Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
beküldve: 2010-02-08 18:52:10
(#452) rajzolj... hmmm Black * Start *o* D vagy Blairt *-* az a csaj olyan szép DD
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Na sokadik próba: Halálisten mester by Kid
xd nekem még mindig nem jön be !!nem tudnád valahogyés plh mit rajzoljak mert most az új kid-et is befejztem(a szeme kicsit rossz lettXD)Az élet nincs átkötve masnival, de ettől még ajándék!!!
beküldve: 2010-02-08 15:38:40
(#450) nah ezek szerint mégis jó D
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Szerk: yui-nyan :3 2010-02-08 15:39:27
beküldve: 2010-02-08 15:38:24
(#449) Na végre... köszi a segítséget most már tudom hogy megy ez Ma Soul Eater nézzétek!!!
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-02-08 15:35:26
(#448) Na sokadik próba: Halálisten mester by Kid
Szerk: Kid 2010-02-08 15:36:01
Ha az e-mail-emen van az jó?
beküldve: 2010-02-08 15:29:52
(#446) hát elösször is fel kell töltened vhova pl: tárhelyre, myvip tökmind1... csak vh szervárd fel a netre amm nincs mit és no para én is át estem már ezen DD
beküldve: 2010-02-08 15:16:14
(#445) Ja még egy idióta kérdés: a képnek a saját gépemen(merevlemezen) kell lennie vagy hol?? és onnan másolni
Bocsi, de most rakok fel először képet és bénázok
Bocsi, de most rakok fel először képet és bénázok
beküldve: 2010-02-08 15:15:29
(#444) nincs mit most b@@sztam el a rajzom X'D
nem a te hibád volt XD én voltam béne DD
nem a te hibád volt XD én voltam béne DD
Szerk: yui-nyan :3 2010-02-08 15:15:59
Hajaj úgy látom nem működik Valaki tud nekem segíteni hogy rakok be képet?? Kösz!
hát van egy gomb h kép és akkor azt megnyomod, de elötte a képre jobb egérgombbal kattintasz, aztán ott h tulajdonságok, és ott utána a Hely: nál kimásolod azt a linket amit ott találsz. és azt bemásolod a kis ablakocskába, amit úgy kapsz h megnyomod a kép gombot itt a szövegdoboz alatt...remélem érted...
Szerk: yui-nyan :3 2010-02-08 15:10:08
beküldve: 2010-02-08 15:05:36
(#441) Hajaj úgy látom nem működik Valaki tud nekem segíteni hogy rakok be képet?? Kösz!
beküldve: 2010-02-08 15:01:54
(#440) Tessék sakura az ominózus Halálisten mester képem, amit emlékezetből rajzoltam. (meg is látszik szegénykén )
Szerk: Kid 2010-02-08 15:03:57
beküldve: 2010-02-08 14:08:49
(#439) de h vagy hülye ember DD am ha érdekel vkit akkor én is felrakom az enyémeimet, de csak ha érdekel és ma végre SE!!! B*Ssel (L)
xD nekem egy félkész kidem van + 2 artbookos képem XD amit még enm fejztem be XD
rakd fel a wes soulos rajzot!!!!
Hát még nincs is kész,de ha befejezem fellinkelem(a képberakáshoz túl hülye vagyok DX)