-12-03 21:34:26
(#157) Én most kezdtem el nézni, a 7. résznél tartok. Idáig pozitív. :) Igazán újat mondani nem tudok; tetszik az egyedi ábrázolás, a karaktereket (egyiket sem) tudom még igazán sehova sem rakni, gondolom mindenki majd a helyére zuttyan a történet folyamán. Ja, és a történettel sem vagyok tisztában, most még csak ilyen lötykölődős-bohóckodásnak rémlik az egész, de ez majdnem minden animével így van. Gondolom, ha meglesz az összes szereplő a sztoriban (habár hivatalosan a sztori már elkezdődött... miért nem vettem észre?!), akkor fog valójában beindulni. :)
"Sokan nem értékelik a humorom. Ha kevesebb lenne az önbizalmam azt gondolnám, hogy nem vagyok vicces."
beküldve: 2009-12-03 21:11:50
(#156) Huh...hát azt megköszönném Merchior
beküldve: 2009-12-03 20:30:31
(#154) Igen, tesztek írtak, de ezt amolyan Soul Eater stílusban, nem lehet nem röhögni rajta. És természetesen némi orrvérzés is jutott, hála a macskaboszinknak, és idiotizmusból is volt elég Halálkasza bácsi lévén
Tényleg filler volt? Ezt jó tudni
Amúgy Hisa, ha gondolod, tudok küldeni oldalt, ahol fent van, vagy fent lesz japánul és magyarul egyaránt
Szerk: Merchior 2009-12-03 20:32:02
Nincs sok értelme, mert a legutóbbi, a 14. csak filler epizód volt, tulképp nem volt sok köze a történethez. A jövőhetiek már annál érdekesebbek lesznek, lesz újra a tehetségtelen rózsaszín hajú jányka, meg Ragnarok. Aztán Stein prof. és Medusa is.
Amúgy meg tesztet írtak. És dióhéjban ennyi.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2009-12-03 18:43:27
(#152) jajj neeee
már megint kezd meghalni a topic
egyébként néztétek Hétfőn??
valaki segítsen már lécci..mert az első részt láttam de mivel beteg voltam a másodikat már elaludtam...el tudná mesélni valaki hogy mi volt benne???
Előre is köszike
már megint kezd meghalni a topic
egyébként néztétek Hétfőn??
valaki segítsen már lécci..mert az első részt láttam de mivel beteg voltam a másodikat már elaludtam...el tudná mesélni valaki hogy mi volt benne???
Előre is köszike