Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
beküldve: 2010-02-09 21:50:38
(#482) Azt tervezgetem, hogy egyik órán csak úgy spontán felpattanok a pad tetejére, és elkezdek ordibálni: ÉS itt van Merchior, aki túlszárnyalja az Isteneket!!!!! Igen, végre én vagyok a színpadon!!
Leheletnyi szünet, hangsúlyváltás: A legendám a 16 században kezdődött!! Kíváncsi vagy a legendámra? Szóval egy kellemes őszi reggel... vagy tavasszal? Szóval egy nyári délután, ami péntek volt... Nem is, szombat volt.....
Most pedig a törpeisten lelépést, zuhanyzást, és alvást támaszt természetfeletti erejével! Figyeljétek alattvalóim!
Leheletnyi szünet, hangsúlyváltás: A legendám a 16 században kezdődött!! Kíváncsi vagy a legendámra? Szóval egy kellemes őszi reggel... vagy tavasszal? Szóval egy nyári délután, ami péntek volt... Nem is, szombat volt.....
Most pedig a törpeisten lelépést, zuhanyzást, és alvást támaszt természetfeletti erejével! Figyeljétek alattvalóim!
Szerk: Merchior 2010-02-09 21:52:42
beküldve: 2010-02-09 21:43:00
(#481) X'D oda a szimetria jeszusom mit indítottam el ezzel, apropó... ha már mindenhez animét fűzöl... most figy nekünk benyögnek egy országot máris hetália X'D
és a legjobb történelemből most tartunk rómánál azaz itália X'D most képzelheted, hogy anyszor kezdtünk elordítozni h PASTAAA X'D
vissza a SEre és a szimetriára... megyünk haza és biosz tzre tanulgattunk... erre egyik bnőm elkezdi h a halak csoportosítása könnyű a porcos halak szimetrikusak olyat veszek majd Kidnek X'D , hát majd nem el csúsztam a jégen X'D a röhögéstől X'DEgy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-09 21:31:22
(#480) Lenyelni a kefét, vazzeg
Nálam ez ügyeletes idióta olyan, hogy általában bármit hozzá tudok kapcsolni valami animéhez, és ilyenkor elkezdek hangosan gondolkodni, és csak néznek rám nagy szemekkel. Én az a fajta hülye vagyok, aki mindenki szerint stréber. Mert ugyebár ott van az a fajta hülye, aki rossz tanuló, de az értelmi szintje a 3 évesével se vetekszik.
Jujj!! Pénteken akkora hisztit fogok csapni társastáncórán, hogy oda a szimetria.... Jól kifogok cseszni kacsatanárbácsival!!! Már most látom magam előtt, ahogy seggemet az égnek emelve fetrengek a földön, amit közben ökölbe szorított kézzel verek, és ordítom: Hogy oda a szimetria!!!!
Na de komolyra fordítva a szót: ................................ ....................... Ebben a topikban olyat nem lehet
beküldve: 2010-02-09 21:28:01
(#479) húú hát az én osztályomban többnyire azt se tudják hogy mi az az anime. DX de a suli még nincs elveszve mer pl a kémia termben már teleleveleztem a padot Soul Eateres agyatlanságokkal.
beküldve: 2010-02-09 21:23:37
(#478) X'D ez is jó story én csak meséltem anyémnak Kidről... e éppen evett... és ahogy mesélek hirtelen elkezd fuldokolni a mert félre nyelt a nevetéstől... X'D hát igen....
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-09 21:21:58
(#477) Merchior: kössz a tippet, ez még eszembe se jutott X'D.
Nálunk igazából, vannak a Japánosok és az oroszosok nyelvek szerint vagyunk 1 osztba, Na és a Japcsik fele anyimés ( keményen 6-7 ember...) és az osztály többi rész hülyének néz minket mikor elkezdünk otakuskodni vmin meg kyaazni h ez milyen cuki meg ilyenek...
Nálunk igazából, vannak a Japánosok és az oroszosok nyelvek szerint vagyunk 1 osztba, Na és a Japcsik fele anyimés ( keményen 6-7 ember...) és az osztály többi rész hülyének néz minket mikor elkezdünk otakuskodni vmin meg kyaazni h ez milyen cuki meg ilyenek...
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-09 21:21:13
(#476) velem a következő hülyeség fordult elő: Anyám épp afogat mosott,én meg zuhanyozatm a függöny mögött. Egyszercsak meglátok egy kis pókot a kád szélén. Erre telitorokból azt üvöltöttem: ,,HALÁL RÁD ARACHNE!!!" és megízlelé zuhanyrózsám erejét a szerencsétlen állat. >3 A poén az volt hogy anyám majdnem lenyelte a fogkefét ijedtében. XD volt mit magyarázkodnom neki. XD
ezzel holnap matekon én is bepróbálkozok
kíváncsi vagyok ki mit szól majd hozzá!
Merchior: akkor neked jó..nálunk az osztályba kemény 1 ember tudja rajtam kívül h mi az a Soul Eater..de nyugi az osztály ügyeletes idiótája címet én is viselem
általába mindenki arra vár h mit alakítok!
kíváncsi vagyok ki mit szól majd hozzá!
