• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Soul Eater
Oldalak: ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... <<>>
beküldve: 2010-02-09 21:50:38
(#482)
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]
Azt tervezgetem, hogy egyik órán csak úgy spontán felpattanok a pad tetejére, és elkezdek ordibálni: ÉS itt van Merchior, aki túlszárnyalja az Isteneket!!!!! Igen, végre én vagyok a színpadon!!
Leheletnyi szünet, hangsúlyváltás: A legendám a 16 században kezdődött!! Kíváncsi vagy a legendámra? Szóval egy kellemes őszi reggel... vagy tavasszal? Szóval egy nyári délután, ami péntek volt... Nem is, szombat volt.....
Most pedig a törpeisten lelépést, zuhanyzást, és alvást támaszt természetfeletti erejével! Figyeljétek alattvalóim!

új | válasz erre | moderátor
Szerk: Merchior 2010-02-09 21:52:42
beküldve: 2010-02-09 21:43:00
(#481)
yui-nyan :3
[ Addiktgyanús ]
X'D oda a szimetria jeszusom mit indítottam el ezzel, apropó... ha már mindenhez animét fűzöl... most figy nekünk benyögnek egy országot máris hetália X'D

és a legjobb történelemből most tartunk rómánál azaz itália X'D most képzelheted, hogy anyszor kezdtünk elordítozni h PASTAAA X'D

vissza a SEre és a szimetriára... megyünk haza és biosz tzre tanulgattunk... erre egyik bnőm elkezdi h a halak csoportosítása könnyű a porcos halak szimetrikusak olyat veszek majd Kidnek X'D , hát majd nem el csúsztam a jégen X'D a röhögéstől X'D

Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-09 21:31:22
(#480)
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]

Lenyelni a kefét, vazzeg
Nálam ez ügyeletes idióta olyan, hogy általában bármit hozzá tudok kapcsolni valami animéhez, és ilyenkor elkezdek hangosan gondolkodni, és csak néznek rám nagy szemekkel. Én az a fajta hülye vagyok, aki mindenki szerint stréber. Mert ugyebár ott van az a fajta hülye, aki rossz tanuló, de az értelmi szintje a 3 évesével se vetekszik.

Jujj!! Pénteken akkora hisztit fogok csapni társastáncórán, hogy oda a szimetria.... Jól kifogok cseszni kacsatanárbácsival!!! Már most látom magam előtt, ahogy seggemet az égnek emelve fetrengek a földön, amit közben ökölbe szorított kézzel verek, és ordítom: Hogy oda a szimetria!!!!
Na de komolyra fordítva a szót: ................................ ....................... Ebben a topikban olyat nem lehet

beküldve: 2010-02-09 21:28:01
(#479)
Diamond
Diamond
[ Gyalog ]
húú hát az én osztályomban többnyire azt se tudják hogy mi az az anime. DX de a suli még nincs elveszve mer pl a kémia termben már teleleveleztem a padot Soul Eateres agyatlanságokkal.

beküldve: 2010-02-09 21:23:37
(#478)
[ Addiktgyanús ]
X'D ez is jó story én csak meséltem anyémnak Kidről... e éppen evett... és ahogy mesélek hirtelen elkezd fuldokolni a mert félre nyelt a nevetéstől... X'D hát igen....

Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-09 21:21:58
(#477)
[ Addiktgyanús ]
Merchior: kössz a tippet, ez még eszembe se jutott X'D.
Nálunk igazából, vannak a Japánosok és az oroszosok nyelvek szerint vagyunk 1 osztba, Na és a Japcsik fele anyimés ( keményen 6-7 ember...) és az osztály többi rész hülyének néz minket mikor elkezdünk otakuskodni vmin meg kyaazni h ez milyen cuki meg ilyenek...

beküldve: 2010-02-09 21:21:13
(#476)
Diamond
Diamond
[ Gyalog ]
velem a következő hülyeség fordult elő: Anyám épp afogat mosott,én meg zuhanyozatm a függöny mögött. Egyszercsak meglátok egy kis pókot a kád szélén. Erre telitorokból azt üvöltöttem: ,,HALÁL RÁD ARACHNE!!!" és megízlelé zuhanyrózsám erejét a szerencsétlen állat. >3 A poén az volt hogy anyám majdnem lenyelte a fogkefét ijedtében. XD volt mit magyarázkodnom neki. XD

beküldve: 2010-02-09 21:16:29
(#475) Válasz Merchior (#474) üzenetére
Hisa-chan
Hisa-chan
[ Addiktgyanús ]
ezzel holnap matekon én is bepróbálkozok
kíváncsi vagyok ki mit szól majd hozzá!
Merchior: akkor neked jó..nálunk az osztályba kemény 1 ember tudja rajtam kívül h mi az a Soul Eater..de nyugi az osztály ügyeletes idiótája címet én is viselem
általába mindenki arra vár h mit alakítok!

