Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
a cosplayes szoknyácskám eléggé rövid.
ne aggódj az enyém is elég rövid A szuperszellőt meg állítólag Naruto fejbevágása és/vagy eltemetése megállítja
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-30 20:55:45
beküldve: 2009-04-30 10:09:06
(#1067) Sziasztok!
A MatsuriNapon már volt egy Beszélgetés a Magyar Anime Társaság vezetőségével című program, annak sikerén és az érdeklődésen felbuzdulva úgy gondoltuk, érdemes lenne ezúttal egy nagy conon is szervezni egy beszélgetést, ahol a MAT-tal kapcsolatos alapvető kérdéseket lehet feltenni, esetleges félreértéseket, téveszméket kulturáltan megbeszélni.
Bár néhány alapvető kérdést természetesen magamtól is fel tudok tenni, és vannak ismétlődő kérdések, amit feltesztek emailben vagy személyesen, ha van olyan kérdés, amire kíváncsiak vagytok, tegyétek fel a confórumon a program toipicjában, hogy a beszélgetésen én is feltegyem a megkérdezetteknek!
Várható résztvevők: Zsámboki Gergely (Mac; a MAT elnöke); Pravda Szilvia (uran; a MAT elnökségi tagja; ennek és több korábbi connak a főszervezője); Hegedűs Attila (Hega; a MAT pénztárosa).
A beszélgetést vezeti: Solti Antal (Tonya)
Természetesen személyesen is kérdezhettek majd, a topicban csak a témákat gyűjtjük. A beszélgetés helye és időpontja a végleges programbeosztásból derül majd ki.
Előre is köszönjük a kérdéseket és az érdeklődést!
Link a confórumon a topichoz:
http://www.animecon.hu/forum/v iewtopic.php?t=615
A MatsuriNapon már volt egy Beszélgetés a Magyar Anime Társaság vezetőségével című program, annak sikerén és az érdeklődésen felbuzdulva úgy gondoltuk, érdemes lenne ezúttal egy nagy conon is szervezni egy beszélgetést, ahol a MAT-tal kapcsolatos alapvető kérdéseket lehet feltenni, esetleges félreértéseket, téveszméket kulturáltan megbeszélni.
Bár néhány alapvető kérdést természetesen magamtól is fel tudok tenni, és vannak ismétlődő kérdések, amit feltesztek emailben vagy személyesen, ha van olyan kérdés, amire kíváncsiak vagytok, tegyétek fel a confórumon a program toipicjában, hogy a beszélgetésen én is feltegyem a megkérdezetteknek!
Várható résztvevők: Zsámboki Gergely (Mac; a MAT elnöke); Pravda Szilvia (uran; a MAT elnökségi tagja; ennek és több korábbi connak a főszervezője); Hegedűs Attila (Hega; a MAT pénztárosa).
A beszélgetést vezeti: Solti Antal (Tonya)
Természetesen személyesen is kérdezhettek majd, a topicban csak a témákat gyűjtjük. A beszélgetés helye és időpontja a végleges programbeosztásból derül majd ki.
Előre is köszönjük a kérdéseket és az érdeklődést!
Link a confórumon a topichoz:
http://www.animecon.hu/forum/v iewtopic.php?t=615
http://www.japanimania.hu
beküldve: 2009-04-29 21:10:16
(#1066) Nagyon várlak drááááááága Sakuracon!!!!
(hú de régen írtam ide )
(hú de régen írtam ide )
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
ne aggódj az enyém is elég rövid ,de majd megoldjuk v.hogy
Az enyém is, de majd próbálok nem úgy ülni (a teaházban sikerült). Bár a szuperszellő anélkül is veszélyt jelent...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Csak az mondjuk érdekes lesz, hogy hogyan fogok ülni, mert a cosplayes szoknyácskám eléggé rövid.
ne aggódj az enyém is elég rövid ,de majd megoldjuk v.hogy
*beindultafantáziája*
Woah.... asszem az Új Világ megteremtésében is tudok egy kis szünetet tartani!
Szerk.: Elmentem kajálni! Ha nem térnék vissza: a pizza tükörszindrómás volt és aszitte neki kell megennie engem....
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Szerk: Ajite 2009-04-29 18:28:30
Csak az mondjuk érdekes lesz, hogy hogyan fogok ülni, mert a cosplayes szoknyácskám eléggé rövid.
ne aggódj az enyém is elég rövid ,de majd megoldjuk v.hogy Te kit cosplayelsz?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-29 18:21:51
Gonosz yaois poénok elsütése, ha megérkezik Ajite és L összeláncolva
Aki ki meri ejteni előttünk a yaoi szót, megütöm!
Gondoltam anti-yaoista kitűzőkre is.... a félreértések elkerülése végett....csak meglincselnének a fangörlök
Amúgy sincs jókedvem, ma pofára lettem ejtve
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Tehát délután 5ig a terembe leszek xD
Nekem négy és öt óra között a nagysátorban lesz jelenésem."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
asszem megint viszek fotoapparatot és majd jön a szuper szellő...
-
És Envy nyomán egy fontos kérdés: ki az, aki az AMV-versenyt nem hagyhatja ki? Van egyáltalán ilyen?
Én! xD
Tehát délután 5ig a terembe leszek xD
MIANEVED?!
És Envy nyomán egy fontos kérdés: ki az, aki az AMV-versenyt nem hagyhatja ki? Van egyáltalán ilyen?
hát.... *félénken jelentkezik* nem csináltam újat, de a régivel jeliztem, szal én nem hagyom ki xD bár tökmind1....
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Gondoltam az nyilvánvaló, hogy a savazást szállítom majd."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
További javaslatok?
Szerk: Yaven 2009-04-28 21:13:46
Akkor frissítem a listát:
További javaslatok?
Az eddigi javaslatok (emlékeim szerint): közös kajálás (több alternatíva elhangzott a helyszínre), az arra érdemesek betoncipővel történő felövezése, a nagyoknak LAO
ének, zene, tánc, dumálás, Twister...További javaslatok?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-28 21:37:43
beküldve: 2009-04-28 21:10:17
(#1054)