Merchior: akkor neked jó..nálunk az osztályba kemény 1 ember tudja rajtam kívül h mi az a Soul Eater..de nyugi az osztály ügyeletes idiótája címet én is viselem
általába mindenki arra vár h mit alakítok!
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Sasaki:Ezt nekem kell kipróbálni! Majd TZ közben, miután eltelt tíz perc: A francba, nem tudom szimetrikusan leírni a nevem!!!!
Hisa: Volt aki értette, miről hablatyolok, a többiek meg valszeg teljesen hülyének néztek, ahogy szoktak. Tudniillik, én vagyok az osztály ügyeletes unalmas idiótája, aki sok érthetetlen baromságot hord össze....
Hisa: Volt aki értette, miről hablatyolok, a többiek meg valszeg teljesen hülyének néztek, ahogy szoktak. Tudniillik, én vagyok az osztály ügyeletes unalmas idiótája, aki sok érthetetlen baromságot hord össze....
Szerk: Merchior 2010-02-09 21:12:26
hát igen..az biztos hogy nem vagyunk normálisak!!
De mire menne a világ hülyék nélkül??
És persze mire menne az animax,és mi lenne a sok animével ha mi nem lennénk? Teljesen kétségbeesett lenne mindenki!!
Egyébként igazad van a megértéssel kapcsolatban..tesóm is okosnak mondja magát és halvány lila gőze nincs róla hogy miért nézem én mindig a Soul Eater és a lényegét se érti!!
Sajnálom azokat akiket ezzel a szöveggel untattál
Vajon hogy bírták ki?
Sasakiii: a reklámos pedig egyszerűen nagyszerű!
zseni vagy
De mire menne a világ hülyék nélkül??
És persze mire menne az animax,és mi lenne a sok animével ha mi nem lennénk? Teljesen kétségbeesett lenne mindenki!!
Egyébként igazad van a megértéssel kapcsolatban..tesóm is okosnak mondja magát és halvány lila gőze nincs róla hogy miért nézem én mindig a Soul Eater és a lényegét se érti!!
Sajnálom azokat akiket ezzel a szöveggel untattál
Vajon hogy bírták ki?
Sasakiii: a reklámos pedig egyszerűen nagyszerű!
zseni vagy
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Szerk: Hisa-chan 2010-02-09 21:10:37
beküldve: 2010-02-09 21:08:27
(#472) ez jó ezt én is kipróbálom majd mondjuk én a szimetria mániát szoktam használni meg az istenes monológot X'D az ok is ütnek, de rendesen... kedvencem matek óra, geometria tanár nő megszólal h vegyünk fel egy szimtrikus 3 szöget X'D hát bnőmmel majd kidöltünk a padból X'D erre X'D nem tudtam megrajzolni szimetrikusan és elkezdtem ordítani, hogy ááá oda a szimetria X'D hát sejthetet, mi volt az osztály reakciója
Azt hiszem, hogy hozzám hasonlóan ti sem vagytok teljesen normálisak! De hogy lehet ilyet feltételezni, hát persze hogy nem! Az okos ember meg sem érteni a Soul Eater történetét, ez hülyéknek van kitalálva!
Most erről eszembe jutott, hogy az egyik szünetben mindenkiből bolondot csináltam. Amint megszólalt valaki: BOLOND! A LEGENDÁM A 16 SZÁZADBAN KEZDŐDÖTT! KÍVÁNCSI VAGY A LEGENDÁMRA? BOLOND! Szóval egy öszi délután.. nem is nyári, vagy talán tavaszi? Nem, tényleg őszi, vagy téli.....
Most erről eszembe jutott, hogy az egyik szünetben mindenkiből bolondot csináltam. Amint megszólalt valaki: BOLOND! A LEGENDÁM A 16 SZÁZADBAN KEZDŐDÖTT! KÍVÁNCSI VAGY A LEGENDÁMRA? BOLOND! Szóval egy öszi délután.. nem is nyári, vagy talán tavaszi? Nem, tényleg őszi, vagy téli.....
beküldve: 2010-02-09 20:58:53
(#470) ez még reklámba is jó... megvenni a mondot: 790 Ft kifizetni az internetet : 3000ft megnézni egy soul eater részt: felbecsülhetetlen! ;)
helyes helyes..
én is így gondoltam
de ide lehetne még egy:
a Soul Eater az maga a mindenség? IGEEEEEN
én is így gondoltam
de ide lehetne még egy:
a Soul Eater az maga a mindenség? IGEEEEEN
beküldve: 2010-02-09 20:50:40
(#468) Hát, hát.... Vicces? Igen. Akciódús? Igen! Érdekes? Igen!!!
Most ahogy gondolkodom, ezt mind ki lehet fejezni két szóval is: SOUL EATER? IGEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!
Most ahogy gondolkodom, ezt mind ki lehet fejezni két szóval is: SOUL EATER? IGEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!