"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2010-02-09 21:10:24
(#474) Válasz yui-nyan :3 (#472) üzenetére
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]
Sasaki:Ezt nekem kell kipróbálni! Majd TZ közben, miután eltelt tíz perc: A francba, nem tudom szimetrikusan leírni a nevem!!!!
Hisa: Volt aki értette, miről hablatyolok, a többiek meg valszeg teljesen hülyének néztek, ahogy szoktak. Tudniillik, én vagyok az osztály ügyeletes unalmas idiótája, aki sok érthetetlen baromságot hord össze....

Szerk: Merchior 2010-02-09 21:12:26
beküldve: 2010-02-09 21:10:00
(#473) Válasz Merchior (#471) üzenetére
Hisa-chan
Hisa-chan
[ Addiktgyanús ]
hát igen..az biztos hogy nem vagyunk normálisak!!
De mire menne a világ hülyék nélkül??
És persze mire menne az animax,és mi lenne a sok animével ha mi nem lennénk? Teljesen kétségbeesett lenne mindenki!!
Egyébként igazad van a megértéssel kapcsolatban..tesóm is okosnak mondja magát és halvány lila gőze nincs róla hogy miért nézem én mindig a Soul Eater és a lényegét se érti!!
Sajnálom azokat akiket ezzel a szöveggel untattál
Vajon hogy bírták ki?
Sasakiii: a reklámos pedig egyszerűen nagyszerű!
zseni vagy

"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Szerk: Hisa-chan 2010-02-09 21:10:37
beküldve: 2010-02-09 21:08:27
(#472)
[ Addiktgyanús ]
ez jó ezt én is kipróbálom majd mondjuk én a szimetria mániát szoktam használni meg az istenes monológot X'D az ok is ütnek, de rendesen... kedvencem matek óra, geometria tanár nő megszólal h vegyünk fel egy szimtrikus 3 szöget X'D hát bnőmmel majd kidöltünk a padból X'D erre X'D nem tudtam megrajzolni szimetrikusan és elkezdtem ordítani, hogy ááá oda a szimetria X'D hát sejthetet, mi volt az osztály reakciója

beküldve: 2010-02-09 21:03:44
(#471) Válasz yui-nyan :3 (#470) üzenetére
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]
Azt hiszem, hogy hozzám hasonlóan ti sem vagytok teljesen normálisak! De hogy lehet ilyet feltételezni, hát persze hogy nem! Az okos ember meg sem érteni a Soul Eater történetét, ez hülyéknek van kitalálva!
Most erről eszembe jutott, hogy az egyik szünetben mindenkiből bolondot csináltam. Amint megszólalt valaki: BOLOND! A LEGENDÁM A 16 SZÁZADBAN KEZDŐDÖTT! KÍVÁNCSI VAGY A LEGENDÁMRA? BOLOND! Szóval egy öszi délután.. nem is nyári, vagy talán tavaszi? Nem, tényleg őszi, vagy téli.....

beküldve: 2010-02-09 20:58:53
(#470)
[ Addiktgyanús ]
ez még reklámba is jó... megvenni a mondot: 790 Ft kifizetni az internetet : 3000ft megnézni egy soul eater részt: felbecsülhetetlen! ;)

beküldve: 2010-02-09 20:54:38
(#469) Válasz Merchior (#468) üzenetére
Hisa-chan
Hisa-chan
[ Addiktgyanús ]
helyes helyes..
én is így gondoltam
de ide lehetne még egy:
a Soul Eater az maga a mindenség? IGEEEEEN

beküldve: 2010-02-09 20:50:40
(#468)
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]
Hát, hát.... Vicces? Igen. Akciódús? Igen! Érdekes? Igen!!!
Most ahogy gondolkodom, ezt mind ki lehet fejezni két szóval is: SOUL EATER? IGEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!

Oldalak: ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... <<>>