Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
ismerős érzés ^^
yayyy, regisztrációóó~ xDD végre ^^
mondjuk, szerencsére nem kell jegy, mivel már van foglalva, hála barátnőmnek :3
Nekem viszont még kell jegy. Be kell fizetni a bankban, aztán annyi. Remélem, hogy ez meg fog töténni, és nem magányosan ülök itthon május 16-án.
helló mindenki lenne egy kérdésem a conbérlet ről.( nm irják h ot kel majd átvenia helyszinen mint a lefoglat jegyet,ezekszerint kiküldik postán?
elöre is köszi mindenkinek
Igen kiküldik, de amúgy a con fórumán van külön conbérlet topic, ott leírnak mindent [Link]
koccyke mar megvan rendelve kivan fizetve de nem jot meg remelem par nap is it van!!
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
ismerős érzés ^^
mondjuk, szerencsére nem kell jegy, mivel már van foglalva, hála barátnőmnek :3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-04-02 15:56:20
(#1005) Aki még nem hallotta/olvasta volna véletlenül;
FIGYELEM! A regisztrációs rendszer és a jegyelővétel holnap (04.02.) 20:00-kor indul!
Kitartás, kiskalózok. Már csak 4 óra. (;
FIGYELEM! A regisztrációs rendszer és a jegyelővétel holnap (04.02.) 20:00-kor indul!
Kitartás, kiskalózok. Már csak 4 óra. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
helló mindenki lenne egy kérdésem a conbérlet ről.( nm irják h ot kel majd átvenia helyszinen mint a lefoglat jegyet,ezekszerint kiküldik postán?
Igen kiküldik, de amúgy a con fórumán van külön conbérlet topic, ott leírnak mindent [Link]
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2009-04-02 06:08:41
(#1003) helló mindenki lenne egy kérdésem a conbérlet ről.( nm irják h ot kel majd átvenia helyszinen mint a lefoglat jegyet,ezekszerint kiküldik postán?
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Nade majd most.
Hajrá Amúgy a szavazás érdekes kérdés, mi eddig általában testületileg szavaztunk (nem mintha olyan sok választási lehetősünk lett volna)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz ez az egész, és hogy hogyan hozom össze a ruhámat x)
mért minek öltözöl be?
elvileg Amane Misa leszek... gyakorlatilag meg nem tudom mi fog kisülni belőle xD meg azt sem tudom hogy jelizzek e versenyre de sztem az idén elmarad... hisz nekem ez lesz az első xD(conszűz vagyok )
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz ez az egész, és hogy hogyan hozom össze a ruhámat x)
mért minek öltözöl be?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-04-01 22:01:21
(#999) kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz ez az egész, és hogy hogyan hozom össze a ruhámat x)
beküldve: 2009-03-31 14:59:47
(#998) Én most végre megpróbálok szavazni. Mindig ülök amv-k meg cosplayerek előtt, és mormolom, hogy ez jó, erre meg erre fogok szavazni. Aztán mindig az a vége, hogy nem bírom megemelni a seggemet - valahogy mindig sikerül egy iszonyat komfortos széket találni, és nincs kedvem/erőm elhagyni.
Nade majd most.
Nade majd most.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Most végre én is nevezek! Hahá!
Az jó! Nekem is meg kéne erőltetnem magam végre No nem rajzban, mert ott az se segítene...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-31 13:08:10
(#996) Nem bírok magammal!! Con-t Akarok!!
beküldve: 2009-03-30 09:32:58
(#995) Yay, végre van sakuracon honlap!
Lesz táncpadverseny, hallottad, Naruto és Rapider?
És lesz rajzverseny is, yuppiiiiiiíííí! Most végre én is nevezek! Hahá!
Lesz táncpadverseny, hallottad, Naruto és Rapider?
És lesz rajzverseny is, yuppiiiiiiíííí! Most végre én is nevezek! Hahá!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-03-30 09:34:49
beküldve: 2009-03-28 21:45:20
(#994) Hát én most csalódott vagyok...terveztem, hogy indulok a karaoke versenyen,3 hónapja gyakorlok egy számot,erre tessék...