Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Köszi! Most megnyugodtam, hogy nem fognak kihajítani, ha próbálkozok.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
abból lehet gond, ha van a táskám mélyén egy szelet csoki, meg egy kis üveg ásványvíz?
Eddigi tapasztalataim szerint nem "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-09 19:48:20
beküldve: 2009-05-09 19:36:38
(#1096) Nekem egy olyan kérdésem volna, hogy mennyire veszik komolyan a "PeCsába ételt, italt bevinni tilos" szabályt? Nem egy rekesz sörrel szeretnék besétálni, de abból lehet gond, ha van a táskám mélyén egy szelet csoki, meg egy kis üveg ásványvíz?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-05-09 19:36:51
beküldve: 2009-05-09 19:15:44
(#1095) Lenne egy fontos kérdésem.Ha még nincs jegyem a conra és én szombat reggel akarom megvenni akkor mennyi idő alatt jutok be???
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Megveszem majd az AS 4-et Hellsing 4-et és Kenshin 6-ot. Már nagyon várom, bár nem biztos, hogy megyek a conra, de akkor ott lesz a Webbolt.
Bizony. Csak a Kensinekre, Nanákra és Hellsingekre vigyázzanak a lincselők, különben velük is "bajt töszök".
Azokra tényleg vigyázzanak, főleg a Kensinekre, mert a Kensin fanok katanával állnak bosszút.
beküldve: 2009-05-08 13:48:26
(#1092) Sztem ez még csak amolyan "úgy hallottuk ezeket akarják kihozni a conra" lista. AS4-et pl. még mindig nem jegyzik az előkészületben lévő kötetek között Deltáék.
Hja. Ezért írtam, hogy elvileg. A csehszlovák gyerek meg már december óta csúszik, ha most se jelenik meg félő, hogy fennáll a lincselés veszélye.
Bizony. Csak a Kensinekre, Nanákra és Hellsingekre vigyázzanak a lincselők, különben velük is "bajt töszök". Már látom is a hírekben: Megvadult fiatalok egy csoportja randalírozott a Petőfi Csarnokban, a rombolásnak az egyik árusító stand esett áldozatul. A zavargás oka még nem tisztázott, de meg nem erősített információk szerint egy csehszlovák nevet kántáltak az őrjöngő tinédzserek.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ja!
Képzeld, anyám tegnap kihúzta a fiókomat (megint csokit keresett benne) és kivette nem az odakészített Death Note 5-öt, amibe még Ryukot se gyakran látni, hanem a Hellsing 2-t. Nem tetszett neki. Szerencsére én akkor pont ramenezni voltam, nem hallhattam a reakcióit.
Képzeld, anyám tegnap kihúzta a fiókomat (megint csokit keresett benne) és kivette nem az odakészített Death Note 5-öt, amibe még Ryukot se gyakran látni, hanem a Hellsing 2-t. Nem tetszett neki. Szerencsére én akkor pont ramenezni voltam, nem hallhattam a reakcióit.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-05-07 19:51:40
(#1089) Jippiiiii! Látom valakinek az infója a Hellsing 4-re is szól! Már is sokkal boldogabb vagyok!!!!
Sötétség nélkül nincs fény.
még mindig nem jegyzik az előkészületben lévő kötetek között Deltáék.
mindenesetre a fumax új Princess Ai kötete sincs kiírva animecon honlapján, pedig az is megjelenik a conra. ha nem küldenek a kiadók borítót (pl még nincs végleges borító stb..) akkor nem teszik fel az oldalra. mondjuk ha meg túl hamar küldi a kiadó a borítóképet az sem jó, mivel variálhatnak időközben rajta. :S
amiket beszerzek a polcomra conon:
fumax kiadványok
red garden
lidércfölde 3
az ördög menyasszonya 2
grimm mesék 2
nana 4
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2009-05-07 18:43:36
(#1087) ÚÚÚÚÚÚ, sok érdekesség, amikre majd lecsapok nyáron a könyvesboltban! Sok olyan van, ami érdekel, de nem veszem meg, mert annyiramégse.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Sztem ez még csak amolyan "úgy hallottuk ezeket akarják kihozni a conra" lista. AS4-et pl. még mindig nem jegyzik az előkészületben lévő kötetek között Deltáék.
A csehszlovák gyerek meg már december óta csúszik, ha most se jelenik meg félő, hogy fennáll a lincselés veszélye.
A csehszlovák gyerek meg már december óta csúszik, ha most se jelenik meg félő, hogy fennáll a lincselés veszélye.
Már látom is a hírekben: Megvadult fiatalok egy csoportja randalírozott a Petőfi Csarnokban, a rombolásnak az egyik árusító stand esett áldozatul. A zavargás oka még nem tisztázott, de meg nem erősített információk szerint egy csehszlovák nevet kántáltak az őrjöngő tinédzserek.
beküldve: 2009-05-07 12:01:51
(#1085) Jó hír azoknak a kiskalózoknak, akiknek még mindig nincsen jegye, de szeretnének a Conra.
A májusi animecon-ra vasárnapi és kétnapos jegyek nagyon korlátozott számban ismét kaphatók!
Mindez a Holdfényteamben.
A májusi animecon-ra vasárnapi és kétnapos jegyek nagyon korlátozott számban ismét kaphatók!
Mindez a Holdfényteamben.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-05-07 02:05:34
(#1084) Elvileg a következő újdonságok lesznek a conon (info):
Fumax - Bukottak Holdja; Démonnapló 4.
MangaFan - Hellsing 4; NANA 4 ; Ruróni Kensin 6.
Mangattack - A bárány panasza 2; A káosz kapui 3; Az ördög menyasszonya 2; Gravitation 3; J-pop bálvány 2; Rémmetró 3; Vörös kert 1.
Vad Virágok Könyvműhely - Annyira király vagy! 1; Lidércfölde 3.
Ami érdekes lehet: azt a csehszlovákot
nem annyira újak nagyjából kimazsolázva, teljes lista a linknél
Delta Vision - Angyalok menedéke 4; Grimm mesék 2; Mennyei dallamok 2; Trigun 2.Fumax - Bukottak Holdja; Démonnapló 4.
MangaFan - Hellsing 4; NANA 4 ; Ruróni Kensin 6.
Mangattack - A bárány panasza 2; A káosz kapui 3; Az ördög menyasszonya 2; Gravitation 3; J-pop bálvány 2; Rémmetró 3; Vörös kert 1.
Vad Virágok Könyvműhely - Annyira király vagy! 1; Lidércfölde 3.
Ami érdekes lehet: azt a csehszlovákot
bocs, fanok, Chrno ez már az életben nem mossa le
nem látom a listában."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-07 02:23:25