Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
beküldve: 2010-02-12 17:43:39
(#512) Tényleg, micsoda véletlen nem? Hiába kicsi a világ
De az én aláírásomban van idézőjel!!!
De az én aláírásomban van idézőjel!!!
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-02-12 17:37:42
(#510) XD nekem is ez az aláírásom!XD bocs nem másoltalak,ez tök véletlen volt..
Más aláírás nem jutott az eszembe...
De legalább ideillő
De legalább ideillő
Rendi, felrakom majd a közeljövőben a többivel együtt
beküldve: 2010-02-11 19:55:12
(#507) nah gyerekek... ma megőrítettem osztársnőimet X'D
az egyik hozzám vágta a tolltartóját h hagyjam máá abba aszimetriá és az istenesdit és a bolondozást gecci vicces volt
az egyik hozzám vágta a tolltartóját h hagyjam máá abba aszimetriá és az istenesdit és a bolondozást gecci vicces volt
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-11 12:33:45
(#506) Az egézséges lélek az egézséges elmében és az egézséges testben lakozik.
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
Még nem,de tervezem(távoli jövő )... Háháá,talán nem is olyan távoli.Most találtam egy oldalt ahol rajta van(magyarul*.*)
hol találtad meg magyarul?? volt pár rész a mangában amit nem értettem... de a képek magukért beszéltek X'D *o* és télleg jobba manga mint az anime D
[Link]
Itt van magyarul, amit eddig lefordítottak belőle!
Szerk: knzsu8 2010-02-11 10:56:41
ez egész jó módszer..majd kipróbálom,hátha sikerül
én megyek aludni..joccakát,sziasztok
én megyek aludni..joccakát,sziasztok
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2010-02-10 21:23:37
(#503) Diamond: nemtudom mások mennyire értenek velem, egyet de én úgy tanultam meg angolul /idén megyek felsőfokúra/ ogy sose szótáraztam ha mangát olvasta. Ha nemtudsz egy szót, köveztesd kia szövegkörnyezetből, vagy ugord át. Egy idő után ezzel a módszerrel bővülni fog a logikád, ráaádsul nem akadzs emg ha egy vizsgán vagy bárhol tökismeretlen szóba ütközöl és kezdesz el pánikolni.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-02-10 21:21:03
(#502) diamond: ügye milyen über jó vége volt az utolsó fejezetnek X'D de ne aggódj, asszem 14.én vagy 12.én jön ki az új fejezt és az mindjárt itt van
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-10 20:59:43
(#501) Húú a manga nagyon jó! én most vettem meg az első kötetet,de neten már elolvastam mind a 69 fejezetet,amit eddig lehetett XD én elég régóta tanulok angolul,a szókincsem is elég jó,de a Soul Eaterhez mindig egy csomót kell szótároznom :/
gyakorlat teszi a mestert sokat kell gyakorolni aztán menni fog én is azt csinálom mostanság ilyenkor meg jól jön ha Soul Eatert kell olvasni
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Szerk: Hisa-chan 2010-02-10 20:26:42
igaziból én nem vagyok szar belőle.. 4es 5ös mikor hogy..meg a nyelvérzékem is jó..csak van amikor nincs kedvem tanulni!
én is az vagyok... csak én gecci kevés szót tudok... és ahogy elkezdenék vmit olvasni rögtön az első szó után elmegy a kedvem mert h ... ááá
igaziból én nem vagyok szar belőle.. 4es 5ös mikor hogy..meg a nyelvérzékem is jó..csak van amikor nincs kedvem tanulni!