Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
beküldve: 2009-05-11 16:02:14
(#1143) XD XD XD XD XD XD XD
Nos, ez is egy nézőpont...
Nos, ez is egy nézőpont...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-11 14:36:20
(#1141) Arra. XD Olcsónak olcsó volt, de annyira azért nem, hogy jó hely legyen
És a félreértések elkerülése végett: nem a nemzeti rock miatt nem tartom jó helynek...
Szerk: alister 2009-05-11 12:33:12
akkor alapvetően egy kocsma lenne az úti cél?
azt a környéket nem ismerem annyira, de utána lehet nézni
Alapvetően én nem ragaszkodom a kocsmához, de érthető okokból most valamilyen zárt és/vagy kellően antinaturális teret preferálnék. A környéken tudok egy kocsmát, de oda inkább ne menjünk... XDazt a környéket nem ismerem annyira, de utána lehet nézni
itt írtam róla némileg bővebben...
beküldve: 2009-05-11 12:16:25
(#1137) akkor alapvetően egy kocsma lenne az úti cél?
-
Szervusztok, kiskalózok!
Természetesen legyen, márha a nap folyamán nem idegeljük ki egymást. xD
A helyet rábíznám az okos pöstiekre, vagy azokra, akik jártasabbak nálam a nagy falu világában.
Gondolom a tánczi-tánczizáson egy kicsit ott akar lenni a nagyérdemű. Mikor a többség jól ráun/kifullad, akkor szektába verődünk és bősz Ia! Ia! -zás közepette megyünk az áldozati placcra.
Én mennék.
Mivel gondolom mindenki azt fogja mondani, hogy neki aztán tökmindegy, ezért; olyasmi helyet kellene kispécizni, ahová mind szépen beférünk, tartanak alkoholos bambit, odafelé vagy a közelében van étkezde, mert a magamfajta haspókoknak az is kell. üres bucival inni sem lehet. (;
Így már van némi támpont?
Természetesen legyen, márha a nap folyamán nem idegeljük ki egymást. xD
A helyet rábíznám az okos pöstiekre, vagy azokra, akik jártasabbak nálam a nagy falu világában.
Gondolom a tánczi-tánczizáson egy kicsit ott akar lenni a nagyérdemű. Mikor a többség jól ráun/kifullad, akkor szektába verődünk és bősz Ia! Ia! -zás közepette megyünk az áldozati placcra.
Én mennék.
Mivel gondolom mindenki azt fogja mondani, hogy neki aztán tökmindegy, ezért; olyasmi helyet kellene kispécizni, ahová mind szépen beférünk, tartanak alkoholos bambit, odafelé vagy a közelében van étkezde, mert a magamfajta haspókoknak az is kell. üres bucival inni sem lehet. (;
Így már van némi támpont?
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-05-11 12:07:31
mi legyen a szombati conos afterparty-val?
nekem pizsilövésvan este 8kor szóval hanyagolom
akarom mondani, alap, legyen, azjóaz. nekem igazából mind1, h mi, hol
-
Más: mi legyen a szombati conos afterparty-val?
Nulla pesti ismerettel én bátran állítom: Én megyek, ha lesz!
Visszatértem! Végre!
beküldve: 2009-05-11 11:57:29
(#1133) Azzi: Iktatva. De az a biztos, ha pénteken is szólsz
Legyen? Ne legyen? Hol legyen? Mikor és hogy jutunk el oda? Ki jönne? Kábé ezen a vonalon várom a konstruktivitást.
Fórum, msn vagy mobil. E-mailt nem biztos, hogy nézek.
Legyen? Ne legyen? Hol legyen? Mikor és hogy jutunk el oda? Ki jönne? Kábé ezen a vonalon várom a konstruktivitást.
Szerk: alister 2009-05-11 11:59:22
beküldve: 2009-05-11 11:03:30
(#1132) Már csak pár nap ^^
Usagi-chan és Alister, csak kértétek, hogy szóljak a szatyrok ügyében valamikor.
Most szóltam, de igény szerint még con előtti este is fogok, akkor úgyis biztos fent leszek fórumon
És mégegyszer nagyon köszi!
Usagi-chan és Alister, csak kértétek, hogy szóljak a szatyrok ügyében valamikor.
Most szóltam, de igény szerint még con előtti este is fogok, akkor úgyis biztos fent leszek fórumon
És mégegyszer nagyon köszi!
no pussy, just the dicks
szal majd én leszek az aki death note füzettel császkál!
Biztos lesz több olyan is-.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-05-10 20:04:59
(#1130) ez a topik nem erre való... asszem van külön ismerkedős topik, de ha nem, akkor Dumizzunk.... vagy msn...
Az pedig nem baj, ha nem gondolod át, de még akkor is ott a Szerkeszt gomb..
Az pedig nem baj, ha nem gondolod át, de még akkor is ott a Szerkeszt gomb..
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!