Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
beküldve: 2010-02-10 18:57:09
(#497) ez megvaok xokva vele ..
angol intenziv xakon voltam..erdekes h utanna orvosira mentem :P
na mindegy..csak ugy megvaok xokva mar h olvassam angolul h nem is keresem magyarul..
meg az elfen liedet s angolul vagtam at..
angol intenziv xakon voltam..erdekes h utanna orvosira mentem :P
na mindegy..csak ugy megvaok xokva mar h olvassam angolul h nem is keresem magyarul..
meg az elfen liedet s angolul vagtam at..
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
az angol tudásom az nem a legjobb..de azért mindenesetre megnézem nagyon köszi
nekem se olyan szar vagyok belőle....
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-10 18:53:25
(#495) én mangafoxot szoktam használni [Link] de a onemanga is nagyon jó
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
az angol tudásom az nem a legjobb..de azért mindenesetre megnézem nagyon köszi
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Szerk: Hisa-chan 2010-02-10 18:52:58
beküldve: 2010-02-10 18:50:46
(#493) itt megtalalx akarmit..habar angolul..
http://www.onemanga.com/
http://www.onemanga.com/
én is hallottam már a mangáról de eddig még nem találtam meg sehol pedig nagyon szívesen elolvasnám! Ha az anime ilyen jó akkor a manga se lehet rossz
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Még nem,de tervezem(távoli jövő )... Háháá,talán nem is olyan távoli.Most találtam egy oldalt ahol rajta van(magyarul*.*)
hol találtad meg magyarul?? volt pár rész a mangában amit nem értettem... de a képek magukért beszéltek X'D *o* és télleg jobba manga mint az anime D
Még nem,de tervezem(távoli jövő )... Háháá,talán nem is olyan távoli.Most találtam egy oldalt ahol rajta van(magyarul*.*)
allj neki nyugodtan!!..
eleinte naon hasonlit..de nem fogx csalodni ..kesobb valtozik ..de naon xuper :P
en mar mint lessem mint az uj fejezeteket mikor adjak le..csak sajnos honaponta csak egyet adnak le..perxe en angolul olvasom de attol magyarul is jou biztos..
akkor az valami nagyon szép állat lehet
majd egyszer muti meg..látni akarom!!!!!
nekem anya egyszer nézett bele a Soul Eaterbe de azt mondta h neki elég volt annyi is Ha sikerül akk holnap oszitársammal kémián Black Start meg Excaliburt fogunk játszani rajzon meg bedobom a Kid féle oda a szimmetriát De ha holnap nem sikerül akkor bepótoljuk!
majd egyszer muti meg..látni akarom!!!!!
nekem anya egyszer nézett bele a Soul Eaterbe de azt mondta h neki elég volt annyi is Ha sikerül akk holnap oszitársammal kémián Black Start meg Excaliburt fogunk játszani rajzon meg bedobom a Kid féle oda a szimmetriát De ha holnap nem sikerül akkor bepótoljuk!
beküldve: 2010-02-10 06:41:33
(#488) Ha!! nem megy (sejtettem ) Akkor B-terv...
Velem meg olyan történt suliban rajz órán, hogy egy olyan állatot kellett rajzolni ami nem létezik a valóságban. Erre én ezt készítettem: a teste olyan mint Halálisten mesteré, a feje mint Sidé, a szemüvege pedig Steiné képzeljétek hogy néz ki
Még1szer mindenkitől bocs a rossz képfeltöltésekért most már oda rakom ahova mondtátok eskü-eskü
Velem meg olyan történt suliban rajz órán, hogy egy olyan állatot kellett rajzolni ami nem létezik a valóságban. Erre én ezt készítettem: a teste olyan mint Halálisten mesteré, a feje mint Sidé, a szemüvege pedig Steiné képzeljétek hogy néz ki
Még1szer mindenkitől bocs a rossz képfeltöltésekért most már oda rakom ahova mondtátok eskü-eskü
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-02-10 06:27:22
(#487) Na amíg megoldódnak a képfeltöltési gondjaim /kösz a tippeket akkor majd úgy rakom/ addig is itt az eddigi legszebb képem ezúttal spoiler nélkül
remélem ez nem tűnik el
remélem ez nem tűnik el
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
meh....
Szerk: Maryke 2010-02-09 22:31:54
beküldve: 2010-02-09 22:27:24
(#485) olvastatok a mangat?
xerintem sokkal jobb s idolgozotabb ..
s most is adjak..
:P
xerintem sokkal jobb s idolgozotabb ..
s most is adjak..
:P
Leheletnyi szünet, hangsúlyváltás: A legendám a 16 században kezdődött!! Kíváncsi vagy a legendámra? Szóval egy kellemes őszi reggel... vagy tavasszal? Szóval egy nyári délután, ami péntek volt... Nem is, szombat volt.....
Nem is,mert a 12.-ben... és tegyük hozzá, hogy: BOLOND(OK)!Válaszatok kedvenc számot 1-től 12-ig...><
Nekem a tanárok kiakadnának az osztályom hülyének nézne és kihívnák az elmegyógyászatot...
Sasakiii:Te csak beírást kapnál?Szerintem engem az igazgatóhoz kísérnének.Ja szimetrikusan 3 vízszintes melírcsikkal a fejed egyik oldalán...
meh....
Szerk: Maryke 2010-02-09 22:25:16
beküldve: 2010-02-09 21:53:33
(#483) hát sztem az osztály enyhe röhögő görcsöt kapna.... de a tanár meg beírást adna X'D de akkor mond meg neki, hogy csak szimetrikusan írhat bele X'D mert különben mentőt kell hívni... persze az nap szimetrikusan kell kinézned
Szerk: yui-nyan :3 2010-02-09 21:57